Vad gör 2013 för Twins?

Nyckelordet för det kommande året för Gemini är utan tvekan: balans. Om du lyckas uppnå en hälsosam balans i ditt arbete, dina relationer och din hälsa du håller nyckeln till en lyckad 2013.

Karriär och jobb

Om det finns ett stjärntecken som strävar efter balans, men det är tvillingar. Under 2013, kommer du ofta få möjlighet att hitta balans i ditt liv och ta reda på i en tid då det inte finns någon balans. Även om det verkar som om det kommer att bli ett utmanande år, kommer Gemini finna många att det är just det år då de har väntat. Istället för utbrändhet och risken för depression, kommer Gemini upptäcka den passion som han ser fram emot förtvivlan som att kasta honom redan kommer över för en stund.
Under de senaste åren har du arbetat hårt, Gemini. Du har försökt att göra bättre än dina kollegor ?? s och du är redo för en riktig utmaning att understryka vem du är och vad du kan hantera. Men ?? Detta kommer inte att vara året för ?? den stora grejen ?? i din karriär. Även den tiden kanske redan har förberett ett tag, du fortfarande kommer att behöva nöja sig med en fortsättning av dina high stakes.
Tänk på detta år som den tid då du kommer att kunna vädja till din förmåga att få maximal nytta, vilket innebär att du är i det förberedande stadiet av en stor möjlighet. Det kommer inte ta för lång tid innan du får det efterlängtade belöning för era ansträngningar, men du fortfarande uppbåda lite tålamod.
Du kommer också att vara benägen att hålla dina framtida planer för dig själv. Det finns konkurrenter på horisonten som kan vara ett hinder för dig och din kör för fötterna, så det är bäst att hålla en låg profil och överflygla dem försiktigt lägga.

Kärlek och relationer

Gemini är en konstellation som aldrig riktigt gick söker kärlek eller sällskap. Du kommer med nästan alla i god överensstämmelse och tycker att det är roligt att träffa nya människor, även om bara för ett ögonblick i vardagen. Men 2013 är det år då du kommer att möta några ytterligare utmaningar. Medan du har alltid varit den person som relationer kan hantera lätt, vilket inte är fallet med vissa andra som är mindre försonlig.
Du bör göra att tydliga andra att de inte uppfyller dina förväntningar och att du måste tänka på dig själv först. Detta betyder inte att du kommer att bryta dina relationer, men du vill att vissa, har du ont berätta om de skulle hellre se att försvinna från ditt liv. Det kommer inte att bli lätt för dig, Gemini, eftersom du inte gillar att hitta vänner att kasta bort, även de som irriterar dig.
Var noga med att fokusera all din energi på dem i ditt liv som gillar att se dig och dela din syn på livet och stil. De är nödvändiga och förtjänar mest uppmärksamhet.

Hälsa

Det är intressant att notera att Gemini är en av dessa konstellationer som är antingen fullständigt kan vara frisk eller fullständigt ohälsosamt. Detta måste väl ändå ha att göra med tvillingarna trodde att skulle vara på märket, men det är något som du bör hålla ett öga på detta år. Även om din sjuka hälsa du inte riktigt bry dig, gör att du bör vara medveten om att du nu har möjlighet att ta som en möjlighet att ta hand om din kropp och att bli helt frisk.
En av de saker du kan göra varje dag för att göra en hel del tid att göra något som är hälsosamt för kroppen. Oavsett vad: det kan vara en promenad eller något att vidga ditt sinne. Om du tar dig tid att få din hälsa i balans kommer det också att göra ditt liv mer balanserad. Och även om du inte stör dessa upp-och nedgångar i livet, betyder det inte att du måste känna usel hela tiden.
Få dig att ta med balansräkningar, Gemini. Du vet att du är redo för denna förändring.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha