Vad förtjänar en ålderman?

Inkomsten för en ålderman utgörs av lön och en kostnadsersättning. Nivån på inkomster varierar beroende på storleken hos kommunen. Councillors utses av fullmäktige. En råds kan utses med olika uppgiftsområden. Rådet bestämmer också vilka arbetsområdet får en ledamot. När utses, kommunalrådet med ansvar för sitt eget ansvarsområde. Även storleken på samhället inte behöver vara avgörande för arbetstryck ger detta för en betydande del av intäkterna. Inte bara är lönen är högre i större kommuner, inklusive kostnader.

Vilken roll av ålderman?

Rådmannen kan få uppdrag, exempelvis: boende, idrott och utbildning. Rådmannen är länken till hans ansvarsområde mellan kommunen, regeringen och provinsen och invånarna i kommunen. Tillsammans med borgmästaren, är kommunalrådet borgmästaren och aldermen. De väntas beslut som fattas av kommunfullmäktige att utföra. Kollegiet ansvarar för finansiella frågor i kommunen. Councillors utses för en period av fyra år.

Utnämningen av fullmäktige

Efter den kommunala bekämpa de politiska partierna i enlighet med valet hur många fullmäktigeledamöter vardera parten kan ge. Det måste också bestämmas vem som får vad jobbpaket. Politiska partier ger kandidater. Då medlemmarna i kommunfullmäktige kommer att rösta på de nominerade. Rådet kommer att sörja för anställning som rådman. Efter utnämningen, rådmannen får inte längre medlemmar i kommunfullmäktige.

Vad förtjänar en ledamot per månad?

Kommunerna är indelade i ett antal kategorier av människor. En fullmäktigeledamot i de minsta kommunerna tjänar minst ?? 4380,72. Dessutom får rådmannen fortfarande en kostnadsersättning från ?? 264,89. Rådmannen större städer är ekonomiskt mycket bättre. Nämligen lönen kan uppgå till ?? 9098,26 per månad. Ersättningen för de kostnader kan montera ?? 614,45.

Förmånsnivån vid pensioneringen

Genom utnämningen för en period av fyra år, inte kan jämföra det här jobbet med vanliga jobb. En fullmäktigeledamot har inget skydd mot uppsägning. För att skydda denna risk att råds att avgå en monetär koncession. Varaktigheten av förmånen är beroende av tid under vilken han har varit en politiskt uppdrag. Under det första året efter att ha lämnat kontoret, följt av en betalning på 80% av slutlönen. För den återstående perioden, förmånen faller till 70% av deras sista lön. Rådmannen inte konfronteras med en maximal daglig lön, eftersom det gäller för arbetslöshetsersättning.

Hur avfyras en ålderman?

Den kommunalråd fortsätter i sina uppgifter tills rådet har förtroende för sin prestation. Konstant ansvar bör också göras till rådet. Om förtroendet avslutas i rådmannen bör rådmannen avgå. Dessutom slutar funktionen i princip, även efter en period på fyra år. För nästa termin, kan kommunalrådet utses igen, men det är vad som kommer till stor del att bero på valresultatet är.

Pensionen av en ålderman

De har rätt till ålderspension när de är 65, eller från den tidpunkt då de går i pension efter sin 65-årsdag. Pensionen är byggd kallas slutlön system. Mängden av procent beror på varaktigheten av ålderman hyllan.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha