Vad Botox kan göra för dig

Botox, injicerbara och fyllmedel du har dem alla. I den här artikeln du läser vad du kan göra med denna fråga. Botox, injicerbara och fyllmedel är de mest populära kosmetiska behandlingar för personer som letar efter ansikts föryngring. Detta beror på att de är snabba, enkla, och i jämförelse med den traditionella ansiktslyftning, de är billigare. Upptäck hur olika injicerbara förändra sättet du ser i spegeln.

Ökning av läppen

Tunna läppar avslöja din ålder lika djupa rynkor. Men innan du börja ringa Botox hjälper inte, har injicerbara kommit en lång väg från överdriven fyllning av det förflutna. Om du vill undvika det ser väldigt falska, kommer fyllmedel såsom Restylane och Artefill sträcker sig bortom de traditionella mänskliga kollagen injektioner.

Nose till mun linjer

Nose till mun linjer är bara att djupa spår som löper från spetsen på näsan till de yttre hörnen av dina läppar. För vissa människor, tillägger detta år till deras verkliga ålder. Vissa fyllmedel är bättre lämpade än andra. Precis som att fylla läpparna Restylane och Artefill används mest och fokusera på just detta område.

Panna rynkor

Kommer du ihåg de linjer som du använder när du är arg eller rynkar? Nu är de där hela tiden? En av de mest effektiva behandlingarna för rynkor i pannan Botox.
Botox kommer inte fylla linjer och rynkor, men det kommer att bli de muskler som orsakar dessa rynkor verkar förlamad, orsakar din panna får en fin slät yta. Resultaten är ungefär sex till åtta månader synliga. Den enda nackdelen är att dina muskler är förlamad, vilket innebär att när du är arg, ledsen eller någon annan känsla får människor kan inte överge ditt ansikte här.

Fina linjer och kråksparkar

De fina linjer kan faktiskt visas någonstans i ansiktet, men förekommer oftast runt munnen för. Kråkfötter är fina linjer runt ögonvrån, utveckla en biprodukt av leende.
Botox används ofta för rynkor nära ögonen, men det rekommenderas att inte använda nära munnen eftersom det skapar svårigheter att flytta läpparna. Kollagen är också en injicerbar såsom botox, men konsekvenserna är mycket tillfällig. Andra fyllmedel som ger hållbara resultat inkluderar fett överföring och Restylane.

Hålrummen av kinden och ögat

Kinderna och området under ögonen tenderar att förlora fett och saggy som människor ålder. Detta kan ge ansiktet en mager eller ihålig utseende. Fyllmedlen kan användas för att lägga till volym förloras och för att åstadkomma en mer ungdomligt utseende.

Fett överföring

Fett överföring, som kan gå upp till fem år för mig, är ett naturligt alternativ till andra tillgängliga fyllmedel. Sculptra är en ny filler som kräver flera behandlingar, men resultaten kan pågå i upp till två år. Det är oftast används för att fylla djupa linjer och stora grunda områden.
Slutligen. Injicerbara är ett bra alternativ för dem som njuter av en uppfriskande, naturlig look utan alltför mycket engagemang för långa och omfattande operationer för att reparera. Med alla de alternativ som finns, kan du anpassa din egen behandlingsplan enligt dina önskemål. Nya fillers ständigt utvecklas och introduceras på marknaden, men det är ändå bäst att rådgöra med din läkare vad som är bäst för dig.
(0)
(0)
Tidigare artikel Fria resor för barnfamiljer
Nästa artikel Tolv städning tips

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha