Vackra naglar lösnaglar och nagellack

En välskött och dekorerade spik slående. Det finns fler och fler människor dekorerar sina händer genom att tillämpa nagellack eller konstgjorda naglar. Nagellack skyddar nageln, men också att unlearn nagelbitning. Konstgjorda naglar finns i flera former och kan bestå av olika material. Hur gör man gör placera en konstgjorda naglar i sitt arbete och vad ett verk av en spik stylist?

Nail Trim

Du kan dekorera naglarna på olika sätt. En vacker välskötta spik med en slående solbränna slående. Du kan välja en färg som matchar dina kläder, eller använd en fin blank transparent lack. Om du gillar långa naglar, eller om du har fula naglar, kan konstgjorda naglar ge en lösning.

Nagellack

Nagellack inte bara är vacker, men det säkerställer också att skydda och stärka naglarna. På grund av en förstärkning av nagellack kan förhindras att spiken går sönder eller spricker. Om du vill ha det bästa resultat, är det bättre att göra en bra bas skikt. Missfärgningar och fläckar sålunda elimineras och verkomt missfärgning av nageln. Om du vill ta bort nagellack igen, kan du göra det bättre med en acetonfritt remover. Några gratis borttagningsmedel innehåller aceton konditione oljor för att förhindra skador på naglarna. Sätt lite remover på en bomullstuss eller pad och tryck den mot spiken. Låt första blöt i, så att nagellacket vilka löser sig och sedan kan du gnugga bort resten.

Nagel biters

Nail bitande är en otäck vana och naglar ibland ser gnagde och sliten ut. Nagellack kan erbjuda en lösning för nagel biters. Det vi har speciella typer av nagellack finns med dålig smak. Detta fungerar mycket skrämmande när du sätter en spik i munnen. Om detta inte hjälper mot de bitna naglar korta, kan hypnoterapi erbjuda en lösning.

Konstgjorda naglar

Konstgjorda naglar växer i popularitet och har blivit en normal företeelse. Alltmer Nail visas också ?? där du kan ha den vackraste skapelser. Det brukade vara typiska för kvinnor, men det finns också fler och fler män lämnar en konstgjorda naglar. Exempelvis kan detta användas som spiken förloras som ett resultat av en olycka. En artificiell spik kan vara en förlängning av den naturliga nageln att vikas över nageln, runt fingertoppen, något under den naturliga fria kanten. I vissa fall spiken i en del av nagelbädden limmas. Beroende på preferenser kunden och spiken tech kan väljas efter metoder:
  • Akryl naglar: spik modelleras med klart eller rosa med vitt pulver och vätska. De torkas med flyg eller med en UV-lampa.
  • Gelnails: dessa är spikar av ett ämne som liknar hårgelé, och som härdas under en UV-lampa.
  • Glasfiber: remsor av gauzy tyg med harts.
  • Silk: remsor av siden och harts.

Fästas Konstgjorda naglar

Först händer och naglar för både kunden och nageltekniker. Därefter kommer det att finnas en grund manikyr utföras. De hudflagor till nagelbädden avlägsnas och nagelbädden görs något grov, så att den konstgjorda naglar kan fästa bättre. Den konstgjorda naglar limmas, och då är det poleras så att det passar bra till den naturliga nageln. Låt första gången tog inte lång tid konstgjorda naglar, eftersom det kan hindra dina dagliga aktiviteter. Om du tycker det är för kort, kan du få dem nästa gång lite längre tid att göra. Efter härdning nail art är lika länge polerade tills de är överallt och har precis rätt form. Sedan finns appliceras ett skikt av gel som härdas under en UV-lampa och ett blankt utseende. Kanske att du behöver ytterligare ett lager av lack som ska fästas. Den första behandlingen varar ungefär en och en halv timme, och en uppföljningsbesöket, vanligtvis en halvtimme.

Nageldekorationer

Du kan dekorera dina naglar på olika sätt. Så du kan enkelt gnida bilder direkt på nagellack. Du kan skapa miniatyr konstverk genom att låta alla typer av vackra bilder eller airbrushing på spiken. Konst diamanter eller nagel piercingar är bland möjligheterna. Håll din färg, kan du använda alla möjliga färger från ljust rosa till vackra pasteller. Det finns enkla satser för försäljning att tillämpa den på spiken själv, men även du kan köra spiken stylist. Kostnaderna varierar beroende på dina behov och förmågor nagelsytlis.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha