Vackra mål i Nederländerna

Spelare Ron Vlaar gör September 24, 2009 av en särskilt vacker mål i cupen matchen mot Harkemase Boys från så ?? s 60 meter kran för att skjuta. I den här artikeln beskriver jag 10 vackra fotbollsmål gjorts i Nederländerna av holländska spelare. Målen är ibland vackra förresten de gjorde andra mål är vackra vid tillfället.

Frispark Pierre van Hooijdonk

Den 8 maj 2002 i UEFA-cupfinalen i Rotterdam. Den privata Cockpit spelar mot Feyenoord och Borussia Dortmund vinna cupen 3-2. Pierre van Hooijdonk gjorde 2-0. Uefa-cupfinalen med mordet på Pim Fortuyn överskuggas den 6 maj, är två dagar eerder.Het egenhet av detta mål det ögonblick då målet och sorgemöte på konst trappan Pi-luft. Bollen träffar vänsterstolpen nästa och exakt vet var den polen knyts en svart armbindel.

Brandsma är 6-5 mot Ajax

Den Heerenveen 6-5 mot Ajax den 7 maj 1950. Återigen, naturligtvis, är det dags, en av de märkligaste händelserna i historien. Om Rinus Michels, Ajax efter 61 minuter vid 1-5 drag är tävlingen för Ajax, tror de. Men Heerenveen kommer tillbaka starkt och vet efter 82 minuter att sätta poängen 5-5. Om efter 85 minuter Brandsma också 6-5 poäng är arenan nätet för liten. Spelarna Ajax vet inte vad som händer med dem och målvakten Leent Veer kan inte ens hålla tillbaka tårarna.

Abe Lenstra skott

Abe Lenstra skjuten i mitten av 50. Den preliminära holländska truppen kommer att spela en vänskapsmatch mot Rot Weiss Essen och under tävlingen spelar legenden abe Lenstra bollen från strax utanför straffområdet med en lobb från baren och några försvarare nästan på mållinje stå. Enligt vittnen en mästerlig mål.

Bep Bakhuys svanhopp

Den 11 mars 1934 i matchen Nederländerna-Belgien gjorde en mästerlig mål i Amsterdam. BEB BAKHUYS gör en flytande kopgoal. Speciellt vid den tiden, är detta något speciellt, en riktig idrottsprestationer. Begreppet scoring a la Bep missa ett sådant tillfälle har uppstått och används fortfarande.

Avstånd Skott Alfred Schreuder

Alfred Schreuder överraskade när hans mål från mittlinjen för RKC i bortamatchen mot FC Groningen. Motanfall han får sned bollen från egen planhalva han lyckades skjuta bollen förbi målvakten. Sällsynta och särskilt vacker.

Hakbal Willy Carbo

Den hakbal Willy Carbo för FC Twente mot Go Ahead Eagles den 12 september 1984. Det finns flera kända hakballen som har gjorts, men det är så mycket vackert eftersom det är en häl bollen i luften. Madjer, Redondo och Rafael van der Vaart gjorde ett mål hakbal men ingen är lika vacker som i Carbo.

Shot från Ron Vlaar

Ron Vlaar med det tredje målet för Feyenoord mot Harkemase Boys i cupmatch den 24 september, 2009. Ron tar emot bollen från frispark av Kevin Hofland och målvakten ser stå ca 10 meter framför sitt mål. Vlaar ändrar sig och inte på inrådan av Hofland han försöker det från det avståndet. Bollen är skjuten i mål med en vacker trappa över förvirrade målvakten.

Lob Johan Cruijff

Johan Cruyff gjorde för Ajax mot Haarlem, mycket vacker men också ett speciellt ögonblick. Cruyff gjorde målet i det första spelet sedan återkomsten till Ajax, 6 december 1981. Cruyff återvände till den gamla boet och med detta mål han bevisar sig själv och den krisdrabbade Ajax en stor otjänst. En mycket trevlig lobb över målvakten Edward Metgod det.

Lofting Johan Cruijff

Johan Cruyff gjorde 1972 för Ajax mot FC Den Haag med ett band i handen. En ännu yngre Cruiff hade utanför planen hans spetsar trimmas när han tar bollen med en stor antagande och med en flisas boll innehavare av ADO Ton Thie sen chans. Arenan South Park var tyst skönhet detta mål.

Overhead spark Marco van Basten

Målet gjordes av Marco van Basten i ligamatchen mot FC Den Bosch. Den perfekt timing och med extrem precision i korsningen; okej. En overhead spark som han i spelet November 9, 1986 från målet i Den Bosch målvakt Jan van Grinsven sett till vänster, förbi högra stolpen varvet. Bollen var en inlägg från distans direkt av Van Basten genom en overhead spark i avlägsna korsningen skott.
(0)
(0)
Nästa artikel Friskare med musik

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha