Vaccination mot influensa: fransmännen avgjort kyliga

Vaccination mot influensa: fransmännen avgjort kyliga

Enligt en undersökning, över en tredjedel av franska kommer inte vaccineras mot influensa i år, och mer än hälften anser användbara vacciner, men inte utan risk.

Gruppen PHR, en grupp som representerar 11% av farmaceuter i Frankrike, som genomförs i samarbete med det franska institutet för opinions, en online-undersökning, för att bedöma avsikt att vaccinera franska.

Undersökningen, som genomfördes från den 11 september till 13, 2012, hade också målet att mäta förhållandet mellan franska vaccination och informationsnivå. Och bara en tredjedel av befolkningen förväntas bli vaccinerade mot influensa, medan en annan tredje part kommer "troligen inte" vaccinera. Vad är oroande experter. Minns att, enligt Höga myndigheten of Health, dödade influensa förra vintern 6000 personer jämfört med föregående år.

Vaccinerna anses vara "riskfylld" med mer än hälften av franska

58% av den franska tror vaccin av alla slag, användbara, men "riskfylld". Äldre, män och invånare i Parisområdet finns de som säger att de är mest villiga att bli vaccinerade.

Nästan åtta av tio franska säga om de är aktuella på sina vaccinationer, en viktig poäng.

När det gäller den elektroniska immunisering rekord, hävdar bara 5% av befolkningen att veta vad det är. Men efter att ha underrättats om den nya enheten, som finns på apotek i dag, 85% av människor tycker att det "nyttiga". Detta nya verktyg syftar till att undvika förbiseenden, men alltför många, och att respektera rekommendationerna från Högsta rådet för folkhälsa för immunisering.

Vaccinationskampanjen mot influensa, särskilt för dem som riskerar såsom över 65 år, börjar i morgon, tillsammans med försäljningen av vaccinet på apotek.

Stöd bra överför vid Medicare ska skickas till berörda fram till slutet av september personer.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha