Utväxt av din gömma henne

Adel Hallström Februari 28, 2016 Hälsa 18 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hårfärgningsmedel är mycket populär, nackdelen är att du redan kan se den nya tillväxten efter flera veckor. Hur kan du åter tillväxt än bästa dölja? Hår växer i genomsnitt en centimeter per månad. Hur snabbt håret växer är naturligtvis en personlig fråga, men om du färga håret bör du definitivt uppdatera den efter två månader igen. Med blont hår re-tillväxt inte är ganska ful, bör det naturligtvis inte vara alltför långt vuxit. Utväxt med blont hår ger mer djup i kapseln. Men det är hos personer med original blont hår och mörkare färgning inte verkligen mycket trevligt. Smaker är naturligtvis personligen, om du vill vänta lite längre följa frisören besök här är några tips på hur man kan dölja din utväxt.

Tipsen

 • En strikt åtskillnad är inte lämpligt, liksom håret tätt i en hästsvans, därför kan du fortfarande se bättre du utväxt.
 • Lägg till volym till håret, sedan den nya tillväxten är mycket långsammare.
 • Du höjer henne.
 • Prova spray, gel och undvika sådana produkter, av vilka produkter ni märker ny tillväxt ännu snabbare.
 • Bära hatt, mössa, hårband eller något i håret, täcker tillväxten av ditt hår.
 • En torrschampo kan också ibland hjälpa, det kommer att göra henne renare och mindre fett, precis som om du bara har tvättat håret. Torr Shampoo finns i olika färger och en del även täcker utväxt tillfälligt.
 • Mascara för ditt hår, som inte heller finns i många färger, men det kan också fungera bra.
 • Dina hårnålar, det finns särskilda utväxt pennor på marknaden, det kan du också ta din utväxt färger.
 • Det finns också särskilda hårfärgningssatser för utväxt på apotek till salu. Då kan du snabbt och enkelt uppdatera ditt hem även utväxt, men du kanske föredrar att gå till frisören eftersom du då kommer att måla ändå.
 • Det som finns är en mousse av Henna, som du tar med din utväxt. Denna mousse finns även i olika färger.
 • Brunetter och rödhåriga kan även använda foundation, men försök att välja rätt färg. Detta fett du lätt på håret.
 • Ett tips som ofta används i världen av tv är att täcka dina rötter med ögonskugga. Välj också en neutral färgmatchning och ta med till din utväxt.

Om du vill ha tillbaka henne i din egen färg

Det finns också människor som har sitt hår färgat, och det var hans. De vill vända sin egen hårfärg. Vid något tillfälle kan du inte längre dölja utväxt. Om du är hos frisören din hårfärg skulle göra färger, är chansen att du inte kan, eftersom det skapar en färgskillnad. Det finns också produkter som håret avfärgning, men dess funktion är inte alltid vad den borde göra. Det bästa alternativet är att få höjdpunkter i hårfärgningsmedel, är skillnaden inte märkbar. För personer med mycket långa hår, kan det vara ett alternativ till en hel del att skära henne, du är också mer sannolikt på utväxt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha