Utveckla din intuition

Instinktivt vet nästan alla att vi har, eftersom vi vet att detta fenomen egentligen allt. Bara vi inte ofta beskriva som just därför att begreppet intuition är inte så lätt att uttrycka i ord. Samtidigt ger detta också särskilt av intuition; det har mer med våra hjärtan och känna med oss ​​för att se till att den hänvisar till tänkande. Alla har intuition, men ofta är ganska djupt i vår sjunkit. Vi kan få ut av vår hud intuition mer än vad vi gör nu. Och då kan vi ta vår intuition, som vi har funnit henne igen, ytterligare aanschepen och förfina.
Under en lång tid, särskilt i vår västerländska kultur, en stor tonvikt på att tänka. Vi lever mycket från vårt huvud. Om vi ​​har ett problem, vi lösa det genom probren från att tänka inte gå hur vi agerar och vilka åtgärder kan påverka detta. Då vi väger möjligheterna också mot varandra och kizen slutligen för den bästa möjligheten. Dessa är alla tankeprocesser som vi utför för att nå en lösning.
För många praktiska frågor tänker ett underbart sätt att komma till ett korrekt beslut. Vi kan sätta bredvid varandra och på så sätt komma till logiska slutsatser. Vi kan därför göra rätt val och bra beslut. Till exempel, känner du att du har lite mer övning du behöver och att du också älskar regelbundet vill tillbringa lite tid i naturen. Därför du väljer att köpa en cykel. Vervolens hitta din cykel på vilken typ är mest lämplig för ditt syfte du vill använda den. Du har en viss budget och så att du gå efter i vilken prisklass du letar efter en cykel.
Om du lägger alla dina skapelser bes korsar varandra och så småningom kommer ett välgrundat beslut från det. Du väljer cykeln som ges situationer i precis rätt för dig. Läggs till huvudet och tänker dig väl till pass för att komma fram till det rätta valet. Det är inget fel med bara tänker använda för detta. Men om vi vill ta nya vägar, om vi har den uppfattningen att vi får ut av våra liv mer som vi gör fram till nu, vi brukar komma upp med logiska resonemang och bdenken lösningar inte så mycket längre.
Det är då inte längre ett fast antal alternativ som vi kan välja. Nej, för att upptäcka nya möjligheter i våra liv, vi måste gå djupare in i oss själva, vi går från att tänka till känsla och finns i området av hjärtat. Vi kommer att ställa oss frågor som: Vad berör mig speciell? Där jag komma in i en känsla av prestation? Genom vilken aktivitet får jag en känsla av lycka? Och det finns inga standardsvar att ge upp, du kan välja den bästa. Dessutom bör du ta kontakt med din inre upplevelse vad du som en unik människa är närande och meningsfullt. Eller om det är en summa, men du bör gå djupt konsult själv.

Din bakgrund och bestämma vana ... hur du uppfattar

Vi tror att det vi ser är verklighet. Men det är i själva verket inte är möjligt, eftersom alla har sin egen verklighet. Så är verkligheten egentligen inte. Det Aast är sant att vi faktiskt se, men att våra ögon inte speglar verkligheten. Vi ser vårt eget perspektiv, vi ser partisk. Och om du upptäcker att du fortfarande uppfattar helt ren, beakta följande. Du bor i ett hus och vet hur det här huset ser ut, krig, dimensionerna hos de olika rummen. Du har uppenbarligen en ganska exakt bild av egenskaperna hos ditt dagliga liv. Du vet exakt var du står så långt det gäller din närmiljö.
Men då är det semester och du drar i tältet ut. Vid första du inte märker mycket. Du ställer dig upp för livet i och runt tältet och du är inte längre arbetar med ditt hem. Det är alla mycket mindre än du är van vid hemma, men du justera dig själv och din uppfattning anpassar också. Efter några veckor camping i relativt begränsad miljö, återvänder du hem. Du kliver in i ditt hus och vet inte vad som händer till dig: vad som verkar ditt hus plötsligt stort! Och det tar ett tag innan man vänjer sig det igen. Du märker att du inte bara fri från en plats i ditt hem till en annan kan köra, men du ser precis som ditt hus större. Inte bara större än tältet, men också större än du såg tidigare. Du är dig mer medvetna om att huset är ganska stor.
Vad händer här? Din uppfattning anpassar sig till de erfarenheter du har. Vi tar inte ren sant; Vi tar färgade sant. Det är bra att veta att och att möta denna EIT med ditt medvetande. Om du försöker att bedöma en situation, först gå efter i all uppriktighet om din bedömning baserad på ren uppfattning eller färgseende.

Slappna av och rena uppfattning ögon

Först kommer vi att göra en avslappningsövning för ögonen, som härrör från klassisk Vigyana Bharava Tantra. Böckerna om Vigyana Bhairava Tantra är klassiska orientaliska skrifter den hinduiska traditionen. De är dock några trettio år sedan har omarbetats helt och sin vishet placerat vid denna tidpunkt. Därför kan vi använda dem i modern tid till gagn för vår existens och utveckling.
Syftet med övningen är att slappna av våra ögon ordentligt så att vår uppfattning renas. Det andra syftet med denna teknik är att få oss helt på en djupare nivå av avslappning. Det har konstaterats att våra ögon använder mycket energi. Tänk på hur du flyttar i världen; som nästan uteslutande går igenom dina ögon. Du ständigt titta runt och vad du uppfattar får dig att gå någonstans. Åttio rocent av kontakten vi har med världen, sker genom ögonen. Det är att trötthet i ögat börjar alltså. Senare utmattning som sträcker sig ut över andra delar av kroppen. Men det kommer att vara först extraheras energi till dina ögon. och om du kan uppdatera dina ögon, kommer du att ge din kropp med ny energi. Om du gör dina ögon igen viktigt, därför du återuppliva dig helt.
Hela övningen beskrivs som: Tryck på ditt oogbpllen så mjuk som en fjäder och det finns lätthet i ditt hjärta och du upplever samhörighet med din inre källa.
Övningen går så här i sitt arbete. Du använder både handflatorna och placera dem över dina ögon. medan du se till att handflatorna röra dina ögon. Detta måste röra mycket försiktigt och subtilt gjort. Indikationen är att du trycker fjäderlätt. Om du gör ger tryck, kärnan i övningen förlorade helt. Du kommer bara att vänja sig och du behöva justera din beröring, eftersom i början du definitivt kommer att utöva för mycket tryck. Vad är det då går genom fjäderlätt touch av ögonglober hända exakt? Om du utan något tryck att röra dina ögon, flytta din energi från dina ögon bort och det söker sin väg in. Just nu energin rör sig genom dina ögon och in i djupare områden i ditt flöde, känner du en viss lätthet om din kommande. Ditt huvud och ditt ansikte får en lätthet som du tidigare inte visste.
Vad som egentligen geberut är att din energi i första hand faller tillbaka på platsen mellan dina ögon, att du förmodligen kommer att känna igen som det tredje ögat. Det är därför du kommer att känna ljus. Du känner, eftersom energi påverkar tredje ögat, ala lyfte det vore, om det inte fanns någon gravitation längre. Från den tredje ooog sedan faller till energin tillbaka till hjärtat. Resultatet är att dina hjärtslag är lugnare, liksom din andning. Slutresultatet blev att hela kroppen kommer att känna sig avslappnad.
Det är nog inte att du omedelbart kommer att falla in i ett tillstånd av djup meditation, men åtminstone den här övningen kommer att hjälpa dig att uppnå fysisk avkoppling. och den stora sak om denna övning är att du kan bära henne överallt och alltid.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Om du trycker lite hårdare, är det också ett bra botemedel mot akut hjärtklappning. Om du är trött och har en tendens att gå på att gnugga ögonen, du kan också bara press. Du kommer att se några ljusfenomen, som kallas asterisker. Detta är inte skadligt, drar inom några sekunder bort igen och kan även djup avslappning brengen.Te mycket tryck är inte bra men varnar den mot din egen kropp. Det kan vara farligt för hjärtpatienter. Inte göra det utan att ha hört kardiolog. Mina föräldrar var läkare, jag fick detta från sin geleerd.Gewoon Hollands.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha