Utstationering kontrakt

Li Hammarberg December 27, 2015 Miscellanea 13 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du går igenom en byrå för en tid samma kund, kan du erbjudas en utstationering kontrakt på byrån krijgen.Op det ögonblick du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning med ett bemanningsföretag, är det viktigt att du först väl förtrogen med de rättigheter och skyldigheter innan du registrerar det.

CAO

Den innehåller bestämmelser om rättigheter och skyldigheter för utstationerade och byrå. Det är viktigt att läsa detta.

Tomgång föreskrifterna

Vid tidpunkten postat på nuvarande huvud vägen ska tändas vid byrån i viloläge regimen. Detta innebär att myndigheten eller den utstationerade arbetstagaren måste ha hittat ett annat jobb inom tre månader. Om detta inte lyckas inom den föreskrivna tiden av tre månader, kan du ansöka om ett bemanningsföretag avgång. Det är viktigt att vara medveten om hur och vad. Byrån är skyldig att en viss summa pengar för att möta den postade i detta redundans förfarande.

Lön

Kontraktet en timlön bestäms av myndigheten. Det är en lön som utstationerad reserver oavsett vem kunden är. Är de högre löner på kunden sedan får de utstationerade timlönerna vad klienten har passerat. Ger kunden en lägre lön, sedan få den utstationerade den lön som gäller vid byrån.

Arbetsnivå

Om den utsände in tomgångs kontroll, kommer arbetsförmedlingen leta efter ett annat jobb. Byrån behöver inte söka arbete på samma nivå. Ett bemanningsföretag kan erbjuda arbete att två skalor som omfattas av den senaste arbete. Detta innebär att den utstationerade arbetet måste acceptera som ligger på en lägre nivå.

Avslag

Utstationeras kan vägra en funktion. Men här är regler som är förknippade med det. Vid den första vägran, kommer det att finnas ett officiellt brev utarbetas av byrån. Det beror på hur ofta arbetsförmedlingen får vägra upp. För mycket förnekelse kan ansöka om Arbetsförmedlingen avgång. De officiella brev kommer att ingå i detta förfarande.

Utbildning / Kurser

Den redovisar ett belopp som är tillgängligt för utbildning eller kurs. Om utstationering är på jobbet, då utbildningen / kursen måste ha ett värde på det arbete som utförts vid den tidpunkten. Utstationeras till byrån själv måste lämna in en begäran om en utbildning / kurs.
Ovan är en liten del av information som är viktig för utstationering. Så det är mycket klokt att väl informerade om sina rättigheter och skyldigheter. Med denna information jag hoppas blir klart att vissa viktiga frågor.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Gritt Norström
  Like 0   Dislike 1

Jag arbetar för närvarande på Randstad och har en utstationering kontrakt där. Jag har ett kontrakt med min. 24 timmar max. 32 timmar. Randstad vill att du ska arbeta din minsta timmar, och när det inte fungerar, då får du som kompletterar med ledighet / semester uren.Mag en byrå du göra det här? CAO är inte klart här. Det förefaller mig starkt att detta bör vara obligatoriskt. Om du till exempel har lite arbete och varje gång du kommer minimi timmar och så varje semester timmar bör ta avslutar du ingen möjlighet att ta ledigt eftersom du spendera timmar på hans! Det är också inte bra för kunden, med tanke på att människor ska bo där det är tyst och inte gått igenom det kan inte längre ha semester timmar.

Luna Åkerman
  Like 0   Dislike 0

Vad är nästa steg: Det minsta antalet timmar så det kan vara en noll timmar kontrakt? Vad sägs om nu med den som hyr ersättning?

Evind Hansson
  Like 1   Dislike 1

En bemanningsföretag förlitar sig på det faktum att de inte har ett kollektivavtal? Som anställd, jag följer CAO där jag skrivit, jag tänkte, vägrar att betala mig vissa förmåner mitt kontor eller i kollektivavtalet innan den som hyr men byrån förlitar sig igen på det faktum att de inte följer kollektivavtalet. Det förvånar mig att byråerna gör detta och bemanningsföretag inte!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha