Utrymme för floden

Klimatförändringarna har under de senaste åren blivit ett hett objekt som nästan ingen kan bortse från. I Nederländerna har frågan inte gått obemärkt förbi. Under de senaste åren, finns det också mer uppmärksamhet av regeringen doneras till ämnet. I Nederländerna, visar detta sig i form av åtgärder som vi anpassa sig till det förändrade klimatet. Rum för floden är också en av de åtgärder som den nederländska regeringen också säkert runt floder bort för att leva i framtiden.

Utrymme för floden

En välkänd projektet är att anpassa sig till det förändrade klimatet ?? Rum för floden ??. Det förväntas att vattennivån i Nederländerna kommer att öka som en följd av klimatförändringarna. Havsnivån kommer att stiga och botten kommer att falla. Följaktligen finns det en ökad risk för översvämningar.
Ett av projekten för att bemöta denna trend är det ?? Rum för floden ?? programmet. Med detta projekt, floder breddas eller skapa en bypass där. Regeringen försöker undvika på detta sätt som floder i framtiden kommer att leda till färre spränga sina banker. Planen mötte motstånd från invånare, bönder och andra motståndare. Anledningen är att byggandet av en bypass eller breddning av en flod ibland hände på platser där människor bor.
I ett tidigare skede har framkallats mot översvämningen endast vallarna och i det långa loppet är detta inte ett smart lösning om vattnet fortsätter att öka. Programmet ?? Rum för floden ?? inte bara har funktionen att avlägsna och uppsamla vatten. Regeringen hoppas detta projekt kombinera flera funktioner såsom rekreation och natur och i vissa fall, bostäder. Totalt finns 39 åtgärder vidtogs för att vattnet för att ge utrymme i framtiden. Åtgärderna i programmet ?? Rum för floden ?? registreras i Key planerings beslutet Rum för floden.

Mål

Syftet med programmet är bland annat att garantera säkerheten för de nederländska invånarna i områdena kring floderna. Ett annat viktigt mål är att öka den rumsliga kvaliteten på området. Området kring floderna att vara vacker och attraktiv till exempel människor som vill återskapa. Detta försöks av olika funktioner som används för att kombinera med programmet.

Andra åtgärder

Inte bara byggandet av en bypass eller breddning av floden är en del av åtgärder för att förhindra översvämning. Det finns också flera andra åtgärder som bidrar till att förhindra översvämningar.
Sänkning spjälsängar
Cribs är tänkt att förändra en infångningskanal och för att säkerställa att diket fortsätter rätt djup. Men eftersom det har skett en förändring i strukturen av sommaren bädden krubba har förlorat sin ursprungliga funktion. Under denna flod är en risk för återflöde av vattnet. Regeringen i den kommande perioden vill också minska cribs att underlätta flödet av vatten.
Breddning översvämningsområden
Bredda översvämningsområden kan också bidra till att förhindra översvämning i framtiden. Denna åtgärd kan genomföras i samband med flytten av ett dike.
Dike förbättring
Också vara i programmet ?? Rum för floden ?? uppmärksamhet bör ägnas åt att öka av vallar på vissa ställen längs floder. Tack för den här nyttig information
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha