Utopia räddnings SBS6?

Bernhadina Jernberg Januari 7, 2016 Underhållning 38 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
SBS6 slå tungt på dokusåpan Utopia. Med en beprövad form av en grupp människor som kommer att följas under en tid av många kamera ?? s och även en interaktiv webbplats där tittarna pass kan skapa för att se mer än på webbplatsen eller kan ses under de dagliga tv-sändningar bör Publiken mätning kanon och därmed frälsning sändaren.

Utopia

Sad affär

Vid tidpunkten Utopia sänds på nederländska tv ?? Starten är 6 Jan 2014 ?? gör program SBS6 svårt. De hoppas att ha en publik med Utopia pistol hemma som sätter tillbaka sändaren på kartan. Femton personer sitta ett år i ett stängt område och prova det en perfekt samhälle, deras Utopia skapa.
Den blöta området vid den tidigare flykting mittfält i Laren är långt ifrån en idealisk semesterort. Det ser mer ut som en sorglig affär. Gruppen har behållit alla med ett samhälle där allt löper smidigt och där enskilda medlemmar känner Senang. De femton har att göra med en bar skjul på en ödetomt. Det finns en äng med två kor och en lada och några höns i ett hönshus. Det finns ingen toalett och ingen gas, vatten och ljus. Ligg på marken spridda några saker som kan användas för att bygga en sak. Användbara deltagare kan ta ett bad eller en fungerande vattenpump. Det finns en gammal traktor, det finns tegel, ett gammalt badkar, en rostig pump och ett rutnät någonstans i lokalerna. Eftersom det är i första hand att göra med det.

Ingen fängelsetid

Alla deltagare har en mobiltelefon med lite kredit och lite fickpengar till att börja med. Enligt skaparen John de Mol på Talpa sitta längtar tittare till TV om riktiga människor och riktiga känslor vid denna tid av kris. Deltagarna börja om från början och Talpa ser Utopia tv-produktion och socialt experiment.
Deltagarna får ha kontakt med omvärlden, men de är fångade i området. Där kan de inte gå ut under showen. Varje deltagare måste betala en deposition, för att undvika frestelsen att familjen är starkare än utvecklingen av programmet och de går utanför grindarna. Depositionen beräknas alltefter deras möjligheter och kraftigt. Talpa nämner inte specifika belopp. Utopia är inte ett fängelse, så att folk kan se ut som om de verkligen vill. Som har eller konsekvenser.
Kandidaterna kan röstas ut ur programmet. Det är en integrerad del i liknande dokusåpa ?? s. Varje månad måste det ge en deltagare, som sedan ersätts med en ny person.
Det finns inget annat spel inslag i programmet, som vi är vana från kollegor.

Kilometer av kablar

John de Mol hoppas kunna göra mål med programmet. Han hoppas att uppnå en marknadsandel på minst 10 procent av publiken gruppen. Utopia sänds dagligen vid 08:30 och är delvis samtidigt med den populära The World Håller Turning och klockan åtta nyheter. DWDD är från 19:00 till 20:00 på Nederländerna 1 och Utopia börjar kl 19:30 och pågår till 20.30. Efter den första veckan är det ett program för en halv-timme.
Talpa har investerat kraftigt i projektet. På den tidigare AZC Crailo webbplats är den största regieset byggs i världen. Det finns 103 kameror ?? s beredda att följa allt från alla vinklar. Det finns en bataljon mikrofoner för att spela in varje suck, och det finns 35 kilometer från kablar. För hela dagen och natten med 150 anställda i rep registreringar att konvertera till ett dagligt program av en timme och en halv timme.

Genom webbplatsen

Webbplatsen är att samråda med 24 timmar om dygnet, det stimuleras att göra det. Allt har att följa och gör det möjligt för tittarna att rösta i månadselimineringsomgången. Den interaktivitet, bör programmet också göra det en framgång. Tittarna kan för två 50 € köper en pass och samla frimärken i det. Ett pass tillåter obegränsad titta på livsströmmar på webbplatsen och även kamera ?? s kontroll. Personer med ett pass, utopister, nya invånare kan rösta och arbeta sig upp till en position som gör det möjligt för invånarna att rösta bort.

Crossing

Kritiker är mindre entusiastisk över idén. Den tekniska genialitet används, men det är en korsning mellan Big Brother och Expedition Robinson, är kritiken: inte mycket nytt under solen. När det gäller dokusåpor, Nederländerna i det tjugoförsta århundradet redan flera program ?? s delgetts och det verkar i allmänhet gammalt vin i polerade påsar. Det kan inte hända så mycket Nederländerna tidigare i programmet ?? s redan sett.
Andra är med Talpa försök och se begreppet som något nytt. Det gör mer än ett spel och mer än en knockout: det är ett samarbete.
Det avspeglar också den framgångsrika serien om människor som startar ett nytt liv någon annanstans.

RENA

Utopia räddning SBS6 är återstår att se.
Sändaren av Tweet den 7 januari 2014 på Twitter verkar fortfarande tror inte:
"Om du är med en man 15 år bajsar på ett ställe, så du automatiskt få en ny SBS program. #utopia"
LuckyTV tar också utopi på hälen med en satirisk film. Zombies attackerar invånarna i Utopia till det varma på LuckyTV Necropia.
Parollen om Utopa "Utopia, perfekt samhälle eller fullständigt kaos?" i variationen av LuckyTV "Necropia, om döda stiger överlevnad är ingen väg ut."
Tv betyg
Utopia drar igång med tittarsiffrorna på en miljon men snart släppa. Mid 2014 för att stabilisera siffrorna något och stanna upp runt en halv miljon. Det finns en grupp hooked på serien, läses upp och skrivit om Madness Utopia, men Utopia har inte blivit kanon tittarsiffrorna för SBS6.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha