Uthyrning: hyr ersättning under 2012 mindre

Under 2012 går kniven i hyresbidrag. De flesta av de hyresgäster som får bostadsbidrag under 2011, kommer att få mindre under 2012. En femtedel av hyresgästen inte få bostadsbidrag på samma sätt som 2012 och är inte försämras.

Hyr till 366,37 € per månad

Människor som har ett hyresavtal under 2012 till 366.37 euro per månad under 2012 för att få samma mängd hyresbidrag som 2011. Personer med en hyra som är högre än 366.37 euro per månad, går ner under 2012.

Av bostadsbidrag

Människor som får bostadsbidrag fått under 2012 betyder så ?? n 9:25 euro mindre bidrag om deras situation och inkomster fortsätter densamma. Ungefär hälften av hyresgästerna som får bostadsbidrag, får 10 euro mindre per månad. Den andra hälften kommer att få en rabatt på mellan 10 och 20 euro. De kommer att få betala detta belopp så själv att hyra, där de kompenserades på olika sätt för detta belopp. För många människor är detta en rejäl förlust, eftersom de ofta har de pengar som behövs.

Bostadsbidrag, hur fungerar det?

Hyresbidrag är avsedd för personer som betalar för hög hyra i förhållande till deras inkomster. Det är med hänsyn till:
 • inkomsten för hela hushållet
 • höjden av hyran
 • förmågan om det finns en
 • sammansättningen av hushållet
 • Ålderskategorin

Åldersklass

För bostadsbidrag tre kategorier används:
 • Till 23 år
 • Mellan 23 och 65
 • Över 65 år

 • Utgångspunkt: dyr hyra dem betala mer

  Utgångspunkten är alltid att hyresgäster betalar en grundavgift själv. Det är ca 215 € per månad. Någon tjänar mer än minimilönen än bashyran är högre. Bostadsbidraget är inte alltid skillnaden mellan bashyran och den faktiska hyra som betalas till hyresvärden. Regeringen anser att en hyresgäst måste betala extra om han bor i en dyr hem, eftersom det ger också mer bekvämlighet. Nedskärningarna i bostadsbidraget 2012 innebär att hyresgästerna med en dyrare hem kommer att betala en större andel av hyran själv.

  Billigare att leva

  Vem bor i ett hus som år 2012 plötsligt ges mindre hyresbidrag kan utöva något inflytande. Den enda möjligheten skulle vara att leva i ett billigare hyresbostäder, men det är ofta mycket svårt.

  Hur mycket vi förlorar i 2012?

  Under 2012 sänkte olika tillägg regeringen. Men vi bör också betala mer för sjukvården, bland annat. Läs speciell på hur mycket vi förlorar i 2012: Hur mycket vi förlorar i 2012?

  Special: rättsliga och finansiella förändringar under 2012

  Under 2012 lagligt ändra en hel del saker. Tillägg att bekämpa bedrägerier. Läs särskilda vad allt detta betyder: rättsliga och finansiella förändringar under 2012
  (0)
  (0)
  Tidigare artikel Barn med övervikt

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha