Utbildning valpar och kattungar

Unga djur är nästan per definition kul, men det verkar som relativt lite är känt om utbildning av unga valp eller ung kattunge.

Puppie

När en ung hund, är mycket viktigt första månaden. För det första är den tid som det unga hunden är fortfarande med uppfödaren samt hunden plockas upp. Tydlighet är mycket viktigt i beteende och uppmärksamma en familjesituation. Om en flera tillstånd när den andra hunden vet att snart nog. Naturligtvis finns att lyssna noga på chefen kallade valpkurs. Dessa kurser anordnas av hundklubbar, veterinärer eller djur.
En hund i det nya hemmet behöver ändå sitt eget utrymme. Tyst och dragfritt och om hunden inte är rumsren, är en bänk lösning. När allt kommer omkring, nedsmutsning eget bo inte verkligen behövs ?? även om djuret så ung. Se alltid till att det finns vissa saker för djuret i buren. En skål med vatten är också viktigt och något mjukt där den unga hunden kan ligga på eller mot den. Motion är bra för unga djur, men se till att valpen inte blir trött, de är mottagliga för sjukdomar.
Den första natten efter valpen från uppfödaren är borta, det är bra att hålla djuret i grannskapet. Hunden måste tröstas.
Näring
De första dagarna efter valpen från uppfödaren vägen så mycket som möjligt vad uppfödaren har gett hjälp av diet och sakta för att ge foder själv. Puppy Run har alla vitaminer och mineraler som är nödvändiga i sig och tillskott är inte nödvändigt.

Kitten

En kattunge utbildning är viktigt, men till skillnad från de flesta unga hundar fortfarande en kattunge kallas ?? s 12 veckor i boet och är till stor del tas upp av mamma katt och kompletteras av uppfödaren. Som en kattunge kommer rumsren från boet, men faktum kvarstår att om kattungen i det nya hemmet gör måste detta också veta var kattlådan. En kattunge kommer att gå hem första sniff och tillåter detta, men när kattungen alla sett ?? ?? har startat reglerna och följa dem konsekvent. De vet snart nog vad som är och inte är tillåtet och om kattungen gör något får inte ange direkt. Det är ingen mening att göra det senare, kattungen inte förstår vad det är som händer. Också ge en krabba bit för naglarna och sätta kattungen med det, vilket förhindrar möblerna är att bli trodd.
Kan kattungen utanför, gör det efter så ?? n 3 till 4 veckor. Då är det eget hus ?? ?? gjorts och kattungen kommer att kunna hitta huset väl. Detta gäller inte för katten som något annat än din egen trädgård kan komma. Om det är väl marknadsförs och katten kan inte fly, kan det ganska utåt. Den privata trädgården ligger bredvid en prospekterings plats också en komponent eget ?? ?? är.
Näring
Ange kattunge kommer att ges av de flesta uppfödare och ibland några burkar av våt mat. Det är bra att ge den första gången, och om den önskade märket är skild från den hos uppfödaren gäller för kattungar, långsam omkoppling. Ange kattungen har alla vitaminer och mineraler som är nödvändiga i sig och tillskott är inte nödvändigt.

Allmänt

Unga djur så har något sätt att utbilda unga barn. Konsekvent och fortsätter att ange vad som kan och inte kan och låta denna show, låta dem spela, ge dem god mat och har en hel del roligt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha