Utbildning Personal och Labor

Personal och Labor har en kandidatexamen som är mycket omfattande. Du fortsätter att arbeta med både organisationer och människor. Efter avslutad kurs kommer du att ha diverse karriär, men du kan också fortsätta studera på universitetsnivå. Om du tycker om att arbeta med människor från ett affärsmässigt perspektiv, kan denna utbildning vara lämpliga för dig.

Träning

Om du följer utbildning av personal och arbete, du lär dig att arbeta med många människor i organisationer. Du ser till att människor uppmanas och uppmuntras i sitt arbete. Ett antal aspekter som behandlas utförligt under utbildning, kommunikation, karriärplanering, rekrytering och ledarskap. Utbildningen på högskolenivå och är mycket följa flera högskolor i Nederländerna. Det är möjligt att följa kursen på heltid eller deltid, men du kan också följa honom dubbel. Det innebär att du kombinerar utbildning med arbete. Kursen varar sammanlagt fyra år. Bara under det tredje året kan du välja att gå kursen dubbla.
Behörighet
Du kan delta i utbildningen av personal och Labor när du har en HAVO eller VWO diplom med en av följande profiler:
  • Natur & Technology
  • Science & Hälsa
  • Ekonomi & Samhälle
  • Kultur & Samhälle
Dessutom kommer du bli antagen om du har en MBO nivå 4 diplom. Om du inte har dessa kvalifikationer och du är 21 år eller äldre, kan du göra ett inträdesprov. Det testas om du är lämplig för träning och när resultatet av detta test är positivt, kan du fortfarande delta i utbildningen.
Egenskaper
Inte alla är lämpad för denna utbildning. Om du har några av följande egenskaper, då är chansen att du är lämpade för det.
  • Du gillar att råda människor
  • Du kan känna människor väl
  • Att arbeta självständigt är inget problem, men du kan också fungera bra i team
  • Du kan uttrycka dina tankar väl
  • När människor har en fråga, du flyttar din rätt finns i
  • Frågor om organisation, människor och arbetskraft för att prata med dig
Under utbildningen kommer du att utveckla fler och fler befogenheter. Ett antal nyckelkompetenser som är förknippade med den här kursen är analytisk förmåga, planering och organisering, känslighet, medla och ge råd. Det är bra om du redan har några av dessa egenskaper, men det är inte nödvändigt. Du arbetar en hel del under utbildning för att utveckla dem så bra som möjligt. Det är viktigt att dessa egenskaper och kompetenser du talar, eftersom de hör till programmet.

Karriär

Eftersom utbildning Personal och Labor är en bred utbildning, kan du gå efter avslutad i olika lägen. Det är också möjligt att fortsätta studera på universitetet. Om du väljer att gå till jobbet efter träningen, kan du till exempel, började som en arbets medlare, HR rådgivare, konsult, personalchef eller yrkesvägledaren.
Lön
Eftersom det finns så många olika yrken efter att du har slutfört utbildningen, är det svårt att avgöra vad du kommer att tjäna. Den genomsnittliga person som har genomgått utbildningen och ingen erfarenhet, är ungefär mellan 1700 och 2100 euro per månad. Naturligtvis varierar detta mycket av näringslivet, fungerar etc.
(0)
(0)
Tidigare artikel Transgenderism

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha