Utanför kroppen-upplevelse

Göran Mörner December 27, 2015 Hälsa 91 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Utanför kroppslig upplevelse: BLE, nära döden-upplevelse, avslutar kroppen. En upplevelse utanför kroppen kan förekomma i kombination med en nära döden-upplevelse, men det kan också uppstå spontant eller till följd av en sjukdom eller störning.

Vad är en utanför kroppen-upplevelse?

En yttre kroppen-upplevelse är känslan av att lämna kroppen. Du kan se detta själv sittande, stående eller liggande, se området från en annan vinkel eller flyta ut av din egen kropp. Upplevelsen kan vara helt annorlunda här. En yttre kroppen-upplevelse, även förkortat BLE, ses ofta med en nära döden-upplevelse, men kan också förekomma hos personer som inte är sjuka eller dö.

Erfarenhet

En yttre kroppen-upplevelse sker samtidigt med en nära döden-upplevelse. I dessa fall är det en del som är en del av nära döden-upplevelse. Däremot kan en utanför kroppen-upplevelse även fristående inträffar. I båda fallen har personen en känsla av att han eller lyftas ut ur kroppen. E skapar en floaty känsla. Personen ser sig själv gå, stå, sitta eller ligga ner och kan den miljö i vilken personen ser. Dessutom kan personen höra vad som sägs i rummet eller området. Ibland personen flyter några meter innan kroppen från det att personen vid den tidpunkten rörde sig.
Enligt vissa, består kroppen av två kroppar: den fysiska kroppen och kroppen dubbel. Det senare är osynlig och kan komma ut ur den fysiska kroppen. Den dubbla kroppen med den fysiska kroppen är ansluten med en silvertråd. När sladden bryts, kommer kroppen att fördubblas i en annan dimension bortom liv och kommer att dö den fysiska kroppen.
En upplevelse utanför kroppen kan också uppstå till följd av användningen av läkemedel, mediciner, eller stimulering av hjärnan med hjälp av elektriska stötar. under en utanför kroppen av erfarenhet, det är att visa en tydligt detekterbar aktivitet i hjärnan.

Vem kommer att få en utomkroppslig upplevelse?

En yttre kroppen-upplevelse, OBE, är vanligast i en nära döden-upplevelse. En yttre kroppen-upplevelse förekommer också hos personer med epilepsi eller migrän. Även efter en stark upplevelse en traumatisk upplevelse kan ske utanför kroppen. En utanför kroppen på erfarenhet är att inte skicka: det sker spontant, eller genereras genom användningen av vissa medel. Förmodligen förekommer en upplevelse utanför kroppen när hjärnan kämpar för att göra vissa saker fungerar tillsammans.
Med vissa psykiska sjukdomar finns också utanför kroppen-upplevelser. Med dissociativ identitetsstörning kommer ut ur kroppen erfarenhet ibland. Vanligtvis är det en fråga om flera erfarenheter. Vid en utanför kroppen av erfarenheter, finns det ofta en kortslutning i hjärnan som genererar denna erfarenhet. Forskarna tror att inträffar utanför kroppen erfarenhet när en viss anslutning upprättas i hjärnan. Det skulle sedan gå till en form av hallucinationer. Dessutom kan det finnas en neuro avvikande elektrisk aktivitet i hjärnan.
Ändå kommer ut ur kroppen upplevelse även hos personer som inte ser i ögonen på död eller sjuk. Barn har ofta denna erfarenhet. Ändå berättelserna om dessa barn avfärdas som ett påhitt av en fantasi. Som ett resultat, denna typ av berättelse drivs till bakgrunden. Vissa människor är mycket känsliga för en utanför kroppen erfarenhet. Detta inträffar vanligen bara en gång på erfarenhet, men kan också förekomma flera gånger, utspritt över ibland flera år.

En underlig upplevelse

Är en upplevelse utanför kroppen, speciellt när det sker en gång och helt oväntat, en unik upplevelse där ofta tänkt tillbaka. Det svåraste är att det är svårt att prata om det beror på att denna lilla inträffar och det finns lite erkännande och erkännande kommer att vara av andra. I kombination med en nära döden-upplevelse, den normalt anser lämnar kroppen också, eftersom det är en del av detta. Vissa människor vill ha en extra upplevelse utanför kroppen-upplevelse, eftersom det ger en trevlig floaty och fridfull känsla.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Lunni Ström
  Like 1   Dislike 2

Jag hade en OBE upplevelse, men jag fann det svårt att gå tillbaka in i kroppen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha