USB-minnet så rolig gadget, gimmick och som en gåva

På grundval av många bilder visar vi här de roligaste USB-minnen, med försäljningsställen. USB-minnet gadget I ILFART har erövrat världen av datorrelaterade gåvor och speciella presenter. Det finns mycket trevliga och originell design som kan påverka oss i en positiv stämning som vi har att göra tråkiga rutinarbete på datorn. Men inte bara för arbete, de är roliga, redan innan vi kan använda dem hemma, att ge dem en gåva eller helt enkelt för att lagra information. Härifrån, ta en titt in i en värld av komiska USB-minne!

USB-minne endast upplysningsvis?

Nej, vi ska bara "uppdatering", är USB-minnet förekommer endast i den sista plats ett chip bekväm att bära med dig överallt information är det först och främst bli en reklam gadget som saknar motstycke! Även på 60-talet varumärket märken var en succé i dag har några självrespekt företaget USB-enheter i hemmet som en gåva.

Den ätliga USB-minne

Den "ätbara" USB-minne uppfyller önskan hos många att äta något trevligt eller har smikkelen på jobbet.
Hur gör lunch ut? Första sushi, sedan en hamburgare och en kaka till. En timme senare igen dra? Ta lite frukt och en munk!

Illamående?

Det var lite för mycket och du kommer att känna inte riktigt trevlig efter alla att livsmedel så finns det ett team med medicinska specialister till hands och när du behandlas din sjukdom de går med bil till hemmet, välja naturligt för Porsche .

Nu första spel

Hemma kommer vi först att spela med båten, robotarna och LEGO. Då kan vi spela en fotbollsmatch och sedan med tåg. Då lever vi vår en gång helt ur gitarren. Alla skämt åsido, ehhh ... stickje, är allt möjligt.

Mer chic

Den amerikanska USimprints gör också vackra produkter, de också möta vad snyggare och det är oftast mellan USA som bollen, baseboll och hålla guld. Också trevligt, laserpekaren, hjärtat och eleganta arkitektur silver stick.

Christmas

I från Kina, det land som vi i dag, som Amerika, landet av obegränsade möjligheter kan ringa hittar du också alla typer av roliga minnen till. Temat är julen i minnet naturligtvis oundvikligt och kommersiellt om kineserna är krokar i dem där trots att de själva inte fira jul, de vet inte julfesten.

Smycken

alibaba.com ger oss också med en samling av smycken med ett USB-minne i den, såsom honungsbinas, en fantastisk bit kitsch översållad med ädelstenar. Det hjärta är också luddiga jämfört med dem från Amerika. Det röda brosch är definitivt kul för mormor, hon kan hålla sina hemliga dokument. Ange Smycken USB Flash Drive i sökfältet på webbplatsen.

Punk

Det rostiga pjäs "steampunk" är verkligen vacker! Förutom ett träkors för lindring freaks, är en vacker kontrast otänkbart. Elefanten och tåget är bara roliga leksaker. Dessa robotar har något mystiskt ... Och vad är speciellt den senare? Vi har inte glömt att USB-minnet nu verkligen behöver? För informationslagring!

Den trevligaste

Sådana människor demokrati röd vagn med spoiler är mycket framgångsrikt och har blodfläckade motorsåg är faktiskt lite olycksbådande ... The Beatles hade något att göra med äpplen, om du drar stjälken framträder pinnen. Hänglåset förefaller lämpligt för de offentliga myndigheterna ibland glömma sina USB-minnen av misstag eller lämna den på gatan.
Och en sådan HUB med katter eller grisar? Det finns också hundar och de är naturligtvis väldigt roligt! Speciellt för dem som älskar att beställa i butiken här företaget är i London och levereras deras produkter även till Nederländerna.

Uppfinna själv

Vi hoppas att du är lite inspirerad av alla dessa prylar och du nu få arbeta med dig att designa din egen USB-minne linje. För sin produktion fungerar i Kina, nästan alla enheter kommer numera därifrån, har det utvecklats en veritabel högteknologisk industri. Kina tänker i en skiftande marknad, var tidigare kalendern, en engångständare eller kulspetspenna reklam giveaway, inte den här gången inte räcker, vi vill få ett USB-minne gåva! Och som du har sett är att det finns otaliga möjligheter att uppfinna USB-minnet för av- och det sannerligen inte behöver vara tråkiga. Låter din kreativa hjärna och din design sedan, billigare än någon annanstans, vilket i Kina.

Var kan man beställa?

Nedan hittar du ett stort antal adresser där du kan beställa pinnar ovan förutsätter vi att du letar efter något riktigt speciellt och du definitivt lyckas på nedanstående adresser!
 • omfattar alla typer av roliga tecknade figurer
 • från bilar till dator, 248 sidor USB-minnen
 • mycket stor samling av USB-minnen och andra objekt
 • många fina smycken finns på 36 sidor USB-minnen
 • sort, 21 sidor, engelska sidan
 • massiv samling, titta på Unique USB Flash Drive, beställas via e-post, sändnings vid DHL eller TNT
 • de roliga HUB med kattungar, hundar eller grisar
 • fantastiskt vackra skräddarsydda steampunk USB-minnen
 • trendsetter med en mycket speciell samling, bland annat stämningsbelysning
 • mycket omfattande blogg med nästan alla märken och senaste prylarna och pinnar

Önskar du att du kan ha flera instanser med sin egen logotyp eller en slogan än tur att dessa grossistföretag:
 • grossist, bara för flera instanser
 • grossist, inklusive keliga USB-minnen
 • grossist, särskilt idéer, kvalitetsprodukt
 • grossist, köpa mindre antal är förhandlingsbart
 • speciell tryck, minimiorder 50 st

Senaste trender

Också ett brett utbud av USB-minnen kan hittas på deras webbplats innehåller dussintals klasser och arter med en liten 50 000 USB-minnen, en del av de modeller som visas här kommer därifrån och det är mycket intressant att se hur den kinesiska strategin denna dag . För Nederländerna kan på Shopwiki, de har en hel del roliga USB-minnen i sortimentet och du kan också beställa en enda kopia på nätet. Rota verkligen titta runt på usb.brando.com, trendsättare inom USB skämt. Bloggen usbmemorysticks.net är en beundransvärd vacker plats som alltid mycket aktuell, det finns länkar som ingår i försäljnings sidor enheterna som visas där.

Akvarium som USB gadget

Du kan inte bara använda USB-porten på datorn för en rolig pinne, det finns också mycket specifika prylar på marknaden som fungerar på en USB-anslutning. Tänk på LED-lampor, fläktar eller ens en mini akvarium! Vi gjorde detta det roligaste du tittade upp och du hittar dem på bästa USB-prylar, hubbar och pinnar för många PC kul, är detta också en makalös visnings festival som vi också alla möjliga roliga HUB låta dig veta -Med adresser där där de order- kan ge dig stora möjligheter nu att ansluta alla prylar och pinnar och få det att fungera. Vi antar att vi är bara din syn på den ständigt så enkelt USB-minne har förändrats dramatiskt och vi önskar er mycket nöje i att plocka ut en ny! Var kan jag köpa en motorsåg? Sooo super
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Var är kattungarna och smågrisar till salu? Helst på internet.Dank dig.

Kära Renate, såvitt vi vet att du kan beställa dem genom att klicka på denna länk: med ett minimum storleksordningen 300 stuks.Je kan söka lite längre fram: söktermen USB-flash-enhet chainsaw.Steyn

Bästa Verkruisen, Please dessa levande varelser besluta att skrivande stund säljs kattungar och kaniner, men du kan göra förbeställa i butiken, är företaget i London och sändas över hela världen, jag har i artikeln under bilden av tillsatta smågrisar ovan länka dig direkt till rätt sida brengt.Vriendelijke hälsning, Steyn

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också