Upprätthålla sysselsättningen; kvar på jobbet under krisen

Håll ditt jobb är mycket viktigt under tider av ekonomisk kris. Så länge du håller ditt jobb gör du mycket mindre ur krisen än om du får sparken. Genom att upprätthålla ditt jobb, du kommer också att hålla eftersom din inkomst. Ditt jobb verkar hålla något du inte äger händerna: om det går riktigt illa med företaget du arbetar bra när människor sparken. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du kan se till att det är mer troligt att du inte kommer att få sparken.

Kontrakt: tillfällig anställning eller tillsvidareanställning

När ett företag har att säga upp anställda på grund av ekonomiska problem, de väljer en metod för detta. Det kan vara så att personer med tillfälliga kontrakt och första sparken. Dessa är ofta människor som är de sista att komma. Detta verkar logiskt och rättvis metod, men detta är inte alltid den mest försiktiga metoden. Tänk på företag som på grund av åldrandet för sin överlevnad är beroende av sin unga nya tillströmning. Dessa unga, nyanställda omedelbart skulle vara alla eldas upp vid behov. Då ett företag kan nu överleva krisen, men de kommer senare i allvarliga problem på grund av detta beslut.
Ofta en hel omorganisation. Därför finns verwijnen funktioner, skapa nya funktioner, funktioner får nytt innehåll och alla att göra samma arbete med färre personer. I den situationen de anställda omfördelas på de funktioner och det kan finnas människor med tillfälliga kontrakt sparken, men även de med en tillsvidareanställning. Så småningom, så det spelar egentligen ingen roll om du har en permanent eller tillfälligt kontrakt om de vill kan de alltid ge dig sparken. När tillfälliga kontrakt är att medan enklare och med en fast anställning, har du större chans att få dem en trevlig summa pengar med din avgång. Men det beror på antalet tjänsteår och orsaken till uppsägningen. Vid utsläpp som grund finns i den ekonomiska krisen, är det verkligen möjligt att du också har en tillsvidareanställning får bara en månad Work Out sikt och ingenting annat.

En fil är uppbyggd

Är du medveten om att ett företag bygger upp dokumentation för att motivera uppsägningar. Speciellt när ett företag ser att det kommer att finnas uppsägningar i framtiden, då vi kommer att bygga filer. Detta innebär helt enkelt att en liten anledning att vara mindre nöjda med att gå att registrera en anställd, så att de senare kan användas tillsammans för att motivera varför du vill skjuta någon. Ofta anländer sent, höga nivåer av frånvaro, många är upptagen med andra arbetsuppgifter kan alla vara ämnen som rapporterats som ?? s dokumentation. När du har samlat om en anställd flera mindre skäl att i tider av kris kan tillsammans vara en anledning till att avskeda den anställde. Gränsen för att avskeda någon är i grunden lägre. Om allt går bra, du ge någon mer alert, försök att flytta någon internt så vidare, men i kristider kostnad så mycket pengar.

Allt du kan göra för att hålla ditt jobb

Allt du kan göra för att i slutändan öka risken för att du kan behålla ditt jobb är att se till att man inte kan fel sätt att arbeta och din attityd. Naturligtvis alla gör ibland ett misstag, men saker som att alltid vara i tid, vilket minimerar sjuka stanna hemma och vara en trevlig kollega som du har i dina egna händer. Dessa små prickar kan göra en stor skillnad. Naturligtvis vet aldrig om du kommer därför inte att få sparken om företaget där du arbetar tvingas avskeda folk. Du kan minska risken för det lite, och sannolikheten för att du kommer att få en bra referens när du gör uppsägningar, öka din vara säker på det. Och det är viktigt när du gör ontlsgane är och du måste gå och använda någon annanstans. Detta gör det möjligt för företaget vet var du ansöker om att du verkligen sparken av krisen och inte för att du inte fungera.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha