Upprätthålla en diet under helgen

Herved Mattisson Februari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Många människor tycker att det är svårt att upprätthålla en diet under helgen. Du då ibland på kvällen för middag, äta vid middagstid utanför en bit att äta eller gå på en fest och sedan plötsligt det är ganska svårt att få alla dessa kaloririka delikatesser. Diet.com har därför sammanställt fem tips för att se till att du förlorar synen av inte helt av din kost under helgen.

1. Verksamhet i helgen.

Det är bra om helgen är att du bara inte behöver arbeta eller skolan. Använd den tiden därför optimalt. Välj aktiviteter som du inte har tid för under veckan men de kräver en viss övning. Vandra eller cykla, ta hunden ut på en lång promenad i skogen, leka med dina barn, arbeta i trädgården eller ta ett dopp. Kort sagt; Du kan hoppa över gymmet ganska tid men istället göra något som du har kul med och där du bränner några kalorier samtidigt med det. Tips: Det är kanske lite mindre roligt, men vid rengöring du bränner för många kalorier!

2. "Jag får i helgen lite skolk"

Vad du därför egentligen betyder är att du tror att du är så bra hela veckan har hållit din diet som du är på helgerna allt ditt hårda arbete har återigen tillåts att förstöra. Det låter inte logiskt, eller hur? Om du tror att du förtjänar något speciellt för ditt hårda arbete under veckan, försök att unna dig något annat än skräpmat. Det finns mycket bättre sätt att belöna dig själv för dieter än att förstöra din diet!

3. Kan du bara koppla av?

Det låter frestande att göra hela helgen att göra ingenting och bara hänga på en liten soffa och titta på TV. Men om du vill koppla av, behöver du inte riktigt på soffan för att ligga ner, försöka ta en avkopplande promenad eller utföra någon annan verksamhet där du inte du extrem energi att behöva konsumera men där man åtminstone inte riktigt sitta still.

4. Är dina helger alltid putsade alla?

Kanske din helg är inte så avslappnad som vi nu föreslår. För du menar lördag och söndag kanske kontinuerlig springa runt, springa ärenden, roa barnen eller göra dina läxor. Om detta låter bekant för dig då är det viktigt att planera i god tid vad du äter under helgen. Annars ta mycket lätt att färdiga snacks, utan dig kanske själv. Så gör en plan i förväg där du fånga vad du vill äta när. Därför behöver du inte få överväldigade av den hektiska helgen och hålla dig på din kost lättare.

5. Användbara en frukost.

Även om du inte kan vara vana vid frukost på vardagar eftersom du redan 09:30 i skolan eller på arbetet bör vara, du bara på helger eller tid för frukost. Detta gör att matsmältningssystemet kommer igång och du känner montör. Mindre måltider fördelade över dagen se till att kroppen lagrar mindre fett från mat, i motsats till ett fåtal stora måltider.
Inse själv att en diet är inte en tillfällig sak när det råkar vara sant. Dieter är att justera din livsstil, och du kan inte sätta ditt liv kurs varje helg på is! Så om du gör planer på fredag ​​för helgen, hålla dessa tips i åtanke då eftersom innan du vet att det är måndag igen.

Relaterade artiklar

Hälsosam frukost: Den viktigaste måltiden på dagen
De fem vanligaste ursäkter för att inte banta
Erotisk mat: 48-timmars Super-Sexy Diet helgen

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha