Uppriktighet är bara rättvist

Alla har att göra med ärlighet, uppriktighet, manipulation och liggande. De flesta människor tycker att de måste vara ärliga och uppriktiga medan studier har visat att i genomsnitt sex gånger en man och en kvinna tre gånger om dagen ljuga för partner, chef och kollegor ?? s. Är det så illa? Det beror på. Ännu viktigare, vare uppriktighet är så ärlig.

Skydda

Anledningen till denna pjäs är en artikel från kroppsspråk experten Frank van Marwijk i Managersonline.nl rätt ?? Tolv goda skäl att ligga ??. Dessa tolv skäl är i de flesta fall är avsedda att skada för att skydda en person, i stället för.
Han skriver i sin inledning: ?? Apart oskyldiga fibs finns även mycket ädla lögner. Dessutom är det tillåtet att inte bara predika osanning, men det är ännu förväntas av dig. Kan göra brutit sanningen också mycket. ?? Artikeln är bara på webbplatsen för Online Manager och kan läsas av alla.
Svar
Folk kunde svara på artikeln och har också gjort. Ett litet urval av svaren:
  • Är brist på autenticitet och integritet inte har varit tillräckliga ont?
  • Ligga är en egenskap som vi inte bör odla. Så lite som möjligt lögn.
  • Tydligen är jag alltför ärlig, som passar, erfarenhetsmässigt, inte i det här samhället.
  • Enligt min mening, som ligger i 96% av fallen med dödlig utgång.
  • Ligga eftersom det inte behöver dåligt jag tåget.

Men också:
  • Varför skulle förolämpa andra med sanningen är att ingen bättre.
  • Vad gör underbart att vi inte alla samma och tänker likadant.
  • Alla här är '' FAIR '', och de är stolta över det! Titta mamma, '' hur ärlig är jag! '' Gäng hycklare!

Med vänliga hälsningar
Dessa människor var uppriktiga i sina åsikter, men ibland inte inser hur smärtsamt sanningen kan vara. Detta är inte en vädjan att ljuga, men det verkligen finns fall tänkbara inte berätta hela eller halva sanningen. Ibland är det bättre för relationen med dina kollegor till exempel ?? s och ibland är det nödvändigt att föra en win-win-situation.
Compliment
Ett välkänt exempel är att ge en komplimang om en persons utseende. En man kommer inte lätt mot en ful eller misskött kvinna säger att hon inte ser. I bästa, säger han inget om hennes utseende och förblir i ett nedlåtande nick. I kvinnliga kollega ?? s eller flickvänner som är inbördes olika. Kvinnor är mycket mer uppmärksam än män och är mer benägna att gratulera ?? Du ser bra ut idag ?? eller ?? det ser bra ut på dig ??.
Ärlig
Det är inget fel med det ?? en komplimang även om det klär henne ordentligt alls. Kanske hon är för fet eller för mager för tidigare. Anta att du har en hundra procent ärlig med din kollega och säga vad du har i åtanke ?? Du har en vacker klänning, men du kan inte ha. Färgen är inte du och dina bröst bula. Dessutom måste du tjocka ben för så ?? s kort klänning. ??
Sedan atmosfären helt förstört och din kollega djupt kränkt. Vad tror du vinner? Ingenting, absolut ingenting. Bara om du är två av er och varandra rakt igenom, kan du vara hundra procent ärlig. Det har allt att göra med förtroende.

Barn

Föregå med gott exempel. Således vi slog oss i huvudet med det att utbilda väl barnen till exempel. När allt kommer omkring, barn lär sig genom att titta ner på andra. Pappa älskar en drink och pappa föredrar att äta hela dagen bakverk.
Som en bra förälder som om du är i eftersom barn lätt anta våra dåliga vanor. Vi försöker att vara förenliga med våra barn medan vi ofta i verkligheten inte alls eftersom vi är föremål för regn. Anta att du är hundra procent ärlig. Då du inte vinner.
Syfte
Naturligtvis är målet att ge våra barn en god utbildning. Det finns massor av tips, till exempel föräldrar Online. De flesta av oss försöker vara så ärlig som möjligt för att höja våra barn, men vi är hundra procent ärliga mot oss själva och våra barn?
Vi vet bättre!
(0)
(0)

Kommentarer - 4

Ligga är aldrig bra att prata, ingen lögn ?? Också ingen vit lögn och ingen kan skada dig genom att berätta sanningen, du bara kan skada en lögn. Folk är bara så full av förväntningar på positiva reaktioner när de ber om något, "negativa" reaktioner inte förväntas tyvärr ?? Så du hellre låta någon l * l promenad i hans eller hennes kläder än rättvist att säga att någon skulle vara bättre att inte kan göra det i dina ögon. Och det är fortfarande ytterst beslut som att gå in där eller not.I tycker att det är oerhört sårande när någon berättade en lögn, låt mig att tro att den som tänker annorlunda. Tyvärr ligger jag direkt, vilket gör interaktion med människor blir allt svårare. Alla människor ljuga tydligen, hur sjuka vi är alla tillsammans?

Okej, jag håller med om att du inte alltid behöver vara uppriktig och ärlig. Precis som det är ofta alltför fäst vikt vid yttrandefriheten. Varför skulle du nödvändigtvis måste uttrycka din åsikt om du därigenom skada andra; det är bara asocialt; bristande social vaardigheden.Ik hitta precis exemplet är inte så väl valda. Om du tycker att ny klänning av dina kollegor är det inte, bara säga ingenting. Jag tror t något hyckleri att kalla ut ganska glada över att du hittar henne klänningen ser bra ut. Och ofta kan du märker om någon ljuger. Du ska bara ge henne en komplimang när de verkligen bära något trevligt. Då analysera hur de kommer över till andra.

Kära Richard, synd att du inte kan förstå den verkliga kärnan i min berättelse. Självklart vill jag någon fuska eller fel plats men en av de saker jag säger är att du inte så snabbt måste besluta om och får inte hindra deras incitament. Tycker du gör du så i detta fall. Du tar det alltför bokstavligt. En lögn är en lögn för dig, men du verkligen måste se det i en situation. Läs hela artikeln och sedan bara kritiskt förstå vad du menade wordt.Je inte förstå budskapet, och det är olyckligt. Du kan omedelbart avskräcka människor att uttrycka din åsikt pistol människor men också deras tro på saker, deras mentalitet och ge dem möjlighet att justera vid behov. Min artikel på denna punkt enda mål är "out of the box tänkande" till ytterligare komen.Lees med varje artikel igen, tänk på det, och jag hör vad du tycker vindt.Bert

Människor ibland be om din åsikt om deras inställning. Jag lämnar det ändå tydligt antydde i artikeln. Naturligtvis ska du inte bara kasta runt komplimanger eftersom det blir tveksamt. Det är endast tillåtet i vissa situationer. Jag berättar också dig privat måste vara ärlig. I en grupp kan vara olika.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också