Upplåning från Fortis Bank

Stenulf Nordlund Februari 27, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ibland är ont om kontanter och vill snabbt låna upp pengar. Detta kan på Fortis Bank. De erbjuder bland annat personliga lån och revolverande lån. Alla ansökningar testas vid Fortis banklån på kreditregistreringsverket. Det idealiska sättet att erhålla pengar snabbt på ett tillförlitligt sätt. Anno 2015, Fortis Bank med ABN Amro fortsatte. Gamla Fortis kunder via ABN, med samma betalning, fortfarande ett lån. Många kontor ABN har en separat räknare för Fortis kunder.

Fortis Bank

Fortis Bank Nederländerna NV är ett holdingbolag. Det vill säga, ett företag som, inom en grupp är överst. . De handlar om olika företag inom finansiella tjänster i både Nederländerna och utomlands. Fortis Bank är verksam i mer än tjugo länder runt om i världen. Tjänsteutbudet sträcker sig från konsumentkrediter till investment banking och även fartygsfinansiering. Grundades 1990 genom en sammanslagning av två nederländska försäkringsbolag AMEV och VSB Bank. Idag, ägs av staten.

Revolverande kredit

Du bestämmer hur mycket av detta som du vill låna. Detta beror fortfarande på inkomster och personliga förhållanden som testas under emissionsprocessen. Du kan låna mellan 1500 ?? och ?? 50.000. Pengarna, efter att ha slutfört godkännande ska redovisas när som helst lösas. För att lösa varje månad på mängden, men bara om du har använt kredit. Extra löna sig är alltid möjligt. Har pengarna tas och återbetalas vänligen bara vädret. Du betalat för denna kredit endast en räntebetalning. På Fortis du också få en kontinuerlig Kredit bankkort och du bara betalar ränta på det uttagna beloppet varje månad.

Personliga Lån

Ett personligt lån kommer att få överföras till ditt konto efter godkännandeprocessen en gång. I förväg ange belopp, varaktighet och det belopp som skall återbetalas månatliga fasta. Ett mycket trevligt sätt att låna. Till ?? lån 50 000, beroende på din inkomst och personliga situation. Används ofta för långa resor eller andra större inköp. På Fortis Bank, kan du löna sig att betala extra pengar per månad över den tidigare överenskomna beloppet utan ett straff hit. Detta kommer från andra leverantörer ibland. På det personliga lån du har klarhet om dina lånekostnader. Ett tydligt sätt av upplåningen.

Kredit Betalning

Detta kallas även för övertrassering i folkmun. I förväg ställa in ett fast belopp som du vill vara röd. Detta belopp kan vara upp till ?? 4500, men är föremål för godkännande och personliga situation. Detta gör att du alltid har en finansiell utrymme i ditt lönekonto till Fortis. Generellt kan du dubbla din inkomst varje månad övertrassering. Det handlar om det belopp som du har betalat ett lån är ränte. Ett idealiskt sätt att betala räkningarna i tid.

Månad Reserve

En av de säkraste sättet att låna upp pengar. Du kan övertrassera en månadsavgift. Detta beror helt på din personliga inkomster och personliga situation. Dessa omfattande tester under emissionsprocessen. Varje månad kommer du återigen att ha en positiv balans i ditt konto efter lönen kredit. Det behöver endast betalat ränta om du verkligen övertrasserat på kontot. Det hela är helt beroende av din lön från arbetsgivaren. Om du inte har någon chef, men resultatet så ska du välja betalnings kredit.

Switching

Om du redan har ett lån, men de inte gillar? Då kan lätt dra slutsatsen av Fortis Bank. Omkoppling kan ske inom ett budskap och är gratis på Fortis. Kopplings tjänsten avslutas efter tretton månader, krediteringar och avskrivningar inte längre automatiskt vidarebefordras från det andra kontot. Boka tid på Fortis filial i ditt område och beräkningen av förmånen.

Acceptans

För alla lån en acceptans som fastställts av Fortis. Du behöver:
  • Identifiering och kopiera
  • Aktuellt lönebesked och en kopia
  • Bevis på övriga intäkter och en kopia
Du kan ordna lån via posten, det tar cirka tre veckor. Det är bäst att boka tid på ett kontor för banken själv att halvera tiden.

BKR

Alla ansökningar först granskas av Credit registreringsverket ligger i Tiel. Även kallad BKR. Företaget grundades i livet för att skydda konsumenterna mot överdriven utlåning. BKR testar på begäran av banken eller den relevanta konsumenten har inga utestående lån och om banken inte utsätts för kreditrisk genom att tillhandahålla lån.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha