Uppfinningar av 19-talet

I den 19: e århundradet, framsteg var snabb. Många viktiga uppfinningar gjordes, såsom telefon, morsekod, kulspruta, och många andra. Men vem har nu upptäckt vad? Och hans uppfinningar alltid verkligen gjort av de personer som hade ansökt om ett patent?

1835 - morsealfabetet

Den morsekod uppfanns av Samuel Morse, en uppfinnare i USA.
Morse Code är ett medel för kommunikation kort och långa toner. Varje bokstav, en siffra och skiljetecken har sin egen kod.

1869 - Dynamo


telefon Den gram-dynamo uppfanns av Zénobe Théophile Gramme en belgisk elektroingenjör. Han upptäckte senare att enheten var reversibel och fungerade som en motor.
En generator omvandlar mekanisk energi till likströms elektrisk energi.

Elmotor

Elmotorn upptäcktes av Zénobe Théophile Gramme, en belgisk elektroingenjör. Han upptäckte dynamo-programmet och upptäckte att det fungerade reversibel.
En elektrisk motor är en anordning som omvandlar elektrisk energi till mekanisk energi.

1870 - Kulspruta

Den första kulspruta uppfanns av Leonardo da Vinci, inklusive en italiensk uppfinnare. Han kallade det en snabb eld pistol. Den första maskinen byggdes 1718 av James Puckle. Den hade en roterande magasin, men ändå måste eldas med ett slagstift med flinta.
De Montigny-maskingevär 1870 i det fransk-tyska kriget, föregångaren till den moderna maskingevär.
Gevär är en helautomatisk maskingevär vilket ett stort antal kulor att avfyras.

1876 ​​?? Telefon

Telefonen är registrerad Alexander Graham Bell. Men telefonen och telefon uppfanns av Antonio Meucci, en italiensk uppfinnare, men han hade inte tillräckligt med pengar för att ansöka om patent.
En telefon är en anordning genom vilken man kan tala med en annan person som också har en telefon. Detta används via telefonledningar, men i dag kan detta trådlöst.

1876 ​​- Mikrofon


fonograf Mikrofonen uppfanns av Emile Berliner, en tysk-amerikansk elektroingenjör och uppfinnare. Avsikten var att förbättra telefonen, men Berliner upptäckte därmed mikrofonen.
En mikrofon är en enhet som ljudeffekt intäkter.

1878 ?? Fonograf

Fonografen uppfanns av Thomas Alva Edison, en döv amerikansk affärsman av holländskt ursprung. Detta ljud kan spelas in och kan spelas.
Fonografen är föregångaren till grammofonen.

1888 - Däck

Den pneumatiska däck uppfanns av John Boyd Dunlop, en skotsk uppfinnare.
Den första bestod av ett pneumatiskt däck gummi innerrör som belades med linne tyg, med utsida av gummi. Röret blåstes upp och däcket var fast till hjulet med gummicement och sidostycken av linne tyg.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

När den 1: a dynamo uppfanns och tillämpad drift. Cykeln uppfanns tidigt funktionell stadigt förbättrats. Men man har en mycket lång enhet i mörkret?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha