Universalmedel - Gå ner i vikt genom Molkosan A. Vogel

Kanske du aldrig har hört talas om Molkosan, men om du är överviktig, kan denna produkt hjälpa. Molkosan är en mycket bra produkt som kan hjälpa till med viktminskning. Men vad är Molkosan? hur fungerar Molkosan? Hur använder du den i din kost? Läs allt om det Molkosandieet.

Vad är Molkosan?

Molkosan är en produkt som tillverkas av koncentrerat och renat vassle. Vasslen kommer från kor från de schweiziska alperna. Vassle är praktiskt taget fettfri och innehåller kalcium, mineraler, vitamin B1 och B6, mjölksyra och kalium. Molkosan är laktosfritt, suikervij och låg i kalorier. Som en citron kost är Molkosan syra. Detta beror på den mjölksyra. Detta, är naturligtvis mjölksyra en organisk syra som citronsyra, pyrodruvsyra, äppelsyra, och andra fruktsyror. Denna syra hjälper till med matsmältningen, vilket gör att du gå ner i vikt snabbare. Det snabbar upp matsmältningssystemet och gör dig mindre benägna att känna sig som mellanmål. Dessutom bränner du fett snabbare, den renar och det är mycket bra för huden. Molkosan optimeras genom din tarmflora. Detta kommer till stånd genom mjölksyra i Molkosan. Denna mjölksyra absorberas snabbt in i din ämnesomsättning. Om du har laktosintolerans, kan du bara använda Molkosan. Det är faktiskt laktosfri.
  • Molkosan kan hjälpa följande:
  • Med viktminskning
  • Spastisk tarm
  • I en sköldkörtelsjukdom
  • När problem med tarmrörelser
  • Mot svampar i tarmarna

Vad är vassle?

Den Molkosan Dr. Vogel är en av de mest kända som finns. Det är en 100% naturprodukt. Det finns vassle i färsk Swiss Alpine mjölk, aktiverar den matsmältningen. Mjölk vassle är en vätska som består av 94% av H2O. Vassle görs när man skapar ost. Den består av vitamin B1 och vitamin B6, kalium, kalcium, mjölksyra, laktos, och nästan inget fett. Molkosan laktos mobiliseras.

Normal Molkosan & Molkosan Frukt

Det finns två varianter av Molkosan. Den "normala" Molkosan och "Molkosan frukt". Molkosan Frukt är en ny variant. Den innehåller förutom 100% naturlig vassle också frukt. Den innehöll saft och, granatäpple och Stevia. Den innehåller som vanligt variant av Molkosan vitamin B1 och vitamin B6 och kalcium. Dessutom är laktosfria, sockerfritt och innehåller få kalorier.
  • Ingredienserna i den normala Molkosan: fermenterad melkweiconcentraat schweiziska ursprung. Mjölksyra, sten, kalcium, järn, fosfor, mangan, vitamin B, immunoglobuliner, magnesium, proteiner och orotsyra.
  • Ingredienserna i Molkosan Frukt: jästa melkweiconcentraat, vatten, kaliumcitrat, svart aroniabesconcentraat, kalciumlaktat, naturlig granatäpple smak, granatäpple koncentrat, syra: äppelsyra, naturlig vanilj smak, konserveringsmedel: kaliumsorbat, sötningsmedel: steviolglykosider.

Hur man använder Molkosan?

Molkosan har ingen lukt och har en syrlig, mild smak. Du kan jämföra det med kärnmjölk. Vissa människor tycker att detta är en nackdel eftersom de inte gillar här. Se därför till att du dricker eller äter något så att du får en annan smak i munnen efter att du tagit Molkosan. Tänk på ett glas juice.
Molkosan är lätt att använda, kan du göra det enkelt på grund av att dricka. Lägg till en eller två matskedar Molkosan långt i ett glas vatten eller juice. För smak kan du också lägga till några honung doen.Je kan späda Molkosan att använda som dressing över sallad. Det är självklart att du, förutom att använda Molkosan bör inte massor av småätande. Äta hälsosamt, drick mycket vatten och använd Molkosan, och hjälper dig att gå ner i vikt snabbare.
Du kan dricka Molkosan dagligen. Molkosan du dricker två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen. Ta till exempel en sked på frukost med Molkosan. Genom Molkosan du får en fylligare känsla. Detta beror på att det finns en hel del kolhydrater i det. Om du har sug, kan Molkosan hjälpa mycket väl. Detta beror på att du inte känner för att komma in snacks och godis.

Viktminskning, bantning och Molkosan

Om du vill gå ner i vikt, är det viktigt att ha en bra och hälsosam matsmältning. Här säkerställer Molkosan igenom, eftersom det är surt. Dessutom Molkosan får dig att bränna fett snabbare och driver urinen bättre. Använd endast Molkosan kommer inte att hjälpa bra när du vill gå ner i vikt, kommer också att behöva tillräcklig motion och att äta hälsosamt. Det finns redan många människor som använder Molkosan dagligen och har goda erfarenheter med Molkosan. Du äter i genomsnitt 200 kalorier till 275 kalorier mindre per dag när du tar en sked Molkosan för frukost. Detta beror på att kolhydrater är i Molkosan, vilket gör att du snabbt får en känsla av att du är full. Hur mycket vitamin B6 är exakt molcosan?
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Man motsäger den andra mot? Jag frågar mig vad som är rätt sak att göra? Den Molkosan kost dagliga drinkenJe kan Molkosan dricker dagligen, Molkosan ta två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen, ta till exempel, vid frukost en sked med Molkosan. Hur gör du bearbeta Molkosan i din kost? Molkosan är lätt att använda, kan du göra det enkelt på grund av att dricka. Lägg till en eller två matskedar Molkosan ökning i ditt vatten eller t.ex. vruchtensapmvg

Jag förstår inte. På en plats jag läste att Molkosan laktosfritt, och det rekommenderas inte till en annan webbplats för att använda Molkosan om du har laktosintolerans. Hur är det nu?

Hej Tiny, på platsen för A. Vogel säger: "Molkosan är laktos och sockerfria och låg i kalorier." Med vänliga hälsningar, Dazzeltje

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också