Undvikande: obehagliga situationer komma ur vägen

Undvikande beteende är en försvarsmekanism för att undvika en situation där man försöker i samband med obehagliga känslor. Vad är en försvarsmekanism? Hur känner vi igen undvikande beteende i vardagen? Vilken roll spelar undvikande beteende förstärka negativa känslor? Vad är kopplingen med förhalning och hur kan du tackla undvikande?

Försvarsmekanismer

En försvarsmekanism är en psykologisk begrepp, som man visar att vårt sinne använder flera metoder för att vissa impulser, önskningar och sanningar som smärta, sorg eller ångest uppmanar så mycket som möjligt för att inte medvetandet.
Inom psykologin finns det olika försvarsmekanismer beskrivs av Freud: repression, dissociation, regression, projektion, rationalisering, förskjutning, reaktionsbildning, sublimering, identifiering och förnekelse. Förutom dessa välkända Freud också undvika en försvarsmekanism.

Undvikande beteende i vardagen

Ett slående form av undvikande beteende kan hittas hos personer som lider av en fobi. Någon som är rädd för spindlar, kommer finnas situationer där spindlar slående lämna kvar. Visar också småskaliga människor mycket snabbt undvikande. En knepig e-post på ditt arbete och vill komma ur vägen för gräset i trädgården att växa eftersom du inte gillar det klipper detta är två enkla exempel. Även i relationer är vanligt undvikande beteende: Anta att din partner är inte bra med kommentarer, kan du välja att medvetet säga något för att undvika obehagliga reaktioner. Så hela vårt liv genomsyras av större och mindre former av undvikande beteende.

Undvikande hand i hand med förhalning

Undvikande är utlösaren varför någon förhalning kommer att göra. När du upplever obehagliga känslor att trotsa en situation kommer först se till att du kommer att undvika situationen. Till exempel om du inte gillar administrativa skyldigheter löser detta leder snabbt att förhala. Ju mer du fördröja, ju mer du gör och hur man undviker negativa känslor är i förhållande till det. Plus, kan ur vägen dagliga krav på ytterligare stress och mer problem, vilket ger dig extra negativa känslor om detta utveckla undvikande beteende och lägga ännu mer lurar.

Undvikande förstärker känslor

När någon går en situation ur vägen för att han eller hon är angelägen om att se om det är obekväma med detta, kommer det bara att se till att undvika kommer att intensifiera dessa känslor. Anta att du är rädd för att gå tid att resa med flyg. I stället för att trotsa rädslan kommer att vara där för att förhindra valt att alltid välja en annan resa metod. Rädslan för en gång behöva ta planet sedan stiger avsevärt.

Tips för att ta itu med skatteundandragande

Trotsa dina rädslor
Ta reda på exakt var dina rädslor kommer ifrån. Om du kan ta itu med det och trotsa det inte längre behövde göra för att undvikande beteende. Rädslor och fobier bör förbjudas så mycket som möjligt för att ge dig och social funktion inte äventyras.
Eliminera förhalning
Ställ inte skyldigheter och uppdrag, men gör dem med entusiasm och motivation att attackera. Även om du inte gillar något, är det fortfarande viktigt att du åtgärda dessa saker. Dessutom inlägg du mycket glad över att detta obehagliga saker har löst omedelbart och skapa din förväg kommer att finnas några ytterligare problem.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha