Underhåll och reparation av ytterväggar

Vi tillbringar bara alltför glada att mycket uppmärksamhet till insidan av vårt hus, men glömmer utanför murarna. Ett dåligt underhållna yttervägg med hål, mögel, löst material eller lägg rasat, orsakar fuktproblem och även läckor i hemmet. Bra underhåll är nödvändigt och med en liten investering och en del skicklighet, detta fina sig att utföra. De vanliga material för ytterväggar är tegel, sten eller betong. Vi begränsar vår rådgivning till tegelvägg, där reparationer är ofta enkla hem affärer. Mycket enkelt exempel är åter pekar på en tegelvägg.

Lägg till en vägg

Smulad injekteringsbruk låt vatten tränga in mellan stenarna och orsakade på insidan av väggen fuktproblem. Bör endast en liten del av väggen som skall fästas, en liten påse med torrt färdiga att äta köpa cement, vars innehåll kan framställas direkt med vatten. För stora områden det är billigare att köpa komponenterna separat och en del cement med 3 till 4 delar blandning fin sand. Tillsätt vatten bara för att skapa jorden torra blandningen; om det är för tunt det rinner ner över muren och orsakar fläckar.
Först den gamla injekteringsbruk med en mejsel och hammare mineral, utan att skada tegel och väggytan och lederna ristade med en hård borste. Strax före fogning fogar med en våt pensel utgör våt; kommer inte att vara de torra stenarna suger vattnet från murbruk.
Placera murbruket på en reserv ombord, och sedan:
  • Med ett litet tips spackel eller spackel murbruk arbete ordentligt i fogarna.
  • Först stumfogar fyller sedan liggfogarna.
  • Överskott för att minska sidan av spackel och lägga alla strukna,
  • I varmt väder, lederna besprutas med vatten ett par dagar.

Borttagning vatten fläckar på ytterväggar

Tegelväggar kan uppvisa alla typer av fläckar. Vanligtvis de är orsakade av fukt, vilket upplöste ?? ?? bör vara; Först, för att ta bort fläckar, och för det andra för att förhindra skada på väggen.
Alger, mossa och mögel kan tas bort med en murslev eller spackel kniv, medan alger och mögel med en styv borste som skall behandlas. Är att behandla väggen ren, med en fungicid lösning. Efter laddning, väggen efter 24 timmar, skölj noga med vatten.
Vatten fläckar bör först rättas till och orsakade väggen för att torka. Därefter behandla väggen med en kapslingsmedel, så att fukt inte tränger in i väggen.

Saltutslag


Dessa är pulverskikt, som kan sträcka sig över stora områden. De sker oftast i nya väggar, vanligtvis efter att muren är torr.
Pulvret orsakas av salter i berget och morteln tillsammans med fukt till den yta som skall sugas. Du kan gå itu med problemet med kemikalier men oftast är det nog och dessutom miljövänlig pulver bara borsta bort det. Utslagen inte tvätta med saltvatten; alltså frågan förvärras snarare på grund salter löses igen för att fästa sig någon annanstans.
Damm och smuts kan rengöras bäst med en oplssoing vatten och tvål pulver. Små smutsfläckar med rent vatten skrubba.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha