Tyska namnet droppe med prepositioner, bijv.naamwoord gälla +

Valfrid Jönsson Februari 27, 2016 Utbildningen 5 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Detta är en sammanfattning av de viktigaste tysk grammatik. I den här artikeln, namnen är, adjektiv och prepositioner behandlas.

Namn Fällor


Fall 1 = Ämnen
2:a fall = Possessiva pronomen
3:e fall = indirekt syfte
4:e fall = lidande Objekt

Prepositioner


På tyska du har några prepositioner som utgör en särskild namn är med dem. Så när Mit för ett substantiv, är det automatiskt den 3: e fallet.

Adjektiv

Der-grupp
Ein grupp
Ett adjektiv säger något om ett substantiv. Detta är fallet i alla språk, även på tyska. Även adjektiv har fall. Var medveten om prepositioner med ett fall! Den 3: e mål för säten saknas "von" till mig. Tack för kommentaren! Artikel förbättrades
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (9)
Rörik Aspelund
  Like 5   Dislike 2

Hej, människor, undrar jag om på 4: e nv Kompressor och fläkt mång okej enligt min åsikt fortfarande har en '' n '' bakom.

Tilo Rehnquist
  Like 5   Dislike 1

Hej, såsom angivits tidigare, entlang saknas i de4de fallet och ges också till utbildning. Jag har alltid lärt mig. Dessutom TIPS val preposition 3/4 fall. Dessa används som verbet indikerar en rörelse från en plats till en annan. Så det är inte fråga om ett val. Gehe ich zu die Mutter. Ich zu Schwimme annan Seite.

Heino Walgren
  Like 0   Dislike 2

Jag undrar varför adjektivet är ansluten. Der, dö, das dö ... Jag förstår, så är fallet, och manligt, kvinnligt och så är ... Och Mann, är Mannes den produktion som tillsätts motsvarar fallet ... Just varför Alten, Altes och ändra konjugerad? Där kom det ut? Om någon kan hjälpa mig att det skulle vara mycket trevligt!

Cecil Sörenstam
  Like 1   Dislike 0

Tack för översikten. Mycket praktiskt. Det är ett misstag i den 2: a nv. onzijdig.Das alten Kindes = des alten Kindes.

Finn Johannesson
  Like 2   Dislike 2

Enligt min mening du använder för mycket hoofdletters.Een i scheman preposition, artikeln, kan ordet kaffe fallet helt enkelt skrivas små.

Trygve Gronberg
  Like 2   Dislike 0

"entlang" är en preposition, det vill säga som betyder "ned", antingen 3: e fallet antingen 4: e fallet kan få, beroende på platsen för oberoende naamwoord.Entlang dem Kanal The Kanal entlang Relaterade Duden del 4 Grammatik! Dessutom: adjektiv inte har ett ärende endast en utgång som är kopplad till en naamval.Wat prepositioner gäller valet av följande: Utgångspunkten måste alltid vara hela verb + preposition. Det spelar ingen roll om det staat.Voorbeeld i det förflutna, nuet eller futurum: Die Katze sitzt auf d --- Tisch.sitzen auf = bosatta -> 4: e fallet är Tisch hane = denToevoeging: timing med korsa Elich komme i Ein --- Monat.je kan inte begära wo? eller Wohin, men 'wann "-?> 3. fallet Monat = hane -> einem

Cattie Sundström
  Like 4   Dislike 2

När prepositioner för 4: e fallet saknar fortfarande "entlang?

Manbert Hagström
  Like 0   Dislike 1

Tack för svaret smile Det är skrivet med stor bokstav, rent eftersom det är det enda ordet i kolumnen.

Bard Gyllenhaal
  Like 0   Dislike 0

Entlang är ett sammansatt ord och är därför inte tillämplig. Tack för kommentaren! Vincent

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha