Typer smartphones

Smartphones erövra marknaden för mobiltelefoner i snabb takt. Vad är en smartphone, vad man ska leta efter när du väljer en smartphone? Vilka typer av smartphones är det? Vilka prisskillnaderna mellan de olika typerna av smartphones?

Vad är en smartphone?

Den avancerade smartphone skiljer sig från vanlig mobil ?? ?? : Först av tangentbordet, dels möjlighet att ansluta telefonen till datorn och utbyta filer och för det tredje att en Internet-anslutning surfa på Internet.

Vad du ska titta efter när man köper en smartphone?

Det är inte lätt att göra ett val från en rad av smartphones.
Wi-Fi
Och gratis trådlös anslutning är ett plus för Smartphone. Om telefonen inte har Wi-Fi, bör 3G mobiltelefoni användas. Det är dyrt, speciellt när det gäller internationell kommunikation.
Skype
Med Skype är det möjligt att ringa gratis. När du köper en smartphone, är det viktigt att se om smartphonne har denna funktion och om det är möjligt att ladda ner.
GPS
En GPS-funktion gör det möjligt TomTom eller liknande anordning för bilen onödigt.
Apps Stores
Varje art har sin egen smartphone Apps Store ?? ??: en webbutik där du ringde ?? program ?? nedladdning kan. Vissa är gratis, andra kostar pengar.
Tangentbord smartphone
Det finns två typer av tangentbord: fysiska och virtuella. Det virtuella tangentbordet är en pekskärm som gör enheten lättare och billigare.
Skärmstorlek
Ju större skärm, desto lättare. Huvudfönstret är ca 3,5 inches.

Typer smartphones

Skillnaderna mellan smartphones bestäms av operativsystemet för smartphone, varvid en åtskillnad görs mellan slutna och öppna system.

Slutna smartphone operativsystem

Följande operativsystem är stängda:
  • Symbian
  • Windows Mobile från Microsoft
  • RIM BlackBerry OS
  • Apple MacOS

Symbian
Smartphones från Nokia, Sony Eric Snart och Samsung är utrustad med operativsystemet Symbian. Fördelarna är låg strömförbrukning och stabilitet av smartphones. Användarupplevelsen är en fördel i denna typ av smartphone. Det är lätt att själv installera programvara och gratis att använda.
Windows Mobile
Windows Mobile liknar Windows XP-datorer. Text och bilder visas som en datorlådan.
iPhone
Apples iPhone operativsystem är en modifierad version av Mac OS X. Det finns ingen normal Mac sotfware installeras. Operativsystemet har utvecklats av tillverkarna, som spårar utvecklingen av applikationer.
BlackBerry
BlackBerry har sitt eget operativsystem, nämligen BlackBerry OS. Operativsystemet ger multitasking och särskilt stöd till BlackBerry inmatningsenheter, särskilt pekskärmen, styrkula ?? ?? och ?? ?? styrplatta.

Operativsystem med öppen källkod

Det finns två typer av system: öppna och slutna. Öppen källkod operativsystem är nästan alltid baserade på Linux operativsystem, som använder sig av programmeringsspråk som PHP, Python, Perl eller JPS. Kännetecknande för öppen källkod operativsystem är att utvecklare kan utveckla nya tillämpningar på obestämd tid. Följande operativsystem är öppna källkod ?? ??
  • Android
  • WebOS
  • Maemo
  • Bada
  • Moblin

Android
Android är den viktigaste "öppna begräsningarna" operativsystem utvecklat av Google. Operativsystemet är helt byggd för att vara oberoende av hårdvara. Som ett resultat, är det möjligt att ett program på någon logisk enhet som har operativsystemet Android, kommer det att fungera.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha