TVrecension: Samsung UE22D5003

Böril Marklund Februari 29, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tiden för bildrörs tv är nu verkligen över. Men så vad TV är nu en bra ersättare? Hur stor ska din TV och du måste ha en HD-tv? Om du väljer en LCD, LED eller plasma-tv? I den här artikeln, är Samsung UE22D5003 diskuteras, så att du kan välja om denna TV som är för dig.

Samsung UE22D5003

100 Hz CMR
Denna TV har 100Hz CMR, men vad betyder det? Antalet bildrutor eller bilder per sekund som ska visas av TV, kallas antalet Hertz. Ju mer Hertz har en TV, desto fler bilder visas per sekund, desto smidigare kommer det att spelas. CMR står för Clear Motion Rate och innebär att uppdateringsfrekvensen av ramarna är högre som om television utan CMR. Om din TV har ett stort antal hertz det betyder inte att kvaliteten är också bra. Kvaliteten indikeras av upplösningen eller antalet pixlar.
Full HD / 1080p
Numera finns det många tv-kanaler som sänder sin serie i HD-kvalitet. För att se detta måste din TV stöder HD-kvalitet. Denna TV stöder även full HD dvs 1080p-kvalitet. Du har också HD Ready 720p. Numret p är antalet pixlar som din tv i höjd. Ju fler pixlar din TV, desto mer detaljerad bild visas.
Wide Color Enhancer Plus
Med denna ytterligare funktion, Wide Color Enhacer Plus, färgerna verkar levande. Samsung använder avancerade algoritmer för att förbättra bildkvaliteten hos en stor TV. Denna teknik visar också de subtila nyanser och detaljer som tidigare var omöjligt med gamla TV-apparater.
Andra funktioner
  • 2 HDMI-anslutningar
  • USB-anslutning
  • DVB-T & DVB-C-mottagare
  • Teater Sound HD
  • Anslut Dela
  • Automatisk avstängning
  • Upplösning: 1920 x 1080
  • EPG och text-TV
  • Spel-Mode
  • Energiklass B

Slutsats

Jag tycker att det är en mycket bra TV med den senaste tekniken och alternativ för en minimal pris. Jag har min TV på försäljning för mindre än 200 € kan vinna och det genomsnittliga detaljhandelspriset är cirka 240 euro, vilket är mycket billig för en TV med dessa egenskaper. När jag gick till en film för första gången titta på denna tv Jag blev verkligen förvånad över hur vackra färgerna återges. Wide Color Enhancer Plus-teknik, Samsung även ljusa färger vackert visas, det som inte kan ses på en gammal CRT-tv. USB-anslutningen är mycket bekväm att använda som en musikspelare eller din tv för att visa dina bilder på en större skärm. Dessutom väger TV bara 3,5 kg, vilket gör det mycket lätt att hänga på väggen. Genom Theater Sound HD och Dolby Digital Plus ljudegenskaper, är ljudet av TV mycket vacker. Du har också alternativ för att göra ljudet verkar som om det kommer från en film, särskilt ljud för att spela musik, tydlig röst eller ljud även ytterligare stärka. Med alla dessa alternativ, kan du till fullo njuta av att titta på tv. Jag är mycket glad om TV, genom sina många kvaliteter och särskilt jämfört med det pris du måste betala för denna TV.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha