Tvångslicens i hårt väder

Fler och fler människor i Nederländerna söker underhållning på vattnet, men precis som på vägen, kan det vara på vattnet, på grund av bristande erfarenhet och kunskap, farliga situationer, såsom kollisioner, olyckor med personskador och skador på vattenverk och fartyg. Den nuvarande licens krävs inte längre tillräcklig och bör skärpas.

Om licens delaktig?

Medhjälp licens vid denna tid, ägare av fartyg som är längre än 15 meter och / eller kan gå fortare än 20 kilometer i timmen. I praktiken kan detta innebära att en ägare av ett fartyg med en längd på 14,99 meter ingen anledning att ha en licens och en ägare av en jetschooter segling snabbare än 20 kilometer i timmen är det ett tillståndskrav.

Varför krävs licens?

Importlicensen krävs säkerhet, och för att säkra runt de nederländska vattendrag. Vi behöver inte ha seglat att erkänna som kan orsaka de normer som tillämpas i fråga om tillståndsplikt farliga situationer. Det seglar en växande flotta på de nederländska vatten, där det krävs ingen licens. Uppenbarligen marknaden är praktiskt här in, genom båtar 14.99 meter.

Licensen krävs i våra grannländer:

Hur våra grannländer har ordnat detta? Både Tyskland och Belgien och Frankrike har tillståndsplikten fäst på motorn på ett fartyg. Denna standard garanterar i alla fall att betydligt fler fartygsägare bör få sin lilla licens i dessa länder.

Vad är fel med den aktuella licensen krävs?

När det gäller att förbättra säkerheten i och runt holländska inre vattenvägar bör skärpas till den nuvarande standarden. Hastighetsbegränsningen på 20 km eller mer uppfyller kraven, kan dock fartygets längd standard 15 meter eller längre orsaka osäkra situationer. I synnerhet är följande fallande hyresflottan av motorbåtar och segelfartyg upp till 15 meter i längd oroväckande proportioner.

Anpassning nuvarande standard:

Om vi ​​i Nederländerna, en av de största vattensporter länderna i Västeuropa, ta säkerheten på allvar, på kort sikt kommer det att finnas en förbättrad licens krävs för att skrivas in. Detta kan uppnås genom att upprätthålla standardhastighet på 20 km eller mer, och fartygets standardlängd på 15 m eller längre för att föra tillbaka naar10 mätare eller längre.

Lita på vattnet:

Utanför tull licensen, är det ett måste för alla seriösa seglare att få den lilla licensen. Det ger mer säker på vattnet och mer förtroende för andra seglare. Detta är inte bara ökad säkerhet utan också framför allt roligt i vattensporter.

Hur får jag min licens?

Om du planerar att få din Small Boat licens, kan du resa via Googles sökmotor skriver orden "Klein licens + provinsen där du vill få din licens, till exempel: liten licens Gelderland. Du får då en överblick över seglarskolor i provinsen Gelderland, där kursen Småbåt licens 1 och 2 Småbåt licens ges. För examen ansökan måste du registrera sig individuellt. Detta görs VAMEX på hemsidan. På den här webbplatsen kan du hitta ett lämpligt datum för dig baserat på ditt schema och boka denna examen plats.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha