Två verktyg för bearbetning av din separation

Vid behandling av en skilsmässa eller slutet av din relation, finns det några viktiga verktyg som kan hjälpa dig att få igenom denna svåra period.

Aids i behandlingen av en separation

Mäklare i landet de vet skämt. Det finns tre viktiga saker hemma och dessa är:
  • läge
  • läge
  • läge

För bearbetning av en skilsmässa, kan du göra nästan samma skämt, med ett undantag. Tre saker som är mycket viktiga i behandlingen av en skilsmässa:
  • talk
  • talk
  • skriva

Talar = läka

Talking = healing, är detta särskilt sant för kvinnor. Män har en mindre omedelbar nytta, men också för dem eftersom det hjälper att prata.
Berätta din historia, även om det är hundra gånger samma eller väsentligen samma historia. Så länge som du behöver för att berätta din historia, är det viktigt att göra. När du berättar din historia satte allt i huvudet i ett nötskal, lagras prydligt allt för dig i ditt huvud på rätt plats.
Efter berättar din historia till någon kan du genast känner mig lättad och bättre. Ljusare och mer utrymme i ditt huvud.

Lyssnare

Det är något som förväntas från lyssnaren. Nämligen att det verkligen kan lyssna och egentligen bara lyssna på dig. Och det är ganska svårt för en lyssnare.
De flesta människor tenderar att hjälpa dig att ge dig råd. Det är dock tveksamt om dessa rekommendationer hjälpa dig. Vidare förväntar sig en som ger dig råd du följer dem och att du inte har att berätta din historia igen. De har redan gett dig eftersom ändå lösningen på ditt problem?
Försök att göra lyssnaren klart att de bara be er att lyssna. Det måste finnas någon ansträngning och lyssna till deras mest några ytterligare frågor. Berätta för honom eller henne att du inte förväntar dig från dem att de ger dig en uppfattning och att de kan bäst hjälp när de vill höra normalt. Trots att de känner till historien alltför väl.
Se också till att lyssnaren inte en "part" i berättelsen. Du måste berätta din historia utan den person som hör det kan känna sig delaktiga.

Barn

Använd inte dina barn som lyssnare, hur mycket de vill hjälpa dig troligt. Detta är inte en uppgift för dem. De måste berätta sin egen historia, och om du lyckas där än att försöka höra som lyssnare. Utan några kommentarer och utan förbättringar, åsikter eller övertygelse. Du lyckas om inte sedan försöka se till att de kan berätta sin historia för någon.

Skriva

Är du på en viss tidpunkt för dina lyssnare "go" så att säga, har du idén om att alla verkligen är trött på att lyssna på dig igen du har två alternativ.
Det första alternativet kan du alltid använda när som helst. Detta alternativ skriver. Sätt din berättelse på papper och igen och igen. Papper är tålmodig. Du behöver inte hålla dina skrifter om du är rädd att någon ska hitta dem och läser, du kastar bort dem omedelbart efter att ha skrivit. Det är inte viktigt att bevara den. Om du har en nedskrivning som är tillräcklig.
Det andra alternativet är att prata med en professionell. Någon som yrkesmässigt lyssnar på dig och vem vet hur viktigt det är för dig att berätta din historia.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Kan även EFT = Emotional Freedom Techniques och Quantum Entrainment du sedan dina känslor inom några minuter förlorade.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha