TV-serien Förhäxad

Birgel Södergren Februari 28, 2016 Underhållning 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I TV-serien Förhäxad tre häxa systrar slåss mot varje episod av demoner för att skydda världen och skydda oskyldiga människor från döden. Dessutom har de också sitt arbete och deras sociala liv och så de lyckats hemlighålla att de är häxor. Detta ger de märkligaste situationer, men lyckligtvis det nästan alltid kommer väl.

Hur det hela började

Systrarna Prue, Piper och Phoebe är efter sin far sprang iväg och deras mor dog, togs upp av sin mormor. Om hon dör, systrarna är nu vuxna och de ärva gamla hus familly, där villan ?? ?? nämns. Phoebe hitta en stor bok på vinden: Book of Shadows. Hon läser mottot på första sidan högt, och därmed ser till att krafter systrarna aktiveras. Prue vill veta någonting om det först, men när den första demon i antågande om de medger att deras befogenheter komma till hands.

Kraften i tre

De tre Halliwell systrar ?? även känd som charmade - visa sig vara den mest kraftfulla häxor på jorden, särskilt när de kombinerar sina styrkor för att driva av tre. De är, redan innan de vet av magi, känd i hela magiska samhället. Detta beror på att en av deras förfäder, Melinda Warren, när nästa förutsägelse gjorde: Du kan döda mig, men du kan inte döda mitt barn. Med varje generation, kommer Warren häxorna växa sig starkare, tills äntligen tre systrar kommer att anlända. Tillsammans avhandling tre systrar kommer att vara den mest kraftfulla häxor världen någonsin har skådat. De kommer att vara charmade. Detta sade hon i sin egen begravning bål under häxprocesserna i Salem.

Systrarna

Charmade är tillsammans den starkaste, men de har alla olika egenskaper och göra sina egna utvecklingen genom serien.
Prue ?? Shannen Doherty
Prue är den äldsta systern. Hennes makt är telekinesi, de kan flytta objekt med henne. I början av den första serien kan hantera dem mycket dåligt Phoebe, men senare det blir bättre. Det beror på att de trodde att det var Phoebe ?? s fel att hennes engagemang var på klipporna. Senare i serien hon har ett förhållande med agenten Andy Trudeau, som så småningom dör. I säsong tre dör själv tack vare demonen Shax.
Piper ?? Holly Marie Combs
Piper kan frysa människor ?? ??, senare i serien också kommer till att makten att göra saker explodera när. Inledningsvis är hon chef kock ?? på sitt första jobb, upptäcker hon sin magi och hur användbart det kan vara ?? men senare hon får sin egen klubb: P3. Under den tid hon är den mellersta systern hon måste ständigt medla mellan Prue och Phoebe. Piper förälskar sig i Lejonet, deras ljusledare, som maskeras som hantlangare. Tyvärr inte följer reglerna i den magiska samhället och de har ett tufft jobb att bevisa att det kan.
Phoebe ?? Alyssa Milano
Phoebe är den yngsta systern en sann libertin, i den första episoden hon rör sig just återvänt från New York, där saker och ting inte riktigt gått som hon väntat. Nu har hon i Los Angeles igen för att bygga upp sina liv och verkligen fungerar! Phoebe blir indragen med halv demon Cole, som sändes för att döda henne. Han kan inte göra det bara för att han faller verkligen långsamt förälskad i Phoebe. Så småningom gifta sig och få det ?? ?? källan, källan till allt ont och mest kraftfulla demon i underjorden. Phoebe måste välja mellan hennes systrar och Cole och Cole väljer. Senare hon vet att återvända till sina systrar och tillsammans de förstör Cole. I serien Phoebe går på college igen ?? Psykologi ?? och slutligen får hon ett jobb som råd kolumnist för tidningen.
Paige ?? Rose McGowan
Paige har samma mamma som de andra, men hennes far var sin mors ljusledare, låt hennes föräldrar henne anta att hon var en olaglig barn. Häxor och ljusledare kan faktiskt ha en relation. Om Piper stavnings slutar att hitta en förlorad häxa, strax efter Prues död, kommer Paige i deras liv. På den tiden var hon en socialarbetare, men sedan snart slutar hon arbetar för att fördjupa sig i den magiska och kompensera för vad hon saknade i alla dessa år. Senare kommer tillbaka till arbetet på ett bemanningsföretag. För en stor del av sina jobb är oskyldiga inblandade de måste rädda magiska problem. Tack vare sin far, hon är inte bara en häxa, men också halvljusledaren och hon kan orb från en plats till en annan blixt. En av dess uppdrag som ljusledare möter hon Henry, som hon senare gifter sig.

Årstiderna

Den första säsongen sändes i Amerika från 7 oktober 1998. Det sista avsnittet av serien den 21 maj 2006 vad som hände under den tiden?
Säsong en
Phoebe samtal med ett pass tvingar systrarna till liv. Systrarna undervisar i den här säsongen en hel del om deras styrkor och om att rädda oskyldiga människor och världen. I slutet av serien dör Prues vän Andy Trudeau.
Säsong två
Prue har svårt bearbetning Andy ?? s död och inte vill använda sina krafter. Lyckligtvis, här kommer hon åter över den. Systrarna lära sig att de inte kan använda sina befogenheter för personlig vinning och upptäcker att deras förmodade hantlangare ?? Pipers och kärlek ?? en ljusledare.
Säsong tre
I den här säsongen, ber Leo Piper att gifta sig med honom. Eftersom detta är strikt mot reglerna i den magiska gemenskapen, bör detta ske i hemlighet. Efter ett test av fläderarna bör de så småningom gifte sig. Demonen Belthazor skickas iväg till charmade att mörda dem, men han förälskar sig i Phoebe, och hon med honom, så gå inte hans plan. Vid slutet av serien Prue dör på grund av en attack av demonen Shax.
Säsong fyra
Piper och Phoebe är förkrossad av sorg för Prues död. Om Piper Prue försöker få tillbaka med ett pass visas Paige. Hon visar sig vara deras halvsyster, med viss svårighet att acceptera Paige slutligen hennes öde och Power of Tre är klar igen. Tre av dem slog källan, källan till allt ont, men hans överhet går obemärkt på Cole. Phoebe verkar vara en annan gravid med honom och måste i slutändan välja mellan hennes systrar och Cole och hennes ofödda son. Hon väljer den senare och är drottningen av underjorden. Trots att det goda i henne vara stark och tillsammans charmade småningom förstöra Cole, men Phoebes barnet är också förlorad. I slutet av serien de måste göra ett svårt val: de måste vara förmågan hos vanliga dödliga. Detta erbjudande de inte accepterar. I den sista episoden Piper är gravid!
Säsong fem
Cole inte visar sig vara helt förstörd och Phoebe vill bevisa att han kan vara bra. Om detta misslyckas, vill han bara död och charmade är helt villiga att hjälpa honom med det. Tyvärr verkar han nästan osårbar, men så småningom de lyckas besegra honom. Dessutom Piper och Leo får sin son Wyatt. Efter hans födelse, plötsligt alla de äldste dräpt och Leo kommer att ersätta sin plats. Ger honom mycket mindre tid för Piper och Wyatt. Vid slutet av säsongen, helt plötsligt störtar Chris på, en ljusledare från framtiden.
Säsong Six
Leo är knappast någon på jorden, han är upptagen med sin nya tillvaro som äldste. Piper kan inte stå och vill skilja sig från honom. I en vision Phoebe upptäcker vem Chris är den andra, fortfarande ofödda son Piper och Leo. Genom en underlig ödets nyck, är Piper lyckligtvis fortfarande gravid igen av Leo och om Chris fortsätter. Den här säsongen är det första gången Magic skolan diskuteras. Regissören, en äldre och en vän till Leo, kommer hemlighet Wyatt till döds, eftersom han är rädd för att Wyatt i framtiden kommer att vara dålig. Detta misslyckas honom. I det sista avsnittet som Piper baby Chris.
Säsong Sju
Leo är en av avatarer, en grupp av magiska varelser som till varje pris vill uppnå en utopi där gott och ont inte längre existerar. Lyckligtvis han ser i tiden att denna plan fungerar endast på grund av avatarer någon som stör förstöra denna utopi och han vänder tillbaka tiden. Systrarna har en ny fiende: demonen Zankou. Dessutom, en agent från Sheridan att något konstigt som händer med dem. Till slut bestämmer sig för att ge upp sin existens som häxor och de låtsas att de dog i en olycka.
Säsong åtta
Det fungerar systrarna men svårt att anpassa sig till sina nya liv. Paige hålla få attraherad av en ny skyddsling, Billy. Så småningom Billy vill hålla det till charmade vidta för att skydda de oskyldiga. Billy upptäcker att hon har en äldre syster som kidnappades av demoner. Systrarna ger det för att dölja sig och återvända. De räddade Billy ?? syster Christy. Angel of Destiny varnar systrarna för Ultimate Battle. Det visar sig att kämpa mot Billy och Christy. Systrarna slog Christy, men Billy var hela tiden att bli manipulerad av Christy, så hon förlåta henne. I den sista episoden ser du alla från framtiden och det förflutna ryggen, utom Prue.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Bära lager mot kylan
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha