TV-serie: Supernatural

Om du aldrig har hört talas om denna serie, så kommer du förmodligen inte gissa hur många säsonger den för närvarande har. Det är inte en vanlig tv som CSI, men det har en enorm fan base över hela världen. Serien började i september 2005 och är för närvarande i säsong 10. Vad gör den här serien så framgångsrik?

 Helhetsintryck

Naturligt är en serie, som titeln antyder, naturliga aspekter. Praktiskt taget varje monster du kan tänka dig, är täckt i denna serie: vampyrer, varulvar, spöken, Skinwalkers och senare drakar, demoner och även änglar. Finns många myter och urbana legender diskuteras och detta gör serien förutom ganska spännande för informativ.

Story

Supernatural är cirka två bröder, Sam och Dean. När Sam var en baby och Dean fyra år gammal, visas en underlig figur i Sams dagis och när mamman går in i rummet, hörde fadern henne skrika och han ser henne hänger där från taket. Då flyger omkring henne på elden, och de måste se till att de lämnar huset så fort som möjligt. Det är uppenbart att det inte bara var en villabrand, och John ägnar sitt liv åt att spåra den udda person som var i Sams rum.
Uppdraget för John Sam och Dean höjs som soldater: John är rigorös och bildskärmar måste lyda order och Sam och Dean. En yngling är för pojkarna nästan ingenting om. Sam lyssnar mindre än John Dean, och vill bara gå på college stället för att bo i familjeföretaget och så varje vecka för att spåra upp ett nytt prov och av. Detta gör han till Dean på en dag kommer med tillkännagivandet att John har varit försvunnen under några veckor. Sam bestämmer sig för att hjälpa Dean i sin strävan, och så börjar en lång resa i den övernaturliga världen.
Under säsongen, Sam och Dean bilda en stark duo och ett bra team. Serien lyckas skapa en originell blandning av spänning, humor, drama, livkurser och bra vändningar, så att tittarna från en känsla till de övriga fallen.

Kasta

Serien har ett sammansvetsat besättningen. Jensen Ackles spelar Dean och Jared Padalecki spelar Sam. Förutom sitt utseende, är duon kända för sin trovärdiga skådespelarförmåga. Serien har två huvuduppgifter, men det finns återkommande ansikten, eftersom deras antagna far, Bobby, och senare ängeln Castiel och Crowley, kungen av helvetet.

 Fakta

Den första episoden av säsong 1 sändes i september 2005. Varje år börjar en säsong runt september / oktober och slutar runt april / maj. För närvarande, 10 säsong nästan halvvägs. Senaste januari 11 meddelades att efter 10 säsongen kommer att bli ännu en säsong. Eftersom det är en övernaturlig serie, möjligheterna är oändliga, och så detta är en stor anledning mängden säsongerna.
Den ursprungliga skaparen av serien är Eric Kripke. Efter säsong fem, har han till stor del överlämnas hjulet för att inkludera Sera Gamble. I Amerika var det ursprungligen sändes på WB och för närvarande på CW. I Nederländerna var det sändes på Veronica och senare NET5. Dessutom kan hittas på webbplatser som Netflix.

Framgång

Framgång är att ägna ett antal faktorer: bra, karismatiska aktörer, spänning, humor, drama, familj, ett oändligt utbud av myter och legender, realistiska specialeffekter och en välskriven story och manus.

 Ålder

Serien innehåller särskilt under de första säsongerna, skräck aspekter. Det är därför inte lämpligt att låta små barn titta på. Kan du komma hit om och / eller är du intresserad av myter och legender, kommer detta definitivt vädjar till er!
(0)
(0)
Tidigare artikel Anemi

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha