Tusentals euro besparingar med billiga ärenden

Hur kan du spara på ditt uppehälle? Är det smart att handla på små butiker och alltid samma sak? Är du resistent mot alla marknadsföringsmetoder? Och du kastar för mycket mat bort? Är det smart att handla i din egen garderob? Eller, du bättre gå till ett uttag för att handla? Och när försäljningen är? Och det måste alla vara ny vad du köper? Kort sagt, hur kan du medveten shopping och ärenden, och ta itu med din impuls beteende. Här är några tips.

Gå till en livsmedels

Ju större butiken, desto större valfrihet och ju mer du är öppen för impulsköp. Välj därför den minsta gren, annars upprepade gånger utsätts för försäljning frestelser. De flesta livsmedelsbutiker drar alla klutar för att försöka övertala dig att gå över till ett impulsköp. Som godis och godis i kassan. Du väntar i raden och fångar dig tanklöst något trevligt att knapra på när du är ute.

Sätta några produkter tillbaka eller ladda dem igen från din korg och dumpa dem någonstans i snabbköpet

Ge vissa tvivel från din impuls beteende fortfarande har hamnat i din varukorg till kassan. Kanske det är ännu bättre än bara vistas på en stormarknad, och inte gå till andra stormarknader eftersom det du återigen utsätts för andra marknadsföringsmetoder. Fick din kundvagn eller korg full av saker? Ladda det igen lite eller helt tom. Produkterna är inte din. Eller sätta dem prydligt tillbaka eller någonstans i närheten av kassaregistret. Eller ens ge dem till kassören. Och säg att du inte tar produkten. Detta skapar oberoende och lära sig att kontrollera sig själv.

Handla gång i din garderob

Den genomsnittliga kvinnan har ett trettiotal trosor och tjugo par skor. Och femton shorts, behåar och femton femton kjolar. Tiotals handväskor, halsdukar och fem fem hattar. Där kan du ta ytterligare två år. Gå med mode är dyrt. Skapa din egen stil. Det är mindre beroende av det nyckfulla, och ser till att du är att känna igen och som kan ge andra fördelar igen.

På jakt

I Belgien är det ganska tydligt av en trettio-januari och från januari till juli till en trettioförsta juli. I Nederländerna försäljning period mindre klart definierade. Vissa butiker har börjat tidigare med en pre-sale för stamkunder. Och det blir billigare eftersom försäljningen fortskrider. Du brukade vara nöjd med trettio procent. Nu, sjuttio procent bara lite utanför. I Nederländerna är mindre exakt och vissa butiker även året sträcka där försäljningen hänger. Du som konsument betalar för privilegiet att köpa hela året. Kan du stå ut med att vänta ganska lång tid och öva ditt tålamod, kan du skicka mycket bättre priser. Extremt bra erbjudanden tar också mycket kort. Så vara snabb om det är verkligen en situation blir betydligt billigare.

Köpa vintagekläder

Super höften i London, New York, Paris och Amsterdam. Gå mycket tidigt på loppmarknader för de finaste kvalitet bitar. Gå mycket sent för fynd och vänster overs.
Ett annat tips: kombinera bra varumärken och goda grundläggande bitar med roliga vintagekläder. Det sparar en halv och även en titt in i exklusiva begagnade damkläder verksamhet.

Mat kasta är ofta onödigt

Vi kastar i genomsnitt tio till femton procent av vår mat bort. Om du vet att vi spenderar i genomsnitt cirka femton procent av vår disponibla matbudget. Och denna budget är till exempel 1500 euro i månaden, det är 225 euro på mat. Och 15 procent av ca 34 euro per månad. Så lite över 365 euro per år. Och det är återigen en återgång Paris inklusive hotell och middag.

Köpa kläder i butiker

Många storlekar till ibland ganska intressanta priser. Men se upp, ett utlopp först bad 500 euro för ett par skor och nu 50 procent av? Då det verkar en bra affär, men det är fortfarande 250 euro eller en helg i Paris för två inklusive fina middagar, litet hotell och med höghastighetslinjen och tillbaka.

Slutsats

Det finns flera sätt att spara på dina utgifter. Först identifiera vad du spenderar är ofta en stor ögonöppnare. Då du igen impuls beteende och strukturerad för att passa. Det leder till en mer medveten konsumtion. Och det sparar pengar. En hel del pengar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha