Turism - Jerusalem VI: Rutter Promenade Armon Hanatziv

Den Armon Hanatziv Ridge har inte mindre än tre gångvägarna. Varje avslöjar sina egna fantastisk utsikt och en fascinerande kapitel i historien om Jerusalem. Detta är del VI i turism i Jerusalem där jag tar läsaren till de vackraste platserna i Jerusalem.

Armon Hanatziv Ridge

Den Armon Hanatziv Ridge stiger söder om Gamla Stan. Som driver denna plats får en fantastisk se vyn, inte bara av den gamla staden, men också från öknen på den östra foten av bergen i Jerusalem. Det är inte konstigt att på 1930-talet britt valde denna plats som platsen för slottet av FN: s högkommissarie för Palestina. Högkommissarien bodde här från 1933 till 1948. Efter den brittiska vänster, byggnaden användes av Röda korset. Nästa kom avyttring av FN-observatörer och som är kvar. Under sexdagarskriget började striderna i Jerusalem i Armon Hanatziv efter jordanierna hade ockuperat byggnaden. Jerusalem brigaden fångade byggnaden tillbaka. Ett minnesmärke till minne dem som dog i strid kan hittas vid korsningen där Haas och Goldman promenader startar.

Richard och Rhoda Goldman Promenade

Strandpromenaden, som just har renoverats, vilket ger en utkik i Gamla stan på ena sidan och på Judea Desert i öster. Strandpromenaden, som har utsikt över Armon Hanatziv gör en rund och tar dig tillbaka till startpunkten.

Abraham och berget Moria

Toppmötet som Armon Hanatziv ligger erbjuder inte bara en vacker utsikt, men också många intressanta historier. En legend berättar att härifrån Abraham Mount Moriah först såg när han gick för att offra sin son Isak. Logiken i denna tradition är att Abraham från söder kom till Jerusalem och, faktiskt, är berget Armon Hanatziv den idealiska platsen för att se Tempelberget från söder.
Enligt kristen tradition, här var hus prästen Kaifas, där beslutet fattades att försöka Jesus inför Sanhedrin. Av denna anledning, berget som kallas "en kulle i det onda råd." I lunden väster om högkvarter FN är den experimentella jordbruksföretag av Hebrew University.

Walter och Elise Haas Promenade

Detta är den äldsta strandpromenaden i Armon Hanatziv Ridge och det går längs böjda byggnader vars design inspirerad av den gamla akvedukten till Jerusalem. Detta är ingen tillfällighet. Akvedukten höggs i den andra tempelperioden i åsen, precis under dina fötter. Det finns också nattbelysning och lamporna var inspirerade av lamporna på YMCA byggnaden och kung David Hotel. Dessa två byggnader, byggda i tiden av det brittiska mandatet, påminner oss om den period av palatset av den brittiska högkommissarie byggdes.
Observations terrasser utspridda längs strandpromenaden med utsikt över Davids stad och tydligt illustrerar Psalm 125: 2: ". Som bergen omger Jerusalem, så Herren omger sitt folk, nu och alltid" Härifrån är det också bra att se Tempelberget. Du ser lätt Klippdomen och Västra muren. Vyn kompletteras av Olivberget. Där ser du Augusta Victoria Hospital och den ryska ortodoxa kyrkan antagandet. Bakom kan du se campus vid Hebrew University.

Gabriel Sherover Sträcka

Om du går igenom Haas Promenade, du når Gabriel Sherover Promenade. Detta är en imponerande spår. Du kan ibland se de gamla gravstenar i Kidrondalen som ligger vid foten av Olivberget. Promenad längs strandpromenaden är mycket roligt. Vissa människor gå här varje dag. I slutet av strandpromenaden är en stentrappa, en kvarleva av en gammal akvedukt som förde vatten till det andra templet. Den massiva väggen bredvid dig är väggen i klostret av fattiga Clares, en order av nunnor som uppfyller sådana strikt tystnad och ödmjukhet att några nunnor aldrig lämna klostret. Lämna inte strandpromenaden innan du går till trädgården. Längs trädgården banor växer granatäpple och fikonträd och många örter längs sluttningen.
Mer information: Home - Turism Israel.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha