Tulpa s - skapa objekt med tankar

Tulpa ?? s är föremål eller levande varelser enbart skapas med hjälp av tankar, visualisering, fokus och uppmärksamhet. Sålunda är det en tanke som tar på en fysisk form. Det låter otroligt, men det finns många ögonvittnes rapporter bekräftar ?? s existens tulpa.

The Secret

Sedan tillkomsten av boken och dokumentären The Secret är i media pratade en hel del om kraften i det mänskliga sinnet och hur våra tankar är bokstavligen sant. De forskare och tänkare som hyllar denna teori, hävdar att någon konsekvent uppfattning om rätt känslor ges förr eller senare förverkligades.
För oss, denna idé helt nyligen, men det har länge varit vanligt i tibetansk yogi ?? s, Vajrayana buddism, Bönpo traditioner och Cherokee indianer. Tibetan yogi ?? S även påstår sig kunna skapa levande varelser genom att visualisera dem. Det är också grunden för allt som har att göra med, till exempel magi och ritualer som används för att bosätta sig någonstans på uppmärksamhet och avsikt. Även poltergeists och cirklarna förmodligen bildas av tankar.

Alexandra David-Néel

I väst, de först hörde talas om tulpa ?? S i 19th century tack vare den välkända franska världen resenären Alexandra David-Néel som under 14 år har rest genom Tibet. Hon hävdar att i sitt eget sinne för att ha en tulpa skapas i form av en munk. Efter honom tre månader att ha länge visualiseras, hon såg honom för första gången visas som en vag form. Ju mer de visualiseras honom, desto fastare blev hans form. Andra människor kan uppfatta den här personen och han verkade även i tider när det inte förväntades. Vid ett tillfälle var det Alexandra David-Néel dess tillkomst inte längre behärska och form blev allt skadlig. Efter mycket möda lyckades de att rensa tulpa, men det visade sig vara så svårt som sin skapelse.

Forskning

År 1912 var forskning som bedrivs i materialiseras tankar. En tibetansk guru frågade en grupp forskare kollektivt föreställa sig en röd lampa Puss. Gruppen lyckades i skuggan av denna katt kallelse.
Nyligen har det också visat att våra tankar påverkar vatten. Före frysning vattnet, det var utsatt för positiva eller negativa ord, tankar och känslor. Det konstaterades att positivt påverkat vattenprov gav vackra och perfekt bildade kristallerna, medan negativa ord och tankar resulterade i fula, missbildade kristaller.

Bioenergi, universum och avgångar

Det tulpa ?? är tiden en följd av hans sinne är klart. Den enda frågan är att detta tulpa ?? s görs och var de kommer ifrån. Det konkreta svaret var inte bevisat, men följande alternativ föreslogs:
  • Tulpa ?? s skulle vara en kombination av sinnet, bioenergi, chi och astrala ämnen.
  • Universum skulle vara en kollektiv tankeform där vi hör hemma och har tillgång till.
  • Vissa tulpa ?? s skulle vara levande människor som upplever en OBE.

Läs mer

Konstiga symptom: Lär dig allt om sömnförlamning, spöken, UFOs, etc.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha