Tryckt din egen design på en skjorta eller jacka

Med Spread kan du enkelt och snabbt ladda upp dina egna designer och sedan helt låt att önska på ett plagg att trycka på. Skapa matchande accessoarer som mössor, bälten, eller någon av de andra stora saker som är i intervallet. Låt din svensexa eller andra speciella tillfällen, trevlig original shirt. Du kanske till och med kunna räkna ut din arbetskläder och skrivas ut. De har också ett stort utbud av märkeskläder.

Spread

Spreadshirt är ett företag som gör kläder och tillbehör och förbrukningsmaterial i hela Europa. Det är mycket enkelt, du skapar på datorn för att ha en egen design och text som du, till exempel, en T-shirt. Gå till platsen och leta efter ett plagg ut vad du vill och ladda upp din design. Du kan sedan visa designen på respektive plagg du beställt den. Är färgar av designen är inte plagget, kontrollera att den inte hamnar i en annan färg genom att klicka på färgrutorna under artikeln. Om du färgen verkligen inte nämns, kan du enkelt och snabbt än något annat att ta reda på vad som verkligen passar din design. Företaget självt har en fin kundservice, det finns en design team som kan hjälpa dig i händelse av oförutsedda problem under utformningen av bild eller logotyp själv. Leveranstiden är 99% av tiden samma vecka, eller det måste vara mycket stora order. Det kan ta några dagar längre.

Sortiment

I sortiment av bredbara skjortan ges till alla. Det finns fina sportiga kvinnor, män och barnkläder för att hitta där du senare på din egen design kan tryckas på. De har ett stort utbud av märkeskläder och accessoarer såsom kepsar, hattar eller ens en matchande thong med din design. Men själv saker som väskor, knappar och paraplyer är några av de roliga saker du kan skrivas ut. Titta bara runt tills du ser något du gillar.

Merkkleding

Om du ger din egen idrottsförening eller grupp, eller bara för dina barn och dig själv ser söta tryckta kläder, som du fastnat här några av dina önskemål. Det finns ur kurs assoirtiment till normala skjortor, jackor, etc. för att hitta ett brett utbud av varumärken.
 • American Apparel
 • Puma
 • Dickies
 • Yoga
 • Trigema
 • Organics
 • Kontinental
 • Promodoro Raglan
 • Fruit of the Loom
 • JT: s
 • Alo
 • Hanes
 • Nödställda
 • Slazenger
 • AA
 • Städ
 • Pique
 • Nike
 • Adidas
 • Jako

Design

Det finns flera sätt att få en gullig design för ditt plagg, men du måste ta hänsyn till vilken typ av fil som du laddar upp. Kvalitetsskillnaden kan variera avsevärt med trycket om du använder fel fil. I vanliga pixel filer som jpg, bmp och gift du har problem att om du förstorade kanterna inte längre vara så vacker vass genom pixelering, det ser ut som små kuber som förvränger din vackra design. Om du är bekant med Adobe Illustrator eller Corel Draw kan du gör det mycket vackra mönster som även efter att de ökar även lika skarp. Detta garanterar att din vackra design är en besvikelse efteråt. Det är en design tjänst som du avgift hjälper till med att skapa en vektor tomt design för att kunna skriva ut, eller när det gäller större order en pixel design för att göra det möjligt för offsettryck. Men om du inte är händig med alla fotoredigering program kan du också kolla in deras "marknad" på platsen, det finns redan olika mönster och kläder som du köpa som de visas.

Utskrift och utskrift

Det finns olika tekniker som påverkar kvaliteten av den tryckta texten. Hos Spread kan du välja mellan plottertryck, digitaltryck och offsettryck. Med digitaltryck, kommer färgerna bleknar snabbt om plagget tvättas ofta. Handling utskrifter är gjorda av flock- eller flexmaterial, är skillnaden mellan de två som en flock tryck är tjockare och mjukare material. Flextryck är dock slät och blank, som om en bild klistras in skjortan. Offsettryck är endast för de större beställningar, och är en kombination av digitala trycktekniker med dem i plottertryck. Resultatet är ett tunt och flexibelt tryckmaterial.

Betalning

Du kan betala på något av följande sätt, beroende på höjden av det belopp som ska betalas.
 • Kreditkort: Om du känner igen framgångsrika uppgifter Bibit kan omedelbart startade produktionen av din beställning.
 • Paypal: med Paypal betalar du på nätet snabbt och enkelt. När du betalar på nätet kan startas omedelbart av Spread producera dina kläder.
 • Förskottsbetalning via bankgiro: när du är klar med din beställning och välj "Advanced Payment" klick får du Spreadbankuppgifter. Glöm inte att ta med din beställning med betalningsfunktioner, annars din betalning inte kommer att knytas till din faktura. Produktionen av din beställning startar så fort pengarna har tagits emot, något beroende på din bank brukar ta ca 2-3 dagar.
 • National Sports Pass: Om du har fått en nationell sport passerar genom ditt medlemskap i en av en idrottsförening som sparar dina poäng, kan din Spread också betala med dina ackumulerade bonuspoäng.

Leverans och kostnader

I de flesta beställningar plagget skrivs ut och skickas sedan inom 48 timmar. Beroende på var du befinner tar ca 2-4 dagar efter betalning för ditt paket levereras. Det är, om din rätt adress är kända för att sprida din skjorta och när du betalar din order ID har gått. Fraktkostnaderna beror på storleken på ditt paket, men också det land där paketet skickas dit är en faktor som beaktas. För beställningar i Nederländerna, Belgien och Luxemburg
 • en för att ?? 25, - frågade € 3 sjöfart
 • en order på 25 ?? - till ?? 500, - frågade € 6 sjöfart
 • en order över ?? 500, - begärde fri frakt

Utbyte

Om du köper avtalet går igenom en beställning på Spreadshirt, har du fortfarande två veckor för att upphäva detta beslut utan att ange några skäl. Kan säga upp avtalet via e-post, fax eller brev. Värdet av plagget kommer att återbetalas i kontanter.

Din egen klädbutik i Spread

Du kan också anmäla dig här för din egen webbutik inom Spreadshirt. Skapa din egen sortiment med motiv som folk kan sniffar mellan. En procentandel av varje försäljning kommer att läggas till ditt saldo, kan du välja om du tar ut om du beställt det själv igen fina nya kläder. Med ditt saldo eftersom du kan också göra inköp och betala. Beloppet omedelbart dras från ditt konto och produktionen kunde starta snabbare, vilket innebär att du får paketet brukar också ha hem snabbare. Om du också vill ha lite extra pengar med din egen design, gå till vår webbplats och klicka på övre högra hörnet på "My Spread" kommer du på registreringssidan. När du har slutfört registreringen kan du starta din online butik för att fylla med roliga mönster.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha