Tärningsspel i puben

Dice Poker, som inte känner dem. Särskilt i puben är tillfällig roligt tidsfördriv, med massor av roliga och njutning. De är ofta enkla att varandra, och det är en bra sak, men njuta med måtta, skål!

Turret

Förutsättningar
  • en skakapparat
  • Ett munstycke
  • 9 underlägg utan märke
  • Första dalbana med varumärket
  • 10 drycker av val

Framställning
Ta öl mattan med märket, och tre omärkta, och skaka den väl. När det skakas väl, då de kommer att läggas ut bredvid och mot varandra. Placera vardera på en drink och dalbana, och låg på toppen av fyra shorts igen tre filtar. På toppen igen tre drinkar, och sedan igen två kuddar på toppen. På toppen igen två drinkar, och på toppen av dessa två shorts igen en matta och plats än när sista drink på toppen av den 10: e.
Torn med shorts
Turret variant
Spelet
Sedan tärnade med en tärning. Det finns en etta eller en sex rullas, så måste det finnas en del av tornet fångas, uppifrån, sade en dalbana eller en drink. Den första att kasta en etta eller en sex, börjar åtminstone med en borrel.Vervolgens hela tornet är klar, tills någon plockar upp mattan med märket. Denna person betalar shorts. Det finns nu över drycker, bara går ett igenom med spelet, för vem vill get-sammankomster ju inte!

Eentjes kasta

Förutsättningar
  • en skakapparat
  • 5 tärningar

Framställning
Ingen
Spelet
Rullas med en shaker med fem tärningar. Det handlar om kulorna som kastas. När någon kastar en eller flera kulor, startar timern. Så länge som det fortfarande finns en slänga tur kulor sitter mellan kastaren fortsätter att röra sig. Det finns inga kulor i mellan, sedan nästa sväng. Det finns sju kulor kastas, eller förbikopplas 7, då är det kastaren beställde en drink eller dricka. Sedan är det bara virrvarr så länge kulor bland dem. Det finns 14 kulor kastas, eller 14 gått över drycken av dem berusade. Hädanefter kastas ytterligare dit igen, tills det finns 21 punkter har uppnåtts. Spelaren med det 21-hand, om det går, drycken måste betala.

Mexiko

Förutsättningar
  • en skakapparat
  • 2 tärningar
  • för varje deltagare en egen tärning

Framställning
Alla får en tärning och fäst med sex uppåt.
Spelet
Kastas med en shaker med två tärningar, och avsikten är att det finns ett antal så hög som möjligt kastas. Det lägsta antalet är ett första-tal, och det högsta antalet ca 10, så när en femte och en tredjedel kastas det är poängen 53. Dessutom, om de två tärningar med samma nummer kastas, kommer det att vara ca 100, så 2 gånger per sekund, blir det 200, 2 gånger per 3 blir då 300, och så vidare. Nu finns det här hela ett undantag, och det är att kasta en 1 och 2, så i själva verket lägsta möjliga poäng för att kasta, men med Mexiko precis ses som den högsta poängen, Mexiko!
Nybörjaren avgör hur ofta det kastas upp tre gånger, och varje deltagare kan sedan använda samma antal varv. Den som nu kastar den lägsta poängen i en rund, bör hans egna tärningar ett tips väskor. Men om det finns en Mexiko har kastats under spelomgången, bör det finnas två punkter sjunkit. Det finns två Mexiko ?? s kastas, sedan fyra, och så vidare. Då kan den som just har kastat den lägsta poängen, börja om igen och avgöra hur ofta det kastas. Den som nu slutar när de först kommer med sina tärningar ner den första, för att ge en rundtur i resten av deltagarna.
Nu finns det en extra rad däremellan, och som är enligt följande. Anta att det måste kastas tre gånger, men just den 3: e gången poängen är mycket låg, kan det finnas skador, och det finns en punkt på formen att släppas. Detta är endast tillåtet när i rund ingen Mexico kastas. Anledningen till detta är att när det finns fortfarande ett stort antal människor att följa, finns det en relativt hög sannolikhet, att det fortfarande finns en eller flera Mexiko ?? s rullas, och sedan, i stället för en punkt, måste vara flera sjunkit. Det är fortfarande ett spel!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha