Trind Keratinbehandling: en behandling för skadade naglar

När det gäller att spika problem är kosmetikamärke Trind är en riktig problem shooter. Trind Keratinbehandling är en behandling för känsliga, svaga och skadade naglar. Kursen består av två produkter som utgör de skadade naglar fuktar, reparera och skydda.

Skadade naglar

Naglar kan bli försvagad eller skadad på många sätt. Inte bara genom användning av gel eller akryl naglar, men också på grund av sjukdom eller medicinering, eller att följa en diet. En försvagad eller skadad spik identifieras genom en synlig tunn nagelplattan som är rosa eller röd färg. Ibland också röda fläckar synliga. Vid tillämpningen av en vanlig nagelprodukt kan då vara en brännande känsla uppstod. För andra nagelsjukdomar Se även min artikel "Nail avvikelser."

Trind Cosmetics

Trind Cosmetics är ett verkligt problem shooter när det gäller skadade naglar. Se även min artikel "Nail Repair: nagelförstärkare med en modern twist." Trinds produkter säljs till stora kedjor som ETOS, Douglas och DA. Trind är också en monter ligger på större börser såsom Libelle sommarvecka och skönhetssalong dimensioner. Trind stödjer stiftelsens Looking Good .... Feel Better.

Trind Keratinbehandling

Den Trind Keratinbehandling kan användas som behandling för fyra till sex veckor. Kursen är också lämplig för män kämpar med skadade naglar. För att hålla naglarna i toppskick när de är friska igen, det finns ett brett utbud av produkter från Trind Perfect System.
Den Trind Keratinbehandling kan vända sig med klagomål. Nagelplattan består av flera lager och består av keratin, bland andra. Produkterna enligt Trind Keratinbehandling innehåller Hydrolyserat Keratin som en aktiv ingrediens för behandling och skydd av den skadade nagelplattan. På grund av denna ingrediens är försedd med nagelplattan av fukt, vilket är nödvändigt för att göra nageln frisk igen.
Kuren består av två produkter som bör företrädesvis användas i kombination med varandra, eftersom funktionen och effekten av produkterna förstärker varandra.
Trind Keratin Nail Konservator
Den Restorer är en rik balsam som återfuktar nagelplattan och fixar. Det gör svaga naglar starkare och erbjuder stöd för tillväxt. Det är en lätt halvgenomskinlig vätska, bör du ansöka dagligen på naglarna. Efter applicering två minuter återkalla; sedan massera kvarvarande vätska i spiken. För ett bra resultat återställarväxten måste användas minst fyra på varandra följande veckor.
Trind Keratin Nail Film
Protector håller vårdande effekten av Restorer. Beläggningen skyddar nageln från yttre påverkan och kan också ligga till grund för en färgad lack
Trind Keratinbehandling finns som en uppsättning från sommaren 2011 och kommer att kosta ?? 17,95.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Efter år av gel naglar hade mina naglar är verkligen sköra och tunna, även rött. Jag började med Trind perfekta systemet men här får jag en brännande känsla på mina naglar. Har någon råd? Jag slutar med de bästa produkterna?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha