Trevlig lång livslängd

Karle Rosenqvist Februari 28, 2016 Hälsa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Trevlig lång livslängd ... som inte vill detta. Nåväl, låt mig inte svara på det, eftersom det finns gott om människor som inte ser någon mening med livet eller färdiga med dem. Men låt oss anta att de flesta människor fortfarande se det roliga i livet. Det har gjorts många studier gjorts som lagts en arsenal av att ge råd. Gör med det vad du vill.

Undersök

De insamlade undersökningar är från 2008 t / m 2011 med de ansvariga människor längst ner i denna artikel anges.
Men kanske lika viktigt, vad håller oss så upptagen att vi bara fortsätta att göra utredningar, dessa fortsätter att publicera och vi ivrigt disponeras för oss innehållet. Det kan inte vara annat än att vi har en önskan för en bra lång livslängd.

Livslängd

Medicinsk
Naturligtvis medicinska samfundet så långt att vi kan ta itu med åldersrelaterade sjukdomar förr eller ens förhindras. Och om det ändå sjukdomar uppstår, då den medicinska världen så långt som vi har en lösning för det ofta det kan förlänga livet.
Vid det här laget har vi lärt oss att vi har längre livslängd också trevligt att komma igenom och medvetenhet att i tid här i spel, har ökat. Eller med andra ord ?? om vi är lite ansvarsfull hantering av våra liv under våra tidiga år, är risken för en trevlig lång livslängd större. Uppenbarligen finns det inga garantier ges, eftersom utvecklingen av kursen ger tillbaka med honom livsstilssjukdomar. Men det finns några saker som berikar unga liv, men vad som fungerar bra för den trevliga lång livslängd. För dem som inte vill leva ensam med stora toppar och vidsträckta dalar, finns det möjligheter.
Hälsa
Det är en öppen dörr? Lite. Men om du något ansvarsfullt sätt att hantera din kost under hela ditt liv, ökar chansen att åldras på ett trevligt sätt. En hälsosam kost ger vitaminer och mineraler din kropp behöver under livet hindrar dig från att vara för tung, vilket inte är bra för rörelsen och benen är beskattade och e blodtryck kan bli för hög. Dessutom, många människor känner bara på en kraftigt överviktig är inte bra, vilket också tar bort det roliga.
I linje med detta är naturligtvis regelbunden motion och det är lättare med en kropp som inte tar för mycket överviktiga. Och kom ihåg, gör att uträtta ärenden, hushållsarbete, gå i trappor, rengöring av trädgården eller gå ut med hunden i skogen hör också hit.
Men hälsa bestäms också av faktorer utanför själv. En viktig är din miljö. Det finns cirka 3 studier som visade att livet i det gröna du har större chans att en frisk ålderdom. Men det finns några varningar, eftersom det finns några stora städer att åka dåligt med bilen. Människor går mycket mer och det är det återigen bra för hälsan. New York är ett exempel där människor tvingas att gå mycket längre livslängd.
Det talar för även om det kan lämna bilen på den lokala budskap, barnen från skolan, en kopp kaffe på en väns drink i omgivningen eller andra aktiviteter i din egen region normalt med bil gör.
Andra människor
Andra människor är också viktiga, och med andra människor menar vi den sociala miljön människor. Ett aktivt socialt nätverk, människor är i genomsnitt äldre än om du hamnar i social isolering. Vad vi ser ganska ofta när människor blir äldre och därför är också allt efterlyser gemenskaper från en viss ålder. Att göra saker tillsammans, skratta och kompletterar varandra med vissa saker, saker som hjälper i denna process.
I Kanada är frivilliga aktiviteter mäts och det visar också vilken roll frivilligarbete vilka aktiviteter som helst, för att bistå i denna process. Om du volontär din kropp innebär också mer aktiv, döda dig två flugor i en smäll.
Uppenbarligen de flesta människor som säger att förhållandet också vårda är en viktig aspekt. Inte hålla ihop av gammal vana, men eftersom du uppskattar varandra, beundrar och du kan skratta tillsammans, och roliga saker att göra.
Mindre Titta på TV
Många människor tittar på många timmars tv per dag, men flytta alla dessa timmar hindrar dig. Och det är inte nödvändigtvis sport, men bara flytta in i huset, göra gården, städa huset, gör ett ärende eller en runda med hunden. Om du ser ut som vuxna i genomsnitt mer än 5,5 timmar per dag, vilket kan kosta bara några år.
Undantag också många åt sidan.
Medvetet Living
Medvetna levande är aktivt engagerad i ditt liv. Affärs anmärkning, du hålla möten, skrattar åt saker men också arg, är några exempel på medvetna liv. Allt sänke svälja / konsumerar gör dig tråkig vad din hjärna mer eller mindre försummade, är motsatsen. Om du bor medvetet håller dig skarp hjärna, hålla dig ?? verkligen ?? och ökar risken för att bli fina gamla. Eller så hävdar två forskare från Australien. Det hjälper dig att bara 1 till 1,5 år extra.

Slutligen

Trevlig livslängd är en sammanslagning av en fysisk och mental process och låter dig påverka detta nu delvis själv.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha