Trast: bebis, behandling, symtom, erkänner

Trast erkänna behandling, symtom hos spädbarn och vuxna. Trast är en svampinfektion som ofta förekommer hos spädbarn. Barnet blir infekterat under förlossningen av mamman. Barn och vuxna kan bli infekterade med trast. Hur man känner igen och vad är behandlingen?

Vad är trast?

Trast kallas också trast. Det är en infektion i munnen, som orsakas av svampen Candida albicans. Detta är en jäst att varje person är närvarande i munnen, i tarmen, i slidan, och på huden. Denna jäst möjliggör en viss balans. I vissa fall kan det gå, dessa jäst ledningar och orsaka en infektion. När detta händer i munnen kallas trast eller trast.

Origins of trast

Trast orsakas av olika faktorer, till exempel, i ett försvagat immunsystem eller genom användning av antibiotika. Föreliggande jäst kommer att bilda ledningar, och sålunda är en svamp. Svampen är smittsam för andra. Hälften av alla kvinnor som är infekterade med denna svamp och sitter den i slidan. Under förlossningen, är barnet också infekterade med svampen. Detta kan hamna i munnen där det orsakar svampinfektion. Detta är anledningen till att så trast ofta förekommer hos spädbarn.
Hos vuxna uppträder trast ofta under en period av minskat motstånd. De jäster i kroppen att utvecklas till svampar. Trast är smittsamma, andra familjemedlemmar kan bli infekterade genom kontakt med formen.

Erkänner detta svampinfektion

Erkänner torsk är inte så svårt: det finns att se små vita fläckar på munslemhinnan, gommen och tungan. Dessa fläckar är inte lätt att torka bort. Över 4% av unga barn under sex veckors ålder lider av trast. Äldre spädbarn och barn kan också drabbas av svampinfektion. Ofta framgår att när ett första barn har haft torsk efter födseln, dessa barn får också trast. Detta beror på att gjutformen är belägen i vagina hos modern under förlossningen och att för en infektion i barnets tar hand.
Trast är smärtsamt för barn eller en vuxen. Ibland barnet gör ingenting och bara dricka igenom. I andra fall slutar barnet varje gång dricka och flämtar igen ansöka på nytt. Ibland har det funnits ett ihållande blöjeksem som inte kommer att försvinna trots användningen av olika salvor. I ammande kvinnor finns vita fläckar att upptäcka på bröstvårtorna, eller en pärla liknande lyster. Samma glans finns också tillbaka på läpparna av barnet.

Behandling och hygien

Först av allt, är hygien viktigt att förhindra ytterligare infektion. Napp bör kokas regelbundet och inte genom andra barn brukade vara. Kvinnans bröstvårtor är också en källa till infektion, bör den ammande modern övervägas tillsammans med barnet. Nipplarna rengörs med varmt vatten före och efter varje utfodring, och händerna ska vara ordentligt tvättas.
Thrush läker i allmänhet sig själv när god hygien iakttas. Hos vuxna kan ett antisvampmedel användas i form av pastiller. Ammande kvinnor kan beröra bröstvårtorna med svampmedel.
När trast hela tiden kommer tillbaka, är det troligt att andra familjemedlemmar är också smittade med trast och så ge återkontaminering. Det är viktigt att alla har sin egen tvättlapp, handduk, kopp och så vidare användas. Allt bör noggrant tvättas eller kokt. Endast genom att följa dessa god hygien, kommer muntorsk så småningom försvinna med varje familjemedlem. Trast är för övrigt inte farligt för spädbarn, vuxna eller gravida kvinnor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha