Transgenderism

Du är född som en människa, men känner hela ditt liv en kvinna, eller vice versa? Du behöver inte känns som vanligt och lite konstigt. Du vill bara må bra i kroppen. Transgenderism ... Vad är det?

Vad gör transgenderism ändå?

Transgenderism är ett namn för personer som är födda manligt / kvinnligt, men som det motsatta könet i livet. En pojke går genom livet som en flicka och en flicka går genom livet som en pojke.
Det finns två typer av sätt att veta ditt kön:
  • Fysisk ditt kön: Är det könsorganen som du ser och könskromosomerna.
  • Din mentala kön: Oavsett om du anser dig man, kvinna eller ens känner en blandning av de två.

Ja, men du är fortfarande vare sig man eller kvinna vid födseln?

Tja allt som inte är det. Men det är sant att du kommer att klassificeras enligt lag som manliga eller kvinnliga. Läkaren ser då endast på de yttre könsorganen. Har du en penis, du är en man. Har du en vagina, du är en kvinna.
Men ibland händer det att en person är född med två kön. Eller en tävling där man inte är säker på om det eller en penis eller en stor klitoris. Därefter kontrolleras om du har en livmoder eller äggstockar. Då skulle du därför vara en kvinna. Och testiklar hos män. Men det kan missbedömde. DNA-tester görs. Du har bara XX kromosomer, du är en kvinna. Med en XY hane. Det finns dock kvinnor med ett par XY-kromosomer. Ett bra exempel är skådespelerskan Jamie Lee Curtis. Ofta genomförs så snart som möjligt, och operation för att ändra barnet till "rätt" kön. Detta kan senare leda till stora konsekvenser.
När mentala kön det faktiskt mycket mer komplicerat. Du är en man och du känner din fru. Eller vice versa. Vanligtvis är det rätt på folk gör. En person som är född en man, känns också människan. Det är tuff. Någon som anser att detta inte är så ofta missförstås. Det kan vara något att föreslå och fördömas som en person ganska snabbt tyvärr. När kön och genus dig för dina känslor inte matchar varandra, kallas det könsdysfori.

Vad är skillnaden mellan en trans och transvestit?

Detta är faktiskt ganska lätt att förklara. En transvestit är bara med en specifik orsak och kvinnan på gatan. Till exempel, med en fest eller när man går ut. I ett normalt liv, är denna person bara en man och inte vill genomgå könsbyte.
Med ett trans är annorlunda. Många går igenom en känslomässig tid. De måste ligga hela sitt liv själv ta reda på om de är manligt / kvinnligt. Medan de bor i en annan kropp. När de äntligen fick reda på vilken riktning de vill eller hur de känner, kan de gå och ta hormonbehandlingar. Detta, naturligtvis, går alltid genom en psykiater, läkare och psykolog. Det kommer många studier och behandlingar i förväg. Dessa hormoner kan därför vara mer feminina eller mer maskulin. Fjäder de går genom livet som kvinna / man, men med ett annorlunda utseende könsorgan. Med detta har de heller inga problem. De känner fortfarande en kombination av man och kvinna och har det accepterat.
Vissa transpersoner har verkligen driva själva. Låt oss därför göra ett könsbyte. Slidan ersätts av en penis, penis eller ersättas av en vagina. Dis är också en allvarlig form av köns dysfori. Den har också ett annat namn dvs: Transexualiteit.

Sammanfattningsvis

Egentligen är det inte en sjukdom eller psykisk sjukdom. Det är ett missfoster av naturen där människor har svårt med det. Tyvärr, det är en ganska skratt om gjort. Det ses som något galet. Men inser att det kan hända vem som helst och att det är en tuff tuff tid för dessa människor att vara lycklig och att acceptera sig själva.
För transgender: Var inte skämmas, kom ut med det och inte stänga dig själv. Det är inte en sjukdom, inte smittsam, och det måste accepteras och förstås av samhället.
(0)
(0)

Kommentarer - 17

Hej, jag är Ronaldo 19 år, och jag börjar inse att jag kunde ha en kvinna inne. I mitt sinne och i mitt beteende precis allt, allt på 't kamp med mig själv. Våga inte ens så många fler utanför. Jag befinner mig i ett dilemma jag känner sig fångade och särskilt i min egen kropp, och våga hela mitt liv för familj och vänner och där jag kommer inte att komma ut där ?? Först var också i en fas är jag bisexuell eller homosexuell, men nej, när en gång haft sex med en man kände så bra jag bara kände att jag måste ha en vagina. Jag kände mig som mig själv för en tid att tala. Och min bror är transpersoner och som bara föds en kvinna och nu lever som en människa och verkligen ser ut som en man utan hormoner, men de kom tidigt ut ur garderoben när han var 12. Men jag vågar inte bara någonstans men jag vill vara en kvinna och må bra som vad jag verkligen och verkligen vara mig själv eftersom jag inte helt glad du förstår ?? Och jag läste ju yngre man är desto bättre är det lika vad man ska göra för att / med det eftersom ju äldre man blir, desto svårare för dig själv och framför allt för drift nu du kan fortfarande gå emot allt, naturligtvis jag också nästan vuxit. Hoppas jag känner några bra tips eller något som du kan få på dig eftersom jag förstod och jag vågar prata om det!

Jag går också alla 39 well'm 39 men välsignelse att jag lever long'm slåss med mig själv och försökte leva som andra vill ha det alltid, men nu har jag inte dra mer och jag är i en djup depression lyckligtvis jag hjälpa här när sökte och börja nu äntligen för mig processen och jag hoppas att jag någonsin kan vara mig själv och slutligen glad eftersom det som skiljer mig leva för om jag inte kan vara vem jag ingenting ännu gå endast med självmordstankar pfff jag hoppas att det kommer att bli bra och jag hitta min väg eftersom det inte är ett val det är vem jag är! Jag är alltid på kvinnor

Jag är också nästan 40 år med problemet, jag är man eller kvinna? Men under de senaste 10 åren, jag är nästan säker på att jag är en kvinna. Och nyligen jag på listan över VU University Medical Centre i Amsterdam väntar på att ta reda på ännu mer.

Hej, Jag tycker också på att förändras från man till kvinna. Men jag förstår inte vad som händer med din penis om du helt låt förändring, kan någon förklara detta för mig snälla?

Folk gör det ditt eget är inte alltför svårt. Just Me, jag har dig på vad hanterar Transman skickade också Jag hoppas att du gör något åt ​​det. Det skulle skickas till dig tid det så speciellt för varje människa att behöva spendera vad andra människor tycker om dig, säga vad man hålla sig sysselsatta, våga be om hjälp. Varje människa har rätt till sin egen verkliga leven.Groeten och respekt för alla som står upp för sig själv att vara sig själv.

Hej Jag är född en pojke och är nu 19 år gammal, men känner sig mer som en tjej / kvinna. Jag kan här inte hanterar det väl, i den meningen att dålig sömn, ett stort kaos i både mitt rum och i min skola, arbete etc. Jag tror också att jag har denna trans mer ism fenomen, inte att det är en sjukdom, men det är mig mycket på vägen. Jag har hit verkligen påverkas av, eftersom fler män kom fram till mig samtidigt som jag ska bara falla på flickor. Många tycker också att jag är homosexuell, vilket jag är mycket säker på att så inte är fallet is.Ik drar därför mer med flickor än pojkar i min ålder. Jag är också enligt min mening en mycket känslig person, jag gråter ibland de minsta gester och riktiga saker, eller när jag ser dessa bevallinsprogramma s på TV jag verkligen leva tillsammans med dessa kvinnor. Jag ska bara bära pojkars kläder, men skulle ändå föredra något lite mer för att flickorna sidan av kläder. Men jag är mycket orolig för att min närmaste familj som mina föräldrar väldigt fel att gå fångst, och här mycket giggly på väg att göra. Men jag gå till min idé verkligen varit en allvarlig problem.I är alltid rädd att jag avslöjade i halsen skulle få, och att mitt hår skulle därför öka, tyvärr hände eftersom jag inte mitt problem med mina föräldrar våga dela. Jag kör nu 19 år med detta problem, men jag gör inte längre! Och är därför övertygad om att jag är som jag är, och ingen kan ändra på det, bara ikzelf.En jag därför ställa följande fråga: Hur kan jag bäst berätta detta för mina föräldrar? Och vad ska jag säga? PS. mina föräldrar gör allt löjligt om ett program om detta missfoster av naturen kommer att se på TV.

Gjorde man men vill ta hormoner för att växa bröst. Har varit sex år nu ett huvud. I Belgien, där kan jag gå?

Jag är övertygad om att naturen gör så ofta ett misstag, det är en bra sak om de misstag kan rättas till, jag personligen varje människa accepteras som den enda humana beteende kommer volgen.in filmen Dumbo elefanten som blir missriktad vacker förhandsgranska din mamma galen deklarerats och dig själv som skratt objekt i en cirkus, som bör förbättra friheten att klä på hur du känner dig ska göras utan kommentarer, med naturlig känsla för din omgivning, är du inte i ditt jobb kläder med kungen bezoek.in min fam. Är linjen mellan manliga eller kvinnliga små

Hej alla, är det sant att om du vill byta kön att ingenting alls att göra med din bakgrund, religion eller opvoeding.Daar du född med det, eftersom jag borde veta, jag har själv kunnat hålla den gömd i flera år omvärlden, men du kan inte leva hela din volhouden.ik am gift med en söt och medkännande kvinna som jag har allt verteld.Zij sedan har hjälpt mig så jag satte stort steg heb.ik lera i över två år, hormoner och redan har en ganska cupje.je're aldrig för gammal för att låta dig ändra mig under tiden känner någon av 62 som har haft veranderen.Voor mig var det verkligen befriande, för nu känner jag mig bra, kan jag le igen , sova gott, eftersom det finns bara säker på att oron höll mig från min slaap.Ik och min fru är mycket lyckliga tillsammans, vi delar samma passion: vackra kläder, kan jag tala om annat tidigare inte var möjligt var, eller tillsammans i en skönhets gå.Jag nu lever helt vad jag ben.Dat tag nu 45 ben.Dank du läser att kommentera

Jag känner mig mer kvinna än människan. Har jag redan sedan barnsben när min syster hennes kläder donned jag mådde bra när jag gick hem med den. Min andra syster kläder jag övade, gå på hälarna. Ibland har jag också gjorde hennes strängar var ren för att sedan eh. Jag känner bara bra när jag har en klänning och strumpbyxor plus mina egna pumpar hoppas därför för kvinnors hormoner går då jag mår bra.

Kan du fortfarande har 37 på din önskan att byta kön?

Varför ordet "sh3male" bör nu igen? vilket är en term från den vuxna filmindustrin och har ingenting, absolut ingenting att göra med transgenderism. Det är ganska skämt, och en degenererande namn. Jag ser fram emot en korrigering.

Hej. Jag är Giovanni, jag hade en fråga. Jag är inte trans, jag bara född att vara en man och leva som en människa, men min fråga var, kan t ex. En kvinna född med en penis impregnera någon? Det förefaller mig inte utom det har bollar och en penis, men för mig verkar inte så långt vuxit, även spermier verkar skapelsen mig inte så långt utvecklad nog riktiga spermier har samtyckt eller inte så långt utvecklad att det inte möjligt under samlag att någon bezwanger. Låt mig veta!

Bästa Sabinne, mycket smart av dig att du är i färd begonnen.Kan föreställa mig att det verkligen måste vara fruktansvärt att känna din fru, men "låst" att sitta i en annan lichaam.Succes med behandling och jag hoppas allt bra verloopt.Ik önskar er all lycka! smile GroetjesKim

Hej Hej alla jag är sabinne.verstopt've läsa allt i en mans kropp och det är sant allemaalik bahik Sabinne'm 43 år gammal och 43 år fångas i kroppen och har nu påbörjat processen ppffffffmaar är bra gr Sabinne

Hej, jag tror inte att det har att göra med åldern. Mycket nära till mina vänner är en vän till mig för närvarande engagerad i könsbyte efter åratal av olyckliga liv. Jag är mycket stolt över att han slutligen vågar att få igenom.

Är vad du säger, men det är för vissa, det "lättare" till dig för din kommentar så noemen.Dank.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också