Traditionell grill

Den traditionella grill med träkol i stor utsträckning ersatts av lyx gas eller el grillar och kompletta utomhus kök men det finns inget som doften av träkol. Förknippas med sommaren.

Belysning grillen

Börja tidigt med belysning grillen. Gör detta minst en timme i förväg. En hög med kol på grillen kan placeras sandwiching ett par braständare. De braständare lyser, och när träkol glöder väl, kan det spridas på grillen. När träkolet är grå och lågorna släcks då grillen är klar för användning.
Genom att tillsätta mellan ny kol förhindrar grillen måste återtända.

Hälsa

Grillning är inte dåligt för din hälsa om det görs på ett bra sätt. Det är viktigt att köttet bränns och det är gjort. Svart brände områden innehåller skadliga ämnen och det gäller bara tände träkol. De brända delar av köttet kan skäras av.

Säkerhet

Säkerhet är naturligtvis också av intresse. Håll barn borta från grillen och se till att vattnet är inom räckhåll.

Kött

Riv den första kött som behöver mest värme och även notera färgen på köttet. Ta först bort biffar. De är redo när de är röd / rosa.
Lamm kan kalvkött brochettes vara rosa eller kokta. Fläsk eller papilottes bör göras. Slutligen färdiglagade produkter som till exempel kyckling, korv och revbensspjäll. Om grillen är en justerbar rutnät än förkokt köttet närmare elden och det råa köttet ska vara högre eftersom det tar längre tid att laga mat. Vänd köttet inte alltför ofta, men ge det dags att få en solbränna.

Kött Juicer

För att hålla köttet saftigt du kan täcka den med olja regelbundet och inte sticka den med en gaffel men vända det med tång. Strö sedan salt på köttet är saltat kött fukt avlägsnas vilket gör det svårare kött bryna. Köttet är marinerade sedan klappa den torr med hushållspapper innan de rostas. Fett kött kan placeras i en aluminiumbricka på grillen. Detta förhindrar att kött brinna.

Adhesiv kött

Om köttet fastnar på grillen behöver inte dras bort köttet det lossnar. Även fiskpinnar och lätt faller isär när du svänger. För att undvika detta, kan du täcka fisken med lite olja och, om nödvändigt. med vissa örter som dill eller persilja förbereda en visklem eller aluminiumfolie.

Köttersättare och grönsaker

Kött substitut kan också grill. De behöver bara kortfattat grillad och de brinner snabbt, särskilt de som är utrustade med en paneerlaagje. Dessa är till exempel. Vegetabiliska skivor, vegetarisk korv eller hamburgare. Fasta köksväxter får släppas ut på deltagarlistan såsom lök, zucchini eller paprika. Pensla med olja i förväg. Andra typer kan hackas och garn in i aluminiumfolie, såsom morötter, purjolök, Blom kål och bönor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha