Torra eller spruckna läppar

Spruckna eller torra läppar är ganska irriterande. I synnerhet eftersom vädret blir kallare, många människor lider av det. Varför är detta och hur kan man undvika det bästa de spricker?

Läppar är känsliga

Först bör du veta att dina läppar är mycket känsliga och du bör ta hand om dem så bra om du inte vill att de ska brista. Nämligen läppar har ingen svett och talgkörtlar, knappt en hornlager, och det finns nästan ingen pigment i dina läppar. Detta gör läppar benägna till torrhet och bränning.

Vad gör en läppbalsam?

En bra läppbalsam hjälper torrhet i läpparna för att förhindra vind och kyla. Dessutom bör läppbalsam också förhindra brännskador från solen. Om ondskan en gång gjorde, måste en spricka, läppbalsam lindra smärta och påskynda återhämtningen av läppen.

Förebyggande åtgärder är bättre än ...

läka .. Det stämmer, men det finns ett "men" fäst vid den. Tillverkare av läppbalsam råder sina kunder att använda förebyggande läppbalsam varje dag, under hela sitt liv. Detta är särskilt bra för plånboken av dessa tillverkare och särskilt irriterande för kunden eftersom om du gör dag ut och dag in läppbalsam som används, röra dina läppar, så att säga beroende. Om du använder en dag att glömma dina läppar läppbalsam är lika torr och smärtsam. Vad är bättre är när det verkligen nödvändigt att använda läppbalsam. Detta kommer att se till att dina läppar blir beroende.
Kom också ihåg att dricka tillräckligt, dina läppar är en återspegling av hur mycket vätska du tar i, om du dricker för mycket, kommer dina läppar vara mer mottagliga för uttorkning.

Jag har en spricka i min läpp, och nu?

Det viktigaste när du hangnails eller sprickor i dina läppar har är att du inte behöver sitta plockning. Så chap återhämtar sig mycket långsammare. Det är också lämpligt om du har torra eller nariga läppar, inte slicka dina läppar, det lugnar smärtan tillfälligt, men då det blir värre, så att du alltid fortsätta att slicka dina läppar.
Det är bäst om du har en spricka, tar du hand om läpparna väl. Det är mycket annorlunda som balsam som fungerar bäst, har detta mycket att göra med personliga preferenser. Populära läppbalsam är: Blistex och Purol. Även vaselin, är juver salva och andra slumpmässiga lotion för torr hud används ibland, men dessa produkter är inte gjorda speciellt för att tillgodose läpparna, även om de kommer att hjälpa bäst. Dessa lindrande, om skadan är redan skedd, de skyddar dina läppar mot t.ex. UV-strålning.
Om Labello höras både goda och mindre goda historier, en svär av dem, den andra hävdat att hans / hennes läppar bara gör torktumlare. Dessutom, många människor "beroende" till Labello.
Slutsats: Jag kan inte specifikt rekommendera ett visst märke av läppbalsam, det är verkligen en fråga om att försöka läppbalsam med dig vad som fungerar bäst!
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag rekommenderar Dr. Fågel läppbalsam. Den har en blå hylsan och balsam är grön. Jag använde det när jag stoppades Labello. Mina läppar var väldigt trasiga. Men eftersom jag använder denna läppbalsam, mina läppar igen läkt och jag använder bara ibland och inte gillar Labello som jag var ständigt till hands och inte utan den. Mycket rekommenderas!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha