Torka ditt hem efter vattenskador

Inte innehållet i ditt hem kan orsaka mer skada än eld och vatten. Men till skillnad från eld, dina ägodelar lämnar ofta irreparabel, är det oftast möjligt med vatten för att torka grejer igen.

Sanering av fastigheten efter vattenskador

Fuktiga väggar, smaklös illaluktande rum och stillastående vatten, tillhör vatten till varje husägare i ett av de mest obehagliga problem som kan uppstå i ett hem. Men om du går att konsekvent arbeta reformer och vissa aspekter observera, kan du reparera skadan och påverkade ledighet snabbt göra beboelig.

Det skadade området är oftast bestämma droogtechiek

För torkning av byggnader, inventering däri utvecklade systematiska metoder och effektiva tekniska verktyg. Typiskt kommer det skadade området bestämma vägen för torkning och den tid det tar därmed. För torkning av byggnader är så olika torkningsmetoder och apparater i beräkningen, beroende på skadan plats. Och villaägare som var snabb och har agerat på rätt sätt när läckan började, inte behöva stå vristen djupt i vattnet som bilden ovan antyder.

Torkningsmetoder och utrustning

Om du vill ta bort från vattenskador fukt från områden som inte har någon isolering under golvet eller ihåliga utrymmen eller väggar, kallas det en enkel torkprocess. Den utförs i regel med hjälp av absorptions-torkar.
Tork väggar
När torkning av väggar, är metoden för torkning och storleken på den sanering arbete beroende på vilken typ av vägg. Väggar
kan visserligen vara massivt tegel eller en hålighet, är axlar och styrelser tillhandahålls. Till torra väggar är kloka råd av en expert söker. Vem kan bedöma vad som behöver torkas och hur länge eller delar drabbats av mögel kan behöva bytas ut.

Inverkan av luftfuktighet och höga temperaturer,

Ju varmare luften är desto mer fukt som kan innehålla. Det är ett faktum att fuktigheten i sommar ?? bitar är ofta högre än på vintern. Och det kanske låter konstigt, men ju mer fukt i luften, kan bättre torkningsprocessen fortsätta. Högre temperaturer optimera avkastning. Men det måste naturligtvis också vara ekonomiskt genomförbart. För kallt är dålig, varm är ofta för dyrt. Och mycket beror på värmekällor som används för att uppnå rätt temperatur. För inte bara varmluft krävs, men också torr luft, är det inte meningen att ytterligare fukt produceras. För torkning av väggar kommer infraröda radiatorer, och absorptionen torktumlare i beaktande, även i kombination med fans

Utplacering av fans påskyndar torktid

Som tidigare nämnts är det rekommenderas för en ännu bättre tork att kombinera nämnda enheter med fans. På grund av den stora volymen av luft som bärs över materialet som skall torkas, fukten som härrör från de kapillära öppningarna kan, bättre förångning. Som ett resultat kan en acceleration uppnås upp till 30% av torktiden. Fans då du gör längs väggarna blåser, aldrig vinkelrätt mot den.

Tomrum och isolering

Tomrum och isolering måste vara helt torr. För torkning av isolering, kan därför också anställa de bästa professionella. Tak som har tomrum eller fyllmedel isoleras måste torkas med särskild omsorg för att förhindra mögel. I sin tur torkutrustning för vattenskador på tak kondensations- och absorption torkar med fläkt eller turbin.
Dessutom kan kaklat våningen i en byggnad har lidit vattenskador. Här är också en skicklig och noggrann torkning, om så önskas, sitter under golvisolering.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha