Topp 5: Bästa träningsredskap för hemmet

Hem gym är perfekt om du vill bränna fett och bygga muskler. Fitness du nästan alltid göra med hjälp attribut. De mest kända är:

  • Fitness Enheter
  • Fria vikter och vikter
  • Fitness Ball
  • Handgrepp & fjädrar
  • Pilates ring
  • Hoppa rep

Fördelar med träningsmaskiner för hemmet

Speciellt träningsutrustning för hemmabruk är mer populärt för varje dag. Träningsredskap nämligen levererar vikt, motstånd och träning för en kvadratmeter! Träningsredskap för hemmabruk har också många fördelar jämfört med träningsmaskiner på gymmet. Om du inte gör det för ditt hem och att inte resa. Du kan också träna när som helst på dagen och du utmana och variation inom räckhåll. Träningsmaskiner för hemmet är så stor tidseffektivt! Även om du inte är ett fan av "monkey tittar" i gymmet, ett gym maskin för hem perfekt.

Hem Fitness = mer muskler och mindre fett

Träningsredskap för hemmet för också med sig många fördelar för din fysiska hälsa. Ett gym enheten som du har förmågan att effektivt utveckla muskler och bränna fett effektivt. En är träningsredskap för hemmet därför perfekt om du vill ha en starkare och smalare kropp. Funktionerna i ett gym verktyg som hjälper dig också att leverera välriktade specifika muskler och muskelgrupper tala och utvecklas.

Topp 5: Bästa fitnessutrustning för hemmet

Om du har möjlighet att sätta en träningsmaskin hemma, så ska du definitivt doen.Vanwege de många fördelarna med träningsredskap för hemmet, med en översikt över de bästa träningsredskap för hemmet ...

1. crosstrainer är den bästa träningsutrustning för hemmet

En crosstrainer är en idealisk träningsutrustning för hemmet och kallas också "ecliptical tränare. Med en elliptisk tränare du tränar ganska mycket alla dina muskelgrupper; en crosstrainer är därmed bättre än en motionscykel. Skatten är den i särklass svåraste för dina benmuskler och skuldermuskulaturen. Men också din rygg muskler och abs utbildning eftersom de används för att upprätthålla rätt balans. Dessutom får du praktiskt taget inga skarvar att uthärda stötar när du använder en crosstrainer.

En crosstrainer du oftast använder för att bränna kalorier, förlora fett och öka din uthållighet. Om du ställer in hastighet mycket låg och mycket hög motståndskraft, kan du också använda en crosstrainer i viss mån för styrketräning för att öka din muskelmassa. Vikt utrustning, men är mycket mer effektiva för muskeluppbyggnad.

En bra crosstrainer finns från +/- 500 euro. Ju större svänghjulet av ett tvär tränare, desto bättre kvalitet. En crosstrainer är alltid ett utmärkt val, och särskilt om du bara kom för att titta i fitness land.

2. Roddmaskin eller roddmaskin = perfekt kondition maskin för hemmet

Roddmaskiner dvs roddmaskiner dvs roddmaskiner är perfekta träningsmaskiner för hemmabruk. De kombinerar aspekter och egenskaper av olika träningsredskap. Du kan också använda en roddmaskin för hjärt samt styrketräning. Med en roddmaskin du speciellt träna dina muskler, ryggmusklerna och benmuskler, men också magmuskulaturen, axelmuskler och abs.

Det finns olika typer av roddmaskiner som kan användas i ditt hem fitnessutrustning. Den mest kända är rodd hydrauliska maskiner, magnetiska bromsade roddmaskiner, vind roddmaskiner bromsas och bromsad vattenroddmaskiner. Rodd Hydrauliska maskiner är det billigaste, men också av dålig kvalitet. Inhiberade vattenroddmaskiner känner verklighetstrogna, men är också dyra. Det roliga i en roddmaskin är att motståndet blir tyngre när du hårdare rodd.

Rodd är idealisk för att bränna fett och muskelträning. En bra roddmaskin har en tungt svänghjul med resistens eller vattenbeständighet. En roddmaskin med luftmotstånd kan lätt kosta 800 euro; vattenbeständighet snart 2000 €.

3. Bänkpress Maskin använda hemma träningsredskap

Om du främst vill träna dina muskler att växa mer muskler, då styrketräning är ett absolut krav. För styrketräning en bänkpress maskin är en idealisk träningsmaskin. För en bänkpress, dock kan vara ganska stora, besvärliga och opraktiska hem. Fördelen med en bänkpress maskin är att du hela tiden kan öka vikterna och motstånd, så att du kan träna efter fem eller sex veckor redan märker några synliga resultat.

Du har också omfattande styrketräning enheter som kombinerar egenskaper och funktioner av olika styrketräningsutrustning. Denna typ av träningsutrustning kallas också "fitness station", "multi-station" eller kallas "styrketräning tornet. Med en flerstations gym utrustning kan du redan talar mycket fokuserad och bygga dina muskler och muskelgrupper.

Tyvärr, omfattande träningsredskap stora, tunga och ohanterlig. Dessutom är de extremt dyra. En sådan fitness maskin för hem så bara lämpligt om du har en massa pengar och ett stort garage. Annars väljer en relativt liten bank tryckmaskin för hemmabruk.

4. Ett löpband är ett bra träningsredskap för hemmet

Ett löpband är också känd som löpband. En elektronisk löpband är en fantastisk träningsutrustning att använda hemma. En modern löpband nämligen vikbar, som tar upp relativt litet utrymme. Dessutom levererar promenad på ett löpband du flyttar känslan av riktigt; även om du inte riktigt sant, flytta dig på samma sätt som när du joggar eller springer.

Nackdelen med ett löpband är att lederna mer uthållig chocker vinst än vad som är fallet med en crosstrainer, motionscykel eller roddmaskin. Ändå går på ett löpband mindre tråkigt och monotont, så det börjar bli uttråkad så snabbt. Dessutom, ett löpband - som en crosstrainer - ideal bränna kalorier, förlora fett och förbättra din kondition. Om du vill ha en träningsmaskin för hem, är ett löpband ett utmärkt val!

En bra löpband med en god kvalitet motor är tillgänglig från 900 euro. Observera: Om löpbandet inte är vikbar, tar ganska lite utrymme permanent.

5. Steget maskinen är en bra träningsutrustning för hemmabruk

Med ett steg maskin, steg maskin eller "fitness steg" träna dina benmuskler kan mycket fokuserad. Benmusklerna är bland de största muskelgrupperna i kroppen. Genom att träna dina ben, kan du också få en hel del resultat, både när det gäller att förlora vikt och i fråga om muskeluppbyggnad. Nämligen muskulösa ben konsumerar kalorier i överflöd, även vid vila!

Som du tränar dina muskler längre, är din ämnesomsättning snabbare. En steg är således ett utmärkt träningsredskap för hemmet om du vill bli smalare och lättare. De bästa steg maskiner är hög fitness steppers hålla kroppen i luften måste hålla genom fortsatta stäpperna. Några exempel är "Air Stepper", den "Stair Stepper" och Stair Climber ". Det omfattar mer eller mindre samma princip som att gå i trappor.

En maskin steg eller Stair Stepper är ett bra träningsredskap för hemmet. Boken finns en mycket snabba resultat med det eftersom det är mycket intensiv redan träna dina benmuskler. Bara ett steg maskin du köpa för 200 €. En Trappa Stepper kostar lätt 1000 till 1200 euro.

Slutligen

Här är två tips ... en skivstång och hantlar, skivstänger och kettlebell är perfekt om du inte vill köpa en fullständig och dyra träningsredskap för styrketräning. Köp ett trådlöst headset om du har en crosstrainer, motionscykel, löpband, trapp och roddmaskin. Således kan du titta på en show eller film när du tränar eller lyssnar på musik!

Står du en träningsredskap hemma? Låt oss veta vad fitnessutrustning du zoal används och vad du tycker. Vi vill höra era respektive för- och nackdelar; allas åsikt är välkomna. Kan du också veta hur ofta och hur länge du använder träningsutrustning och vilka resultat du uppnå det. Och om du har en viss träningsutrustning för home'd rekommendera eller avråda.

Kort sagt: för frågor, kommentarer, tips och råd kan du lämna en kommentar nedan ...

(0)
(0)

Kommentarer - 4

Jag är 62 år gammal och har nästan aldrig gjort något för att idrotten förrän i augusti förra året. Eftersom diabetes och fetma ordentligt jag slagit på utsidan av cykling och har därmed fått en motionscykel och en roddmaskin för hem. Finns det redan beroende och med en bra bit av musik jag använder båda enheterna dagligen under en halvtimme till tre fjärdedelar. Samtidigt, 18 kilo vikt förlorade med en lägre fettprocent.

Wow, vad som är bra. Och hur många gånger per vecka gör du här? Så utan diet 18 kilo bara genom träning med roddmaskin och motionscykel? Wow, jag är bara en vecka sedan med 3 till 4 gånger i veckan för att träna en och en halv timme inklusive roddmaskin, crosstrainer och en snurrande cykelsadeln. Jag har hoppas igen.

Kettlebell övningar är en vurm som slutligen bryta igenom. Intensiv och bra för dina muskler. Om ditt hem har en liten plats, är det verkligen klokt att köpa ett gym som nämnts ovan. M.v.g Betersport.nl

Jag själv använder kettlebells hemma ett tag nu. De kettlebells är ett utmärkt sätt att träna hemma, det är intensivt och du tränar alla dina muskelgrupper. Du kan ta dem när du vill och nästan på kvadratmeter. Vikter kan erhållas i flera kilo. M.v.g. Jan från Assen

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också