Top 10 populära hundraser i Nederländerna

Annemargret Augustsson Februari 28, 2016 Natur 63 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vilka hundar är mest populära i Nederländerna? Vilka raser är mest ofta väljs bland nederländska? Här en lista över de tio mest populära raser och de tio mest populära hundnamn.

Populära raser

Labrador Retriever
Labrador är en mycket trevlig familjehund. Hunden är mycket lojal och tålmodig, så är perfekt när barn är närvarande. Barnen kan leka med hunden utan att oroa dig att hunden kommer att bita. Inte för inte Labradors används ofta som ledarhundar eller räddningshundar. De är kärleksfulla hundar och riktiga människor vänner. Det är möjligt att ha andra husdjur förutom Labrador, i princip, är detta inget problem. Labradors med bra promenader kan hållas.
Observera att pälsen borstas regelbundet för att förhindra trassel.
Schäfer
Sheepdog kallar inte nödvändigtvis omedelbart en rörande bild, men det måste vara mycket lojala djur. Dessutom är de mycket lydig och modig, så de ses ofta som vakthundar. De är intelligenta djur, så det är lätt att lära dem kommandon. Sheepdog behöver uppmärksamhet, så långt kan inte lämnas ensamma och behöver motion. Det är bättre att hålla en Sheepdog utanför i en bur, det är inte en riktig husdjur. Tyska Shepherds används också ofta av polisen eftersom de är så intelligenta hundar.
Titta också på Shepherd att borsta regelbundet, helst dagligen.
Golden Retriever
Precis som Labrador Retriever Golden Retriever används ofta som ledarhundar. De är lojala och lydiga hundar och passar perfekt in i familjelivet. De är lekfulla djur som gillar att vara upptagen och kan anpassa sig väl. Det är faktiskt ännu sötare hund än Labrador och i synnerhet hos barn, ofta ser ett bra band. Djuren har en hel del övning, och kan även köra av cykeln.
Var noga med att inte vara alltför svår för Golden retriever, eftersom det i sig är en sådan söt hund och du inte vill avsluta det här.
Benner Sennenhond
Den Benner sennenhund är mycket bra platser inom en familj. De är mycket tyst djur och även lydig. De är inte djur för långa promenader och stora spurter. Detta gäller i synnerhet för unga hundar, som fortfarande inte kan hantera så mycket rörelse. Låt hundarna springa runt sig om det är nödvändigt. Det är en kärleksfull och trogen hund och när det används från tidig ålder, bra med andra husdjur. När barn i riskzonen kommer att få denna hund att ta dem i skydd.
Se till att hunden inte har att gå uppför trapporna eller vara tungt när han växer upp, annars benen inte växer ordentligt och är inte stark nog.
Staffordshire Bull Terrier
Dessa är mycket lekfulla hundar, även om de inte alltid får ses som positivt. De är mycket starka och bryning var en gång framavlade för att fortsätta kämpa med tjurar eller björnar, men är särskilt energisk. Genom den blodiga förflutna han inte är så uppskattat, men det är en intelligent och modig hund. Han kan vara mycket energisk och lekfull, men ibland häftig. Det är mer av en enstöring än ett socialt djur, även om han är lydig mot sin chef.
Observera att hunden konsekvent tas upp eftersom han behöver klarhet.
Chihuahua
Chihuahua förknippas ofta med rika unga kvinnor och handväskor, och faktiskt, är det en mycket liten hund som skulle passa in i en handväska. Men de är också mycket modig och energisk. På grund av sina små figuren hundar som förtjänar extra uppmärksamhet framför barn. Denna hund kan ibland vara misstänksam, men om han känner någon bra, han är mycket tillgiven och bifogas. Det är en hund som är mycket aktiv och även titta på bra. Hunden passar bra inomhus och är främst avsedd för kortare vandringar.
Notera att den gör hundar är de som är svårt att träna. Speciellt konsekvens är ytterst viktig och man bör inte vara alltför svår.
Boxer
Boxer är framför allt en glad hund, och även mycket söt. Det är delvis en vakthund dels familjehund. Hunden lär sig snabbt och är nyfiken och påstridig. Hunden kan bli sårad, men inte falska eller menar. Han gjorde en hel del övning och en lång promenad är inte att missförstå. Dog är också ett bra alternativ.
Obs faktiskt tillhandahåller en konsekvent utbildning för att lära sig av häftig beteende.
Fransk bulldogg
Liksom Boxer är denna hund glad och söt, men också mycket aktiv. Det är verkligen en social hund som behöver uppmärksamhet och kärlek kommer att pågå under en promenad. Det är en mycket tillgiven hund, men kan vara dominerande i förhållande till andra hundar. Hunden behöver inte långa promenader, men i huvudsak företag. Ibland en promenad är bra, bättre än flera korta en lång.
Observera att denna hund får inte vara lika bra att grov spela med barn, och det kan hållas ett öga på saker.
Cavalier King Charles Spaniel
Vem lekfull och aktiv, men också ute given hund, går för Spaniel. En trevlig och söt hund som passar in i en familj. Det är en smart, lydig hund med en lugn karaktär. Det är en hund som vill vara där för sin chef och är mycket anpassa sig till sin omgivning. När du är aktiv, kommer den här hunden också blivit mer aktiva, och vice versa när du är lugnare. Det beror alltså på den rörelse som du behöver.
Observera att det inte finns någon smuts i öronen genom att kontrollera regelbundet och ren.
Engelsk bulldogg
Denna rynkig hund ser patetiskt och därmed kräver uppmärksamhet. Hunden är bra med barn och älskar att spela. Det är delvis en vakthund delvis barn hund. Han älskar att spela och kan leva i ett hus utan trädgård. De är hundar som behöver mycket vatten och inte behöva leva i varma områden. Även hunden gillar att leka, han inte gillar långa promenader. En kort promenad är tillräckligt.
Se till att hunden får tillräckligt med uppmärksamhet och omsorg som han konsekvent belönas och straffas så att han inte råda över dig.

Populära hundnamn

 • Bello
 • Max
 • Fifi
 • Sam
 • Rex
 • Daisy
 • Spike
 • Domkraft
 • Lady
 • Luna
 •   Like 0   Dislike 0
  Nästa artikel Nya regler skuld
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha