Tolv städning tips

Vissa kommer att leta efter smarta tips om hur mycket att rengöra med lite arbete. De är de människor som inte gillar rengöring. Andra vill inget hellre än att veta hur man får sitt hus ännu renare. Dessa är de älskande, den schoonmaakhobbyïsten. Denna artikel är skriven för båda kategorierna av människor.
Rengöring i Japan

Innehåll:

 • 1. Använd vinäger
 • 2. Från ren för smutsig
 • 3. Vakuum upprätt
 • 4. Sprayflaska för små smuts
 • 5. Håll gamla disktrasor
 • 6. Hantera långa duster
 • 7. Kortdammtrasa
 • 8. Varje dag, 20 minuter
 • 9. Städa upp är inte ren
 • 10. Rengör gamla clobber
 • 11. Inte i knäna
 • 12 Buk inte

1. Använd vinäger

Vinäger antibakteriella, avkalkning och avfettning. Det är också bra för dina händer. Egentligen är vinäger den enda rengöringsmedel där dina händer bättre. Ta därför inga handskar när du arbetar med ättika. Du behöver inte nödvändigtvis använda ättika. Du kan bara vit vinäger liters flaska den billigaste typ av köp som du eventuellt kan strö sallader. Med vinäger kan vara kakel, fönster och släta ytor har fin ren. Använd en skvätt vinäger i en pint ljummet vatten.

2. Från ren för smutsig

Arbeta från rent smutsiga. Det är inte praktiskt möjligt att spola ut din trasa och alltid få en ny hink med vatten. Gör de minst smutsiga saker först och sedan rena bara de riktigt smutsiga saker.

3. Vakuum upprätt

Se till att din dammsugare har en fin lång sladd eller använd en förlängningssladd. Så kan suga dig när hela golvet utan att behöva byta eluttag. Det sparar tid och extra promenad. Vakuum tyst, inte suga frenetiskt snabbare om det är något mer skräp. Gå tyst om det och låt renare göra jobbet. Framför allt, hålla sig upprätt. Det är bättre för ryggen.
En mopp är oumbärlig för klinkergolv, linoleum eller laminatgolv

4. Sprayflaska för små smuts

Se till att du inte skulle behöva göra en hink med lödder redo när du rengör. Med en sprayflaska med flera renare, fönsterputs eller en egen blandning av ättika och vatten, kan du snabbt torka en utskrift av fett handen i fönstret.

5. Håll gamla disktrasor

En handduk är idealisk för fönster, speglar, kakel ytor, glasbord, målade ytor och andra hårda plastytor för att rengöra den. Rengör ytan först med en annan våt trasa och torka sedan med en kökshandduk. Det spelar ingen roll om det är en gammal kökshandduk med ett hål i den, så länge som det är ren.

6. Hantera långa duster

Vissa människor skjuter rakt in i skratt när de ser en dammvippa. Det säger mer om dem än om dig som bringar duster tyg tak, värmerör och i hörn. Den dammvippa hindrar dig ofta måste stå på en scen eller tyg trådar från ett hörn bör välja genom att böja över. Dra trappor och massor av böjning kan förebyggas genom plumeaugebruik. Dammvippa är en välsignelse på baksidan. Efter användning, slå dig ut utanför duster och du dammsuger.
Gamla gammaldags dammvippa kort

7. Kortdammtrasa

Om du har en oändlig samling av, säg, äggkoppar, är det irriterande att hela 24.000 damning. Du måste lyfta, lägga undan, minska, minska hyllan igen och dammfri avkastning. Att du kan göra en eller två gånger om året, men resten av tiden du håller den i en kort dammvippa. Det fungerar effektivt.

8. Varje dag, 20 minuter

Rengöring är bättre än rengöring. En gång i veckan städning kan vara en hel del arbete. När dina 20 minuter om dagen gör ren, arbetar du två och en halv timme i veckan. Det är tillräckligt lång för att hålla ditt hem i toppskick. Naturligtvis behöver du ett par gånger om året du rengör fönster; vilket är något längre fungerar. Men större delen av veckan kan vara tillräcklig för att städa i 20 minuter per dag.
Skräp ut och sedan städa upp först

9. Städa upp är inte ren

För rengöring du kläder, tidningar, papper och alla typer av saker plocka upp marken. Det är inte ens vid rengöring; som är städa upp. Många gör misstaget att tro att de rengöra sina hus när de flyttar något från marken till en tabell. Sanering är att se till att ytorna är platt och allt är i garderoben. Rengöring är säker ytorna är rena.

10. Rengör gamla clobber

Do not walk i höga klackar eller rengöring dina kläder snyggt. Något kan alltid gå fel. Bara sätta en gammal tröja, sweatpants och sneakers på. Speciellt när du arbetar med visade det är bra att veta att en droppe en dyr tröja eller byxor kan förstöra för evigt. Om du rengör då du är upptagen och kan alltid släppa saker eller någonstans du bo på krokar. Så gör rent i kläder som inte så stor roll.
Aldrig göra knäna ren, som folk brukade göra

11. Inte i knäna

Detta tips är nödvändig för att korrekt utföra alla andra rengöring tips. Du vill också hälsosamt att arbeta utan att bli trött eller köra om personskador. Rengör aldrig knäna! Det är mycket dåligt för knäna. Dessa slits ut så att senare i livet du går ganska dålig. Många av de problem som äldre står inför rörlighet beror på knä för att tvätta golvet. Använda när som helst en mopp, en kvast, dammsugare, gummiskrapa, mopp eller en sopborste och skyffel med långt skaft.

12 Buk inte

Bend är oundviklig, sinne du. Vilket inte bra. Du bör minimera böjning genom att använda verktyg med långa stjäla. Knäna du bara om du måste, men då du böjer knäna tills du är i squat position. Gå aldrig böja eftersom det är dåligt för ryggen. Innan du vet ordet av, Crouch 100 gånger om dagen och gör din rygg stor orättvisa. Ömma ryggar har ofta att göra med alltför ofta böja på fel sätt. Knäna böj är det enda bra sätt att flytta kroppen nedåt. När det inte finns något alternativ, såsom vid framställning av en låg säng, sedan lägga dina mest ett knä på marken och du kan också välja att göra det under en kudde.
(0)
(0)
Tidigare artikel Vad Botox kan göra för dig
Nästa artikel Cykel: FDJ - BigMat 2012

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha