Tång - häftpistol

Anniborg Dahlgren April 24, 2016 Vetenskap 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
?? Vad sägs om en industriell häftapparat tillsammans ??? är en fråga många människor frågar sig själva, verkar hon överflödig vid första ögonkastet, men effekten av en häftapparat är inte så enkelt. Som en häftapparat använder grundläggande och ingenjörs viktiga principer i fysik, är en rapport om hur mycket användbar.

Anordningen

Anordningen är lämplig för snabb fastsättning av isolering, filma, textilier tapeter, etc. Det är också användbar för att bekräfta Vägg- och med profielhout- och på häftklamrar. Så stången inte är främst avsedd att fästa saker. Såsom nämnts ovan, är det avsett för vissa material att fästa till vissa ytor. Men detta innebär naturligtvis inte användaren att testa den på andra material med andra ytor. Vissa fall uppdateras också, för att göra det möjligt att avfyrandet av häftklamrar samt naglar. Som ett resultat måste man få en bredare möjlighet användning. Det vi inte dissekera det här alternativet.
En häftapparat är en enhet som tillför vissa material tillsammans med en metallstapelvara genom båda materialen ?? ?? skjuta. När klammern är skjuten genom båda lagren är ändarna viks så att materialen är fast sitter ihop. En industriell häftapparat som häftapparaten är faktiskt en mycket kraftfull häftapparat som tyngre metallklamrar skjuta genom trä eller murverk. Så ?? s maskin kan arbeta på muskelkraft, el eller tryckluft. Tryck- och el är billigare här eftersom de arbetar snabbare.
Utanför arbetsmetod, gör det faktiskt samma som en vanlig häftapparat enheten, med vissa skillnader. Först en industrimaskin häftklamrar ingen järn bottenlagers att böja klammern när de har borrats genom materialet. Som ett resultat de behåller sina raka ben ?? ?? och de är endast hålls på plats av statisk friktion. . Den andra skillnaden är att majoriteten av industriella klammer maskiner, särskilt de på muskelstyrka, har en fjädermekanism för lagring av mekanisk energi, så att den kan göra en skarp och kraftfullt skott. Denna kraft är nödvändig för häftklamrar av massivt trä och liknande för att skjuta, men också hela vägen så att stapelvara i materialet, och det finns inte en annan bit av vistelseort. Detta är nödvändigt så att häftklamrar kvar, i motsats till den vanliga metallklamrar maskin där bottensidan för att säkerställa att klamrarna kommer vara ordentligt vikta runt pappers ..

Materialet

Alla delar är nu betraktad för sig och undersökt hur de gjordes och vilket material de är gjorda.
Skalet är oftast gjorda av en kombination av lätt aluminium och stål som är mycket robust och tålig och normalt borde hålla en livstid. Nästan alla häftklamrar maskiner kommer mestadels bestå av stål eller aluminium beroende på deras syften, eftersom det fortfarande måste vara mycket bestämd och oförstörbar. Ibland kan det finnas en plastplugg vara närvarande under handtaget. Vissa delar är kromad. Detta gör inte bara häftapparaten mer attraktiv, det kommer också att ge skydd mot slitage. Handtaget kan ha en gummiremsa som kommer att ge mer grepp. Klamrarna själva består av 66% nickel och 33% koppar 100% så att de är rostfritt och inte reagera med andra metaller. Man har en viss frihet i valet av material. Det finns bara frågade några krav: det måste vara robust och tålig.

De mekaniska principer

De mekaniska aspekterna av en tång är inte begränsade till de två huvudkomponenterna i mekaniken, nämligen principen i spaken och fjäderkraften. Kombinationen av dessa två principer finns bestämmelser om överföring av muskelstyrka i mekanisk hållfasthet.
En hävarm används ofta för att lyfta tunga laster med liten hållfasthet. En lång axel placeras sedan under tyngden och hävstångsstödet är så nära som möjligt till vikten placerad under axeln. En hävarm, emellertid är inte bara används för denna applikation. I själva verket finns det tre typer av spakar med olika arrangemang av belastning, ansträngning och stödjepunkt. Vissa spakarna öka styrka, andra ökar avståndet. Om hävstång bör öka styrka, ansträngning på ett större avstånd från stödpunkten bör ta bördan.
Den första typen spakarna har stödpunkten mellan myndigheten och den kraft som får den längsta armen. Den andra typen är belastningen mellan stödpunkt och makt, är den tredje typen stödpunkten mellan makten och vikt.
Fjäderkraften spelar också en viktig roll i den icke-stången. Fjädern i vilken stången sitter leveranser all den kraft som säkerställer att stapel kan tryckas in någonstans. Kraften som kan leverera en fjäder beror helt på fjäderkonstanten hos fjädern och fjäderns kompression.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha