Tips: Skapa en viral video

Många människor tror att en video endast med tur eller av en slump går viral på internet och du kan gå när du har laddat upp din video luta dig tillbaka och slappna av, men ingenting är mindre sant. Många viral video ?? s gick viral eftersom skaparna av video ?? är här, har tagit mycket ansträngning. För att skapa en viral video är därför två viktiga saker, främja själva videon, och hur det. Här är en lista med tips som du kan använda för att göra din video gå viral.

Ge videon en intressant titel och en attraktiv thumbnail

Det första folk ser innan de klickar på din video är titeln på videon redan detta skapar en beslutspunkt som ger betraktaren välja att klicka på videon eller klicka bort. Du vill att betraktaren klickar på din video och därför bör du skapa en intressant titel till videon som fångar uppmärksamheten hos tittare och logiskt leder till fler tittare för din video. Dessutom har många potentiella tittare först titta på skärmdumpen av videon innan de faktiskt klicka på videon. Du kan enkelt justera miniatyrbild av video samtidigt upp en video.

Håll video kort

Nästa är en av de första saker som tittarna på din video att titta på längden på själva videon, inte vill slösa alltför mycket tid. Människor är mer benägna att klicka bort med en 10 minuters video än en två minuters video. Det finns inget sådant som en fast kriterier för längden måste ha en viral video. Prova berättelsen i videon att berätta så mycket som möjligt och göra det på kortast möjliga tid. Se till att betraktaren ständigt informerade, eller som underhöll, leder tristess att klick bort. Att det finns en efterfrågan på kort video ?? s har visat framgång Vine ?? ??, en plattform för att ladda upp video ?? s som är längre än 7 sekunder.

Fånga uppmärksamheten hos betraktaren direkt

Förutom till längden av en video är början av videon också avgörande. Så snart uppmärksamheten hos betraktaren inte grips vid början av videon är det troligt att betraktaren klick bort. Försök att fånga uppmärksamheten hos betraktaren under de första fem sekunderna av videon.

Producera en video med hög kvalitet

En annan viktig aspekt i förfarandet för framställning av en viral video är kvaliteten på själva videon. Under 2012 var, enligt Wall Street Journal ?? ??, nio av de 10 ?? s mest framgångsrika viral video på YouTube som produceras av proffs. Men i 2007 var andelen amatör video ?? si 10 topp mycket högre under de senaste åren proffs har väntat potential YouTube och dessutom de har kunskapen att sända deras video viral. Från denna kan du dra slutsatsen att säkert processen med en viral video som inte bara på tur och slump baserade, utan snarare är påverkat processen. Nu är det svårt att matcha kvaliteten på yrkes, men YouTube i sig är en stor källa till kunskap som ger information om hur video ?? s och här kan du göra en hel del som en amatör kunskap.

Berätta en historia, överraskning och röra känslor tittaren

I processen för att skapa en viral video du är beroende av de personer som du delar video, och framför allt en massa människor och populära människor igen nå många andra människor. Ditt jobb är att skapa en video som människor tycker att det är värt att dela med andra. Du kan göra detta på flera sätt. Försök att berätta en bra historia som leder till uppkomsten av känslor i tittaren. Folk vill dela sina känslor naturligt med andra, det får folk att video ?? s, som gjorde höja sin känslor, dela på Internet för att dela sina känslor med andra. Dessutom innehåller många viral video ?? s en del av överraskning tittare älskar att bli överraskad och denna taktik är då ofta används av personer som medvetet vill göra en viral video.

Ladda upp din video eller måndag eller tisdag

När alla delar av en viral video i videon ner kan du ladda upp videon. Faktum är att video ?? s på internet oftast sedd från måndag till fredag, med skälet till att folk än på jobbet. Helger är de stunder som du inte vill ladda upp din video, eftersom video ?? s sedan statistiskt ses mindre. Så om du ladda upp videon på måndagen chanserna statisk sett större, går videon viral som video 5 arbetsdagar efter den andra för att gå viral.

Promotion

Nu när din video laddas upp är det dags att främja video och sprids över Internet. Det är viktigt att du känner till din målgrupp på din video. För vem är den här videon intressant och som kommer att dela den här videon. När du vet att din målgrupp, är det viktigt att ta reda på var denna grupp är närvarande på nätet, så vilka webbplatser du besöker publik. Då är det viktigt att du ser att få din video till så många av dessa webbplatser. Anta att du har en video om hur man knyter en strikt, kan du komma ihåg att ägaren av en populär modeblogg för män
 e-post där du ombeds att sätta din video på sin blogg. När videon är placerad på en av dessa bloggar nå dina många och rätt typ av människor. Chansen är stor att de människor som läser den här bloggen dagligen, är intresserade av din video och de kommer att fördela det själva via Internet. Dessutom kan du också vända populära människor som är relaterade till ämnet för din video. I exemplet i videon kan du binda en person som Jort Kelder, en kändis som fokuserar på män mode, strategi och ber dig att dela din video på sociala medier. Dessutom kan du också ringa in dina vänner personligen be er att dela din video.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha