Tips och råd för ögonmakeup

Nu när semestern kommer återigen kommer du låta dig få festlig för dagen. Inte bara vackra kläder men också vacker makeup går med detta. Hieronden några tips för ögonmakeup.

Olika utseende

Några speciella utseende försöka:
Glamour och glitter
Ta en svart ögonskugga, företrädesvis med en glittertje, och bifoga det till ögonlocket upp till globlinjen. Så ren pensel och oskärpa svart ögonskugga med lätta drag i riktning mot dina ögonbryn. Placera sedan med en glitter eyeliner en fin linje på dina ögonfransar. Nu kan du ta med en mascara med glitter effekt på ögonfransarna.
Silverfärgad
Rita en linje med svart eyeliner strax ovanför ögat när du använder en tjockare linje i mitten och dra utåt lite tunn liten sväng. Använd en silver ögonskugga som gör att du lätt fuktad och tillämpa den med en pensel på ögonlocket upp till globlinjen. Använd sedan en svart ögonskugga och blanda med silver ögonskugga och tillämpa den på kanten under ögonen.
Antracit
På ögonlocken gör du ta med till en kol-färgad ögonskugga som du nästan svart naa en något ljusare grå suddar till ögonbrynen. Under ögonen dra en mörk linje som bleknar. Du kan också använda lösögonfransar för en extra festlig look.
klassiska sotning
För en klassisk rökig ögat ser, använder rödbrunt oofschaduw lite blöt med en fuktig pensel. Detta kommer att få dig på ögonlocken och längs den nedre wimperranden. Vänta tills skuggan är torr och sedan använda en torr borste för att sudda ut ögonskugga. Åstadkomma en eyeliner på övre ögonlocket för ögat form. Till råga på, applicera ett par lager mascara på ögonfransarna.

Tips

  • Först gäller för din foundation innan du börjar med din ögonmakeup. Så du undvika att ge ögonmakeup fläckar på din foundation under applicering.
  • Har du blonda hår, då kan du använda som ögonskugga färger som grått, lila, violett, grått och mörkblått. Använder du en blå färg som är mörkare än dina ögon, så låt dina ögon ser ännu blåare.
  • Har du mörkt blont hår, kan du använda i form av ögonskugga färger som brunt, aprikos, khaki eller mossa. Dessa färger har särskilt gröna ögon sticker ut.
  • Om du använder en ljus ögonskugga färg på insidan av dina ögon, då det gör dina ögon ser större
  • Har du brunt hår kan du använda nästan vad som helst när det gäller färger, från pasteller till guld eller ljusa färger.
  • Använd din ljusa ögonskugga? Det är bättre att kombinera det med en läppfärg som du gillar något mer naturligt om du bara använder en liten läppglans.
  • Gör din ögonskugga eyeliner för att skapa en mycket fin pensel våt och det ?? döpta i din ögonskugga ??.
  • Till dina ögon att släppa mer, är det bäst att använda en eyeliner färg som kontrasterar med färgen på dina ögon.

Mascara som passar dig

Här är några mascara alternativ och vad de gör med dina ögonfransar:
L ?? Oreal Paris Lash arkitekt 4D
Denna mascara ger dina ögonfransar omedelbart volym och på grund av krökningen i borsten ger dina fransar omedelbart curl. Ögonfransarna inte hålla sig till varandra och förblir korrekt avstånd från varandra.
Etos x-tra svart volym mascara
Denna mascara inte klumpar och det har en liten borste så att du kan fördela mascaran jämnt över dina fransar. Detta gör dina fransar ser längre.
Max Factor False Lash Effect Fusion volym & längd
Borsten av denna mascara är mycket kort och tjock vilket gör dig mindre en ögonfrans på en gång ödmjuka format, måste du vara mer försiktig vid tillämpningen. Du behöver raka fransarna mer volym i ansökan och är därför bra för personer med korta fransar. Dessutom lockar borsten dina ögonfransar.
Bourjois Volume Snabb & perfekt mascara
Denna mascara har en typ av motor du kan sätta på och stänga för curling dina ögonfransar. Det finns en knapp för vänster och höger öga. Vidare har mascaran inte klumpar och det ger en trevlig volymeffekt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha