Tips från influensa

Varje vinter influensa strejker och många människor måste stanna i sängen. Fördelen med vaccination tvivlade många människor, även experter ifråga vaccination. Influensa injektion skulle även se till att det är mer sannolikt att få influensa. Men vi kan använda huskurer som lätt appliceras för att stödja. Varje vinter finns det en hel del människor på grund av influensa stängts. Influensa är ett virus som överförs genom hosta eller nysa, salivdroppar kommer hit fritt. Det kan också sändas efter kontakt med infekterade t.ex. dörrhandtag. Att det är främst vinter influensa är förmodligen eftersom vi är inne mer på vintern och viruset kan överleva längre kall och fuktig luft.

Influensaliknande symtom

Människor har feber och / eller muskelsmärta, de känner sig olycklig och kallt. Ibland ritar på diarré, känner sig illamående eller måste kräkas.

Vad kan du göra med influensa

Ge andra människor inte skaka hand eller kyssa och täcka mun och näsa när du nyser och hosta. Tvätta händerna regelbundet och använda pappershanddukar eller ännu bättre, en rulle hushållspapper som du kasta bort efter användning i en hink eller påse. Vid svår huvudvärk eller muskelvärk kan du ta paracetamol. Sammantaget är detta ett säkert läkemedel för användning i influensa. Om du redan tar läkemedel kan vara klokt att fråga om deras GP. Det är bättre i alla fall att inte undertrycka feber, eftersom feber är en utmärkt rengöring av kroppen. Virus slagna och farligt avfall förbränns. Och vidare är det krypa i säng, drick mycket vatten och uitzieken sjukdomen. Det är så enkelt.

Huruvida influensa

Ibland finns det komplikationer, kan influensa förvandlas till bronkit eller lunginflammation och hjärtpatienter löper risk att få en hjärtattack. Hos personer med hjärtsjukdomar, diabetes, nedsatt immunförsvar på grund av sjukdom eller medicinering en årlig influensa skott rekommenderas. Det visar sig att 32 procent av holländska tillhör en av dessa grupper.
Influensan injektion standard som erbjuds också till sextiotalet, även när det gäller friska äldre. Du kan fråga dig själv om det verkligen är nödvändigt. Det är i själva verket inga bevis för att influensan sköt friska äldre skyddar mot döden från influensa. Det visar också att mellan 60 och 65 år vaccineras mindre friska äldre personer. De influensa sköt kostar samhället miljontals dollar medan experter tvivlar på effekten av influensa skott. Undersökningar från de senaste influensavaccinationer som vänder kom till positiva slutsatser sponsrade av industrin. Och det är inte förvånande när man betänker att den årliga influensa skott, producerar läkemedelsindustrin en massa pengar.
Statistiskt är det så att du har mindre risk för influensa om du inte har fått en influensavaccination.

Vad kan du göra mer

Influensa kan inte skada att inte äta för ett par dagar. Så länge du inte är riktigt hungriga, äter du inte, om det inte finns ett medicinskt behov att ätas på bestämda tider eller om du är diabetiker. Men dricka är naturligtvis viktigt. För att stödja vi kan dra nytta av huskurer som kan tillämpas lätt.
  • morgonen gurgla med kamomillte
  • Ta eftermiddagen en varm fotbad och dricka medan den var varm lindblom te; om du börjar svettas en hel del, är det dags att gå till sängs
  • gnugga dig med pepparmyntsolja eller har det gjort av någon annan; pepparmyntolja lindrar ömma muskler, minskar huvudvärk och gör en täppt näsa fri igen
  • dricka en kopp klar buljong eller ta en kopp kycklingsoppa; att driva bort kylan så varmt som möjligt
  • äta kanderad ingefära med citronsaft

Varma drycker göra kroppen svettas, de hjälper också till att lossa slem. Andra exempel på lämpliga drycker: varmt te ingefära, fläder, timjan, anis och salvia.
Ett gammalt recept för att göra influensa
För en kopp te 1 tsk torkad linden blossom. Svämma blomma med kokande vatten och låt blandningen ta 15 minuter. Du kan även kalk blanda lika delar och fläder med varandra.
Flu ofta slår när en person har tagit för lite vila. Din kropp tvingar dig sedan att ta vila och saker att göra saker.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha